Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.711
- 158
Yol yakınken dön yada evlenince daha beter birine dönüşünce ağlama.Nişanlılık en güzel dönemlerdir evet düğün stresi ile ufak tefek gerginlikler olabilir ama sizin nişanlınızın kişiliği böle.Bu arada evlenince hiçbirşey değişmez haberiniz olsunMerhaba nişanlım çok sinirimi bozuyor hanımlar sebebi bazen artist artist konuşuyor bana karşı ters davranıyor. Öyle zamanlar geliyor ağzımı açmaya kendimi ifade etmeye korkar oluyorum çünkü hemen tersleyebiliyor. Misal telefonda konuşuyoruz bana bir şey anlatıyor bende anlamıyorum bazende tam iyi duyamıyorum... soruyorum ne dedin tekrarlarmısın diye. Bu bana bir kızıyor bağırıyor senin aklın nerde böyle böyle diyorum diye bağırıyor. Uslübu o kadar ters ki bir şey sormaya gelmiyor sorunca aynen böyle konuşuyor; çünkü canım öyle istedi, inadına yapmıyorum, inadına yapıcam, bana neden niye diye sorma... gibi atarlı giderli konuşuyor bu benim çok canımı sıkmaya başladı konuştum bir kaç kere ama yok ben hatalıyım hep onun gözünde. Her şey de bir inat yapma çabası, üstünlük kurma çabası var. Benim hiç düşünmediğim şeyleri o karşıma çıkarıyor sen böyle yaptın bende sana böyle yapıcam inadına görürsün sen falan diyor. Neden böyle yapıyor kafayı yiyeceğim ne yapmalıyım ne olur yardım edin
- 19 Kasım 2018
- 4.097
- 6.974
- 158
Su durumda sizin yapabileceginiz iki sey var. Ya bu tavirlari hayatim boyunca cekemem deyip yollari ayiracaksiniz ya da boyle yasamaya raziysaniz evleneceksiniz. Ama bu adam esiniz oldugunda bugunku tavirlarin iki kati daha saygisiz olacak. Hep derim nisanlilik evliligin fragmani gibi. Bugun yasadiklariniz yarin yasayacaklatirinizin kisa bir ozeti.
- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.600
- 133
Bu adamla evlenecek olursanız kendinizi bile isteye ateşe atmış olacaksınız.
Kendinize sorun . " Ben böyle biriyle bir ömür geçirebilir miyim? Neredeyse her gün bu aşağılanmaya katlanabilir miyim?"
Bunun cevabı evet değildir diye düşünüyorum. Yol yakınken dönün. İnsanlar ne der ne düşünür diye düşünmeyin. Bu hayat sizin ve sadece bir tane. Bu hödükle heba etmeyin
Kendinize sorun . " Ben böyle biriyle bir ömür geçirebilir miyim? Neredeyse her gün bu aşağılanmaya katlanabilir miyim?"
Bunun cevabı evet değildir diye düşünüyorum. Yol yakınken dönün. İnsanlar ne der ne düşünür diye düşünmeyin. Bu hayat sizin ve sadece bir tane. Bu hödükle heba etmeyin
- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
Sizden nefret ediyor sanırım.Merhaba nişanlım çok sinirimi bozuyor hanımlar sebebi bazen artist artist konuşuyor bana karşı ters davranıyor. Öyle zamanlar geliyor ağzımı açmaya kendimi ifade etmeye korkar oluyorum çünkü hemen tersleyebiliyor. Misal telefonda konuşuyoruz bana bir şey anlatıyor bende anlamıyorum bazende tam iyi duyamıyorum... soruyorum ne dedin tekrarlarmısın diye. Bu bana bir kızıyor bağırıyor senin aklın nerde böyle böyle diyorum diye bağırıyor. Uslübu o kadar ters ki bir şey sormaya gelmiyor sorunca aynen böyle konuşuyor; çünkü canım öyle istedi, inadına yapmıyorum, inadına yapıcam, bana neden niye diye sorma... gibi atarlı giderli konuşuyor bu benim çok canımı sıkmaya başladı konuştum bir kaç kere ama yok ben hatalıyım hep onun gözünde. Her şey de bir inat yapma çabası, üstünlük kurma çabası var. Benim hiç düşünmediğim şeyleri o karşıma çıkarıyor sen böyle yaptın bende sana böyle yapıcam inadına görürsün sen falan diyor. Neden böyle yapıyor kafayı yiyeceğim ne yapmalıyım ne olur yardım edin
- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
eminim ki " nisanlisi haric"tir."İnsanlar neden bu kadar patavatsız?
Canım benim seni çok iyi anlıyorum sırf bu yüzden insanlardan soğudum ben."
Bu yorum size ait ve sanki nişanlınızı tarif etmişsiniz değil mi?
Soğudunuz mu onu merak ettim.
- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
Muhtemelen. Çünkü onlar başka.eminim ki " nisanlisi haric"tir.
- 30 Aralık 2009
- 22.872
- 89.059
- 1.123
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
cunku hala neden boyle diye soruyor. ayrilacagim terk edecegim nasil yapayim demiyor.Muhtemelen. Çünkü onlar başka.
evlensin. seneye gelir kocam artik tukurmeye basladi yuzume oysa nisanliyken ishal agiz gibi hep bagirirdi. bi tik uste tasidi. napayim diye sorar. acar bu yazdiginizi okuturuz.
ben bazi insana hic acimiyorum.
- 21 Nisan 2011
- 1.467
- 1.153
- 333
Nişanlılık döneminin evliliğin fragmanı olduğunu bilip ona göre hareket edin benceMerhaba nişanlım çok sinirimi bozuyor hanımlar sebebi bazen artist artist konuşuyor bana karşı ters davranıyor. Öyle zamanlar geliyor ağzımı açmaya kendimi ifade etmeye korkar oluyorum çünkü hemen tersleyebiliyor. Misal telefonda konuşuyoruz bana bir şey anlatıyor bende anlamıyorum bazende tam iyi duyamıyorum... soruyorum ne dedin tekrarlarmısın diye. Bu bana bir kızıyor bağırıyor senin aklın nerde böyle böyle diyorum diye bağırıyor. Uslübu o kadar ters ki bir şey sormaya gelmiyor sorunca aynen böyle konuşuyor; çünkü canım öyle istedi, inadına yapmıyorum, inadına yapıcam, bana neden niye diye sorma... gibi atarlı giderli konuşuyor bu benim çok canımı sıkmaya başladı konuştum bir kaç kere ama yok ben hatalıyım hep onun gözünde. Her şey de bir inat yapma çabası, üstünlük kurma çabası var. Benim hiç düşünmediğim şeyleri o karşıma çıkarıyor sen böyle yaptın bende sana böyle yapıcam inadına görürsün sen falan diyor. Neden böyle yapıyor kafayı yiyeceğim ne yapmalıyım ne olur yardım edin
- 18 Ekim 2018
- 7.898
- 32.698
- 548
Eski sevgilim böyleydi. Hiç beklemediğim bir anda ağzıma edebilme potansiyeline sahipti. Ayrıldım ama uzun süre nasıl etkisinden çıkamamışsam şu an sevgilimle konuşurken sinir etsem onu ve bana tepki vermese şaşırıyorum. Aa bana neden hakaret etmedi ki şimdi diye düşünüyorum.
Kanıksamış oluyor insan bir süre sonra. Alıştırmayın kendinizi buna yol yakınken dönün.
Kanıksamış oluyor insan bir süre sonra. Alıştırmayın kendinizi buna yol yakınken dönün.
- 2 Ağustos 2013
- 35.462
- 108.574
- 798
Nişanlılık dönemi birbirinizi tanımanız için önemli bir dönem. Gözünü korkutun. Bu şekilde devam ederse de kıçına tekmeyi atın yani. İnsan arada çok sinirlenir bağırır da. O bile olamaz benim için. Ama sürekli sürekli hayır mı yaniMerhaba nişanlım çok sinirimi bozuyor hanımlar sebebi bazen artist artist konuşuyor bana karşı ters davranıyor. Öyle zamanlar geliyor ağzımı açmaya kendimi ifade etmeye korkar oluyorum çünkü hemen tersleyebiliyor. Misal telefonda konuşuyoruz bana bir şey anlatıyor bende anlamıyorum bazende tam iyi duyamıyorum... soruyorum ne dedin tekrarlarmısın diye. Bu bana bir kızıyor bağırıyor senin aklın nerde böyle böyle diyorum diye bağırıyor. Uslübu o kadar ters ki bir şey sormaya gelmiyor sorunca aynen böyle konuşuyor; çünkü canım öyle istedi, inadına yapmıyorum, inadına yapıcam, bana neden niye diye sorma... gibi atarlı giderli konuşuyor bu benim çok canımı sıkmaya başladı konuştum bir kaç kere ama yok ben hatalıyım hep onun gözünde. Her şey de bir inat yapma çabası, üstünlük kurma çabası var. Benim hiç düşünmediğim şeyleri o karşıma çıkarıyor sen böyle yaptın bende sana böyle yapıcam inadına görürsün sen falan diyor. Neden böyle yapıyor kafayı yiyeceğim ne yapmalıyım ne olur yardım edin
- 25 Mart 2019
- 271
- 296
- 23
siz de dişinizi gösterin ona.alttan aldığınız için tepenize çıkmaya çalışıyo.ilerde daha büyük sıkıntılar doğurur bu durum.kendinizden ödün vermeyin,terslenmesi gereken durumda tersleyin.çok şımarmış çünküMerhaba nişanlım çok sinirimi bozuyor hanımlar sebebi bazen artist artist konuşuyor bana karşı ters davranıyor. Öyle zamanlar geliyor ağzımı açmaya kendimi ifade etmeye korkar oluyorum çünkü hemen tersleyebiliyor. Misal telefonda konuşuyoruz bana bir şey anlatıyor bende anlamıyorum bazende tam iyi duyamıyorum... soruyorum ne dedin tekrarlarmısın diye. Bu bana bir kızıyor bağırıyor senin aklın nerde böyle böyle diyorum diye bağırıyor. Uslübu o kadar ters ki bir şey sormaya gelmiyor sorunca aynen böyle konuşuyor; çünkü canım öyle istedi, inadına yapmıyorum, inadına yapıcam, bana neden niye diye sorma... gibi atarlı giderli konuşuyor bu benim çok canımı sıkmaya başladı konuştum bir kaç kere ama yok ben hatalıyım hep onun gözünde. Her şey de bir inat yapma çabası, üstünlük kurma çabası var. Benim hiç düşünmediğim şeyleri o karşıma çıkarıyor sen böyle yaptın bende sana böyle yapıcam inadına görürsün sen falan diyor. Neden böyle yapıyor kafayı yiyeceğim ne yapmalıyım ne olur yardım edin