- 23 Kasım 2015
- 61
- 20
- 3
- Konu Sahibi Pembezakkum22
-
Umarım becerebilir tşk ederim yorumunuz içinBen valiz almayı unuttuk deyince sana yenisini alacaklarmış sandım
Geri almaktan mı bahsetmiş, öyle ise evet garip
Ama atsın demiyorum dengeyi kursun nişanlın diyorum, bu kısım çok önemli
Benim bir ucum Adana, ve sana söyleyebilirim ki yandın bittin sen ''gülüm'', ömür boyu sinir krizlerine hazır ol.
Rica ederimUmarım becerebilir tşk ederim yorumunuz için
Yol yakınken döneyim yani :)
O değil de aileler işin içine girince ne zormuş arkadaş.
Bende aramıyorum o yüzden bi hayli şaşırdım
Şimdi bi de ay hayırsız gelinciler üşüşmesin
Ben annemi de aramıyorum, telefon muhabbeti sevmiyorum
İkisini de ziyarete giderim o ayrı
asıl şimdi başlıyor eğlence, sen daha duuuurrrr....
Hhaha alemsinizz :))) ailemin karşısına bile çıkmadılar düğün tarihini konuşmaya gelmediler nişanlımı arayıp mekanı tutalım diye sıkıştırıyor. Arkadaşlar gerçekten normal değil.
Şaka değil korkutmak ta istemeyiz ama maalesef işin içine aileler de girince iyice curcuna oluyorHhaha alemsinizz :))) ailemin karşısına bile çıkmadılar düğün tarihini konuşmaya gelmediler nişanlımı arayıp mekanı tutalım diye sıkıştırıyor. Arkadaşlar gerçekten normal değil.
Daha evli değilsiniz bu yüzden senin istanbuldan kalkıp tek başına ya da nişanlınla adanaya gitmen doğru değil, ben olsam ben de gitmezdim.
kayın validen seni sevmemiş, ısınamamış belli ki... getirdiği eski valizden ve giderken valizi almayı unuttuk demesinden belli. normalde bohça için alınan valiz yeni ve temiz olmalı ve gelinde kalmalı
kayın valideni iki haftada bir değil de, haftada bir arayabilirsin mesela... iki haftada bir bana da az geldi, en azından gönlü olsun... ama istemiyorsan sen bilirsin tabii
bu arada nişanlını da pek pasif gördüm, inşallah evlendikten sonra da böyle olmaz.
Arkadaşlar herkese merhaba,
KK'ya yeni üye oldum, uzun zamandır takip ediyordum.
Sizlere danışmak istediğim konular var.
Üniversitede başlayan ilişkimizde 3 aylık nişanlıyız. Adanalılar biz İstanbul'da yaşıyoruz. Nişandan sonra istanbula yerleşti işe başladı benimki. Annesinin tutumlari hoşuma gitmiyor. Buraya gelmesine çok karşıymış, düğünden sonra gelmeliymiş, para biriktirmeliymiş.
Mesela nişanlımla beraberken oğlunu arayıp benimle soğuk konuştu diye şikayet ediyor sonrası malum biz tartışıyoruz. Nişanlıma hemen her telefonda beni neden aramıyor diye şikayet ediyor halbuki 2haftada bir konuşmak yeterli konuşacak konumuz yok diye düşünüyorum.
Aslında o kadar doluyum ki fazla karışık anlatmak istemiyorum.
Geçen hafta annemi aradı, "canım gelin mi aldık birşey anlamadık valla gülüm öyle işte" diye bir cümle kurdu arkasina bitmeyen bir kahkaha bastı duydum ahizeden. Kurduğu cümlenin saçmalığına takılmıyorum arkasına o kahkaha da enteresan geldi.
Bana sormadan nişan alışverişi yaptı eski bir valizi bohça diye getirdiler nişanda sonra Adanaya döndükten sonra beni aradı "ayyy gülüm valizi de almayı unuttuk" diye ben birşey demedim.
Bana kalsa nişan bohçasına da gerek yok ama oldu bi kere.
Her seferinde elinde birşeyle gelir Allah var ama etiketi üzerinde gönderilir mi?
Aldıkları kız tarafına düşen şeyler istemiyorum çünkü evimde kullanmam. Daha ev yok ortada bana sormadan sen beğenirsin diye düşündüm aldım diyor altın renkli süs eşyası; ki altın rengini de hiç sevmem.
En son konumuz geçtiğimiz kurban bayramı beni beklemişler el öpmye gidecekmişim. Beni aradı (anneme gelinimizi bekliyoruz diye arama tenezzülünde bile bulunmuyor hep bana söylüyor) sana hediye aldım bekliyorum gelirsiniz artık diye. Nişanlıma söyledim bizde kız tek başına öyle gitmez. Kız tarafına hediyeli hediyesiz bayram ziyareti yapar erkek tarafı benim gelmemi bekleme babamlara söyledim çok kızdı dedim. Annen söyle bizde adet böyle diye. Ama bana söyledim dedi sanırım söylememiş hala aramalarda söylüyor bekliyoruz diye.
İstanbul'a geliyorlarmış oğullarının evini görmeye. Annesi her telefonda söylüyordu ama bu sefer teyze de söyledi " ee biz bekledik gelen olmadı, biz gelelim dedik gülüm" buyrun tabiki bekleriz dedim ne diyeyim.
Sizden beklediğim şu ben çok mu önyargılıyım yoksa baa sürekli laf mı sokuluyor?
Yani merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplarım ama, çok anneci olurlar bir kere baş gelemezsiniz. Korkunç bir kaynana görümce elti vs sorunu bekliyor sizi. Koloni halinde yaşamayı sever onlar, isterler ki 7/24 beraber olun. Kendi ailenizi silin sadece kaynanaya hizmet edin. Artık sevginiz buna değer mi değmez mi orasının kararı da size kalmış :)Yol yakınken döneyim yani :)
O değil de aileler işin içine girince ne zormuş arkadaş.
Karışsalar sorun, karışmasalar anne babalarımız yapmadı diye de şikayet eder çocukları genelde dengeyi kurmak mesele onu başarabilmek büyü meziyetevet o yüzden dedim, bu uğurda kaç çifti gömdük biz biliyor musun.
benim kendi akrabalarımdan kız-erkek çok severken bir takı muhabbetine ayrıldılar, başkalarıyla evlendiler, düşünebiliyor musun.
bilemiyorum doğrusu nedir, aileler karışsa mı iyi hiç karışmasa mı iyi. ama maalesef iş yuva kuran 2 kişide, ister bilinçli olsunlar ister olmasınlar. Yuva sizin yuvanız, hayat sizin hayatınız.
Umarım bu süreci az yara ile atlatırsınız.
Yani merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplarım ama, çok anneci olurlar bir kere baş gelemezsiniz. Korkunç bir kaynana görümce elti vs sorunu bekliyor sizi. Koloni halinde yaşamayı sever onlar, isterler ki 7/24 beraber olun. Kendi ailenizi silin sadece kaynanaya hizmet edin. Artık sevginiz buna değer mi değmez mi orasının kararı da size kalmış :)
Konuyu okuyunca aylardır kv yi aramadığımı farkettim :)
Şimdi aradım sevindi kerata
Yani merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplarım ama, çok anneci olurlar bir kere baş gelemezsiniz. Korkunç bir kaynana görümce elti vs sorunu bekliyor sizi. Koloni halinde yaşamayı sever onlar, isterler ki 7/24 beraber olun. Kendi ailenizi silin sadece kaynanaya hizmet edin. Artık sevginiz buna değer mi değmez mi orasının kararı da size kalmış :)
ben de bugün arayacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?