Ah canim ya seni korkutmak istemem ama eger simdiden aranizda kaldim gibi yuvarlak sozler soyluyorsa yarin birgun evlenince annem o benim katlanacaksin der. Bencede tavrini simdiden koy seni uzecek cumleler kurmasin annesini uyarsin
canım benzer durumları bende yaşadım hatta kadın nişanlımı yanımda yarım saatte bir arıyordu.
Bizimle oturun evimiz dubleks diyordu filan.Düşün aynı evde mesajlaşıyorlar bana ergen çocuk mesajları atıyor bir de cvp vermedim diye şikayet ediyordu.
1 kere uyardım nişanlımı kavga ettik annesi tabi savundu baya.istemiyorsun filan annemi dedi bişeyler daha söyledi hatırlayamadım tam şimdi.
Ayrılıyoruz ozaman dedim annemlere söylüyorum ben bu korktu olurmu tamam ben halledicem filan dedi neyse bu düzeldi sonracığıma ama tekrar yaşandı arada kalıyorum annem o filan dedi.dedim ki ya bu konuyu çöz ya da ben çözerim bir seçim yapmak zorunda kalırsın ben böyle kimseyi çekemem.
Düşün 6 senelik ilişkimizi bitirmeyi göze aldım.
Burda okuduklarımdan sonra zerre umrumda da değildi sonradan çekiceğime şimdi çekerim dedim.
Valla annesine ne dedi bilmem ama kadın artık beni taciz etmiyor.Yanımda oğlunu aramıyor bile.konu açılsın siz bilirsiniz kızım filan diyor tabi bunlar nişanlımın yanında ama olsun zaten onsuzda pek görüşmem sanırım onunla.Evlilik biraz politika işi ben bunu anladım.
Hatta geçenlerde 2 patavatsızlık yaptı bizde yemekte aynen en sevimi halimle verdim cevabını gözleri yuvalarından fırlıyacaktı resmen.
Az dişlerini göster sustukça tepene biniyor böyleleri
Nişanlım beni oyalıyor gibi geliyor sanki bana, sizce de öyle mi acaba bana annemle konuşuyorum deyip konuşmuyor mu
Bütün hepsi mi böyle yahu, nedir bize çektirdikleri. Sert bi konuşma yapmam gerek, sırf annesi yüzünden bizim de ilişkimiz bitecek bu durumda
canım;kim olursa olsun hiç farketmez 3. şahıs için bitecekse ilişkim bitsin.
Hatta sonradan biteceğine şimdi bitsin.
Ana kuzusu erkekler mutsuz olmaya mahkumdur çünkü o dengeyi asla sağlayamayıp arada kalırlar.
Vallahi benim yaşayacağım her dk önemli.Elin oğlu ağlatsın üzsün diye doğurmadı anacığım beni.
Yuva kurmak kolay değil bilirim bir kere o imzayı atıncada herşeyi konuşmakta, yapmakta 2 katı zorlaşıyor.
Öyle sert bir konuşma yapma düzgünce anlat.
Sevmeme gibi bir sorunun olmadığını belirt başta.Sorunun sevgisizlik değil olaylardan yaşadığın rahatsızlık olduğunu anlasın arada kalmanı istemiyorum sende bu durumda rahatsızlık duyuyorsun ilerde daha zor olacak ben böyle yaşayamam aynı şey senin başına gelse seninde benimle böyle yaşamana razı olmam de.
Ben bunları söyledim işe yaradı.İnş sende de yarar canımGelişmeleri bekliyor olacağım birde benden sana tavsiye asla sürekli bu konuları açma az konuş öz konuş.Kafa ütüler gibi duruyor yoksa.Biz 6 senedir birlikteyiz 2 kere geçti konuşması aramızda 1.si uyarı idi sonra bitirdim ilişkimi.Gördü sonra sanırım ne olursa olsun katlanamıyacağımı ya da ne oldu bilmiyorum benimkine birden düzeltti herşeyi.He arada olmuyor mu oluyor ama inan devede kulak onda da gayet sevimli bir şekilde gülerek diyorum diyeceğimi şaka yapar gibi kapanıyor.
Darısı başına canım
Tavsiyelerin için çok teşekkür ediyorum canımYarın buluşacağız nişanlımla, güzelce bi konuşalım bakalım, gelişmeleri yazacağım buraya
gelişmelerini bekliyor olacağız canım.Olmadı baktın anlamıyor bizim kızları toplar gelirim kızdırma beni de
Merhaba arkadaşlar, biz sevgilimle 2010'un Nisan ayından beri birlikteyiz. 6 Şubat 2012'de nişanlandık. İlişkimizin 2. ayında beni ailesiyle tanıştırdı. Ama öyle cadı bir annesi var ki sormayın gitsin! Ne yaptıysam sevdiremedim kendimi. Nişanlandıktan sonra bana daha bi takmış durumda. Ne zaman annesine oturmaya gitsem veya ne zaman buluşsak, bana hep Özgür'ün(nişanlım) yanında eski sevgililerinden bahsediyor kadın, beni onlarla kıyaslıyor. İşte Özgür'ün senden önceki kız arkadaşı şöyleydi böyleydi. Çok sinirleniyorum. Nişanlımla konuştum bu konuları, annesinin beni çok üzdüğünü söyledim, o da gidip annesiyle konuştu kaç defa ama kadın yine aynı kafada! Geçenlerde yine oturuyoruz, evlenince bizim buralardan güzel bi ev tutarız size demesin mi! Kan beynime sıçradı, oturacağım eve kadar karışıyor yani. Neyse yemeğe geçtik, ben annemin hiç bu kadar fazla yemek yaptığını görmemiştim, kadıncağız sabahtan akşama kadar neler neler hazırladı. Kayınvalidem olacak insan da, ben o yemeğin tadını pek sevmem şunun tuzu biraz fazla olmuş bilmem ne bilmem ne. Her şeye bi kulp taktı anlayacağınız. Keşke biraz daha çeşit olsaymış efendim, öyle diyor kendileri! Nişanlım da bana ikinizin arasında kalıyorum, biliyorum sen haklısın ama o da annem, kaç kere konuştum yine bildiğini okuyor tarzında şeyler dedi. Ne yapsam bilemedim :/ Nişanlımla bu konuları konuştuğumda tartışıyoruz, sonra bizim aramız bozuluyor, onu kırmak da istemiyorum ama annesi yüzünden kafayı sıyırmak üzereyim
vallah kim nasil olursa olsun, beni eski nisanlimin annesi kadar kötü, cadi, allah korkusu olmayan bir insan daha yok bu dünyada... onun yüzünden attim/attik nisani. allah onu bildigi gibi yapsin... ama hic de pisman degilim. iyikide bitmis.
iyi düsün, tartismalar büyüyecek, onun sabri tükenecek, birbirinize karsi saygi tükenecek... tabi terside oluyor, ama o erkegine göre degisiyor. allah sana sabir versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?