Nişanlımın annesi beni delirtecek

Ah canim ya seni korkutmak istemem ama eger simdiden aranizda kaldim gibi yuvarlak sozler soyluyorsa yarin birgun evlenince annem o benim katlanacaksin der. Bencede tavrini simdiden koy seni uzecek cumleler kurmasin annesini uyarsin

Nişanlım beni oyalıyor gibi geliyor sanki bana, sizce de öyle mi acaba bana annemle konuşuyorum deyip konuşmuyor mu

Bütün hepsi mi böyle yahu, nedir bize çektirdikleri. Sert bi konuşma yapmam gerek, sırf annesi yüzünden bizim de ilişkimiz bitecek bu durumda

canım;kim olursa olsun hiç farketmez 3. şahıs için bitecekse ilişkim bitsin.
Hatta sonradan biteceğine şimdi bitsin.
Ana kuzusu erkekler mutsuz olmaya mahkumdur çünkü o dengeyi asla sağlayamayıp arada kalırlar.
Vallahi benim yaşayacağım her dk önemli.Elin oğlu ağlatsın üzsün diye doğurmadı anacığım beni.
Yuva kurmak kolay değil bilirim bir kere o imzayı atıncada herşeyi konuşmakta, yapmakta 2 katı zorlaşıyor.
Öyle sert bir konuşma yapma düzgünce anlat.
Sevmeme gibi bir sorunun olmadığını belirt başta.Sorunun sevgisizlik değil olaylardan yaşadığın rahatsızlık olduğunu anlasın arada kalmanı istemiyorum sende bu durumda rahatsızlık duyuyorsun ilerde daha zor olacak ben böyle yaşayamam aynı şey senin başına gelse seninde benimle böyle yaşamana razı olmam de.
Ben bunları söyledim işe yaradı.İnş sende de yarar canımGelişmeleri bekliyor olacağım birde benden sana tavsiye asla sürekli bu konuları açma az konuş öz konuş.Kafa ütüler gibi duruyor yoksa.Biz 6 senedir birlikteyiz 2 kere geçti konuşması aramızda 1.si uyarı idi sonra bitirdim ilişkimi.Gördü sonra sanırım ne olursa olsun katlanamıyacağımı ya da ne oldu bilmiyorum benimkine birden düzeltti herşeyi.He arada olmuyor mu oluyor ama inan devede kulak onda da gayet sevimli bir şekilde gülerek diyorum diyeceğimi şaka yapar gibi kapanıyor.
Darısı başına canım

Son düzenleme:

Tavsiyelerin için çok teşekkür ediyorum canım Yarın buluşacağız nişanlımla, güzelce bi konuşalım bakalım, gelişmeleri yazacağım buraya

Tavsiyelerin için çok teşekkür ediyorum canım Yarın buluşacağız nişanlımla, güzelce bi konuşalım bakalım, gelişmeleri yazacağım buraya

gelişmelerini bekliyor olacağız canım.Olmadı baktın anlamıyor bizim kızları toplar gelirim kızdırma beni de

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün nişanlımla buluştuk ve annesiyle ilgili enine boyuna bi güzel konuştuk. İlk yarım saatte nişanlım yine beni oyalamaya çalıştı yok efendim ben annemle konuşurum sen üzülme vs. vs.. Ben de hayır efendim ciddi ciddi konuşacağız bu konuyu dedim ve korktu benden saatlerce beni dinledi, sizlerin söyledikleri sözleri de cümlelerime katarak kimi zaman sert kimi zaman sakince konuştum. Son olarak bana, artık annemle ilgili hiçbir sorun yaşamayacaksın dedi. Bu kadar kolay durgunlaşır mı acaba bu kaynana, göreceğiz bakalım

Son düzenleme:
en azindan nisanlin direk annesini savunmaya gecip senin kalbini kirmiyor.. o yönden sanslisin, sana destek olan bir esin olacak allahin izniyle.. sen kadina kendin söyle bence birdaha patavatsizca birsey dediginde rica ederim birdaha bu konu hakkinda bana bisey demeyin, rahatsiz oluyorum anlayin beni de, eger ayni devam ederse daha sert söyle

canım kısasa kısas her zaman işe yarar..o sana oğlunun eski sevgililerinden bahsediyorsa sende eskiden seni isteyenlerden bahset.övgü yağdır onlara hatta annelerine.. sizin yemeklerinize kulpmu taktı sizde ona gidince anne keşke şunu yapsaydın anne bu biraz tuzlumu olmuş gibisinden şirin görüntü edasında lafınızı esirgemeyin.. alttan almakla çözülmez ayrıca nişanlınıza yüklenmeyin annesi sonuçta atamaz satamaz.. öyle kabullenmeli ama aklınızıda kullanmalısınız.. saman altından işinizi görün.. şirin bir gelin görüntüsü ile gayet işinizi halleebilirisniz..

üzülme, amacını biliyorsun ne de olsa kadın kartlarını açık oynuyor.sende incitmeden kısa ve net cümlelerle geçiştiriverirsin.nişanlını seviyorsan ki onun için katlanıyorsun evlenene kadar sesini çıkarma yut.evlendikten sonra istediğini yapar kocanı elinin altına alırsın zaten.

Canım öncelikle nişanlının orta yolu bulmak istemesi bile bir şans senin için çünkü burada okuyoruz eşine hiç taviz vermeyenler var.
Kaynananın düzelmesi için fırsat ver. Baktın olmuyor git evlerine (nişanlının haberi olmasın) kaynana yaptıklarından rahatsız olduğunu, ve yaptığının yanlış olduğunu ters bir dille anlat. Bir daha da bu kadar sakin konuşmayacağını söyle.

Allah yardimciniz olsun boooooooooooool Sabir gerekiyor.

Yaziyi okudum ve benim eski sözlümün Annesi gözümün önüne geldi. Allahim iyiki sözü atmisim diyorum simdi. Bi ömür böyle insanlarla gecirmek cok zor.
Benimkide Arkadaslarinin Gelinlerini bana ve anneme överdi. Yok sunun gelini böyleymis su söyleymis. Cok saygiliymis cok güzelmis vs.

Insallah nisanliniz arkanizda olur ilerde.

konu sahibi arkadaşım, nişanlının annesi art niyetli bir kadın bunu zaten diğer arkadaşlar da söylemiş ama ben diğer konuya daha çok takıldım.
biz ne zaman bu hale geldik?
ne demek misafirliğe gittiğin yerde ikramlara kusur bulmak, daha fazla çeşit olsaydı demek yahu?
böyle bir kaç konuda daha okudum, bu nasıl bir görgüsüzlük?
biz toplum olarak önümüze konan bir acı kahveye kırk yıl hatır biçmişiz şimdi neye neden burun kıvırıyoruz, ne sıfatla?
ben çocukken her hafta görüştüğümüz aile dostu bir grubumuz vardı.
içlerinde birtek annem çalışıyodu ve her hafta cuma günleri sırasıyla biri davet ediyodu.
4 aile ve en az 2şer çocuk düşünün.
anneme sıra geldiğinde hepsi tek tek arardı sen çalıştın yoruldun bugün bişeyle uğraşma ben şunu getiriyorum diye.
annem de hazırlardı ikram ama onlar her seferinde elleri dolu geldiler ve bu arkadaşlık yıllarca sürdü.
şimdi herkes başka şehirlere dağıldı ama her sene yılbaşında birinde toplanıyolar yine.
kimse kimsenin yemeğine evine kusur bulmuyo.
bence müstakbel kayınvaliden çok görgüsüz ve kötü kalpli bir kadın.
allah sana kolaylık versin...

vallah kim nasil olursa olsun, beni eski nisanlimin annesi kadar kötü, cadi, allah korkusu olmayan bir insan daha yok bu dünyada... onun yüzünden attim/attik nisani. allah onu bildigi gibi yapsin... ama hic de pisman degilim. iyikide bitmis.

iyi düsün, tartismalar büyüyecek, onun sabri tükenecek, birbirinize karsi saygi tükenecek... tabi terside oluyor, ama o erkegine göre degisiyor. allah sana sabir versin.

katiliyorum arkadasimiza! Ayni durum benimde basimdan gecti. Aynen de dedigi gibi oluyor.

canım zor böyle bir kadınla uğraşmak ama bence kesinlikle taviz verme. hiç umursamıyormuş gibi yap çünkü kadın seni sinir etmek için yapıyor belli ki bunları.mesela eski kız arkadaşlrını övüyorsa sen de kendini öv 'demek ki ben daha iyiymişim ki benimle nişanlandı' falan de şaka yollu.

Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, kusura bakmayın bir kaç gündür giremiyorum internetimde problem vardı. Umarım yine benimle uğraşmaz kaynana adayım. Ben kimseye boşu boşuna kin gütmem, kendisini düşman etti bana. Evlendikten sonra anne-kız gibi olan gelin-kaynana olabilir miyiz bilmiyorum ama bana saygı sınırlarını aşmadığı sürece benden de saygı görür. Ama bu yaptıklarından sonra ne kadar sevgi gösterebilirim bir fikrim yok açıkçası..

Son düzenleme:
canım ne erkek arkadaşlar var her durumda annesini kollar seninki gereğini fazlasıyla yapıo bence annesini uyarmış sana her defasında haklı olduğunu sölemiş. çok şanslısın kıymetinizi bilin bence. annesine gelince gerçekten çok seviosan sevgilini katlanmalısın o da napsın her defasında aranızda kalıo onun açısından da düşün derim. kayınvaliden ne derse desin sesini çıkarma dinle sadece saygısızlık yapma yeter. emin ol sevgilinle daha mutlu olucaksın böle yaparak o da aranızda kalmaktan kurtulacak...

Kız anneleri değil de erkek anneleri nedense zorluk çıkarıyorlar..Kendilerine sorsan en modern kayınvalidedirr..Ben ce bu konuda iş erkeğe düşüyor annesine bir tek o engel olabilir...Erkek tavrını ortaya koyup annesini şilere karıştırmayacak..hoş erkekler de evlenince iyice annelerinin ağzına bakarak oluyorlarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…