Nişanlımın annesini anlayamıyorum?

Ayy kendi kaynanami gordum.. benimkide adanali konusma tarzi falan hersey ayni şu yazdiklarini okuyunca tuylerim diken diken oldu. Nişanli iken kendini gostermeye baslamis dikkat et bunlar bu tür lafi sokup kacarlar.

Bu ne rahatlık tek yatk hazırlamış bizimki Allah'tan öyle birşey yapmadı neleri var. Tuhaf oldukları aşikar.Neden ayrıldınız çok özel değilse paylaşmanızı istesem?

O neydi gıızzz

hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırız şekerim
Amin inş canım.
Ayy kendi kaynanami gordum.. benimkide adanali konusma tarzi falan hersey ayni şu yazdiklarini okuyunca tuylerim diken diken oldu. Nişanli iken kendini gostermeye baslamis dikkat et bunlar bu tür lafi sokup kacarlar.

Babam Hatay'lı ama çocukluğu Almanya'da geçmiş. Biz de orda doğduk büyüdük bize o kadar ters geliyor ki. Ne zaman düğün sizinki de mi kaçıyor yoksa muhabbetten?
Ben adet gelenek bilmem falan diyen cinsten mi?

Valla biktiriyor su kaynanalar bizi ya. ne istiyolar bizden niye surekli kendilerini kiz eviymis gibi naza cekip duruyolar. kendisi kizini tutupta tek basina gonderirmiymis nisanlisinin evine. adet falan degildir kendilerini naza cekiyolar baska bisey degil. benim nisanlimin ailesiyle tartistik kurban bayramindan bi ay once nisanlimla ben konusmuyoruz dort ayrdir nisanlimin ailesiylede ailem konusmuyor. ve haber gondermisler akraba araciligiyla kiz tarafi gelsin bizden ozur dilesin bize bayramci gelsinler bizde gelin kizi affedelim diye. sorunumuzda su : benim ailemin ve kendi ailesiinin yaninda nisanlim bana git diye bagirdi bende git demek oyle olmaz dedim yuzugu cikardim ama geri taktim poarmagima. ve benden ozur bekliyorlarmis. gitmedim bende. ne zaman gelirler konusmaya o zaman konusuruz cozeriz cozulcek bisey varsa. yok cozmeyecekler ve nisan bohcamizi verin derlersede gelir alirlar...

Suçlu olan oğulları canim kusura bakma sakın ailelerin içinde hoş olmamış. Bekle bakalım. bir de senden özür mü bekliyorlar?? Göz göre göre bunu kabul etmiş eminim oğulları haklıdır onların gözünde. Ezdirme kendini inşallah hatalarını anlarlar düzelirler tatlım.

Biz 3 yillik ewliyiz sukur bi tanede ewladimi war kaynanam adanada biz ist.da yaşıyoruz ayni ilde olsak kesin bosanirdik

Ogullari hakli tabi onlara gore. Oglu git demekle iyi yapmismiss !!! Ben yuzugu cikardim diye ozur dileyecekmisim hemde nisanlimdanda degilde kaynanayla kayinbabadan !! Kaynana bas bas bagirdi sen benim kizim degilsin kendini kizimla bir tutamazsin diye ve benden ozur bekliyorlar. Dilemem. Ne zaman canlari isterse o zaman kapima gelirler. Kendimi buyuk gordugumden ayagima bekliyor degilim yanlis anlasilmasin sakin. Ama bana kizim degilsin diyene ozurde dilemem ayaginada gitmem.

Yahu kendimizi zorla mi begendiriyoruz oglun istemis sen de gorevini yapacaksin ben yanlis miyim dusuncelerimde ://
Dileme tabi ki arayip kirdigi icin gonlunu almasi gelebiliyorsa da en kisa zamanda ziyaret etmelidir..
Hakında hayırlısı olsun

Şaka yollu laf sokuyor sana mesajlar veriyor besbelli işte. Evlen mesaj vermez direkt söler merak etme muammada kalmazsın :))

Bastan sona kadar haklisin ben kendim cilve işve yapipta oglunu cekmedim kendime oglu kendisi geldi ciddiyim evlencem seninle dedi. Geldi istediler simdide konusmuyolar bana

Şaka yollu laf sokuyor sana mesajlar veriyor besbelli işte. Evlen mesaj vermez direkt söler merak etme muammada kalmazsın :))

Kimi ne ilgilendirir hayat bizim sonuçta. Bu kafayla çok zarar görürüm ben. Söylediği zaman nişanlımın tepkisini de merak etmiyor değilim yine hak mı verecek kuru kuruya yoksa cevabını mı verecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…