Nişanlımın annesi beni delirtecek

Kötüyle kötü olmayayım, iyilikle yola getireyim diyorum ama iyilikten de anlamıyor ki!

bu tarz insanlar iyilikten anlamazlar...
siz iyilik yapıp karşılıgında agresif tavırlar görürseniz çok yıpranır ve üzülürsünüz...
bence hangi muameleye maruz kalıyorsun aynı şekilde karşılık ver

Kötüyle kötü olmayayım, iyilikle yola getireyim diyorum ama iyilikten de anlamıyor ki!

İyilikten kastım saygısızlık yapma, ağzından kötü bir söz çıkmasın dı. Yoksa ikiniz de birbirinizi sevmek zorunda değilsiniz. Bu arada düğün tarihiniz belli mi?

cadı ya Allah sabır versin olabildiğince uzak bir yerde yaşayın evlenince.. ya herkese karşı mı böyle yoksa sadece sana ve ailene karşı mı

Allah sabır versin.
pek fenaymış belli

Hem nasıl fena, Allah düşmanımın başına vermesin.

Sırf saygımdan aynı şekilde karşılık veremiyorum. Ben iyi davrandıkça o daha da kötü davranmaya başladı. Haklısınız, yıpranan ve üzülen benim

İyilikten kastım saygısızlık yapma, ağzından kötü bir söz çıkmasın dı. Yoksa ikiniz de birbirinizi sevmek zorunda değilsiniz. Bu arada düğün tarihiniz belli mi?

Saygı sınırlarını aşmam zaten, kaynanadan öte benden yaşça büyük olan biri. Terbiyesizlik etmem ama benim hoşgörü sınırlarımı feci zorluyor Düğün tarihimiz belli değil daha.

cadı ya Allah sabır versin olabildiğince uzak bir yerde yaşayın evlenince.. ya herkese karşı mı böyle yoksa sadece sana ve ailene karşı mı

Bana ve aileme karşı böyle. Zaten oğluşuna toz kondurmuyor.

Son düzenleme:
Canım bir gün sen de aynısını yap ona.Evlerine gidince anne bu yemek tuzlu olmuş filan de.Sessiz durdukça tepesine biniyor böyleleri adamın İnsan nezaketen bir elinize sağlık,ne çok uğraşmışsınız filan der.Eğer nişanlının eski kız arkadaşlarından bahsederse de artık onların mazide kaldığını hatırlatın onlara.

Aynen canım ya, ben sustukça iyice tepeme çıkıyor. Aah ahh, kaç kere hatırlattım geçmiş geçmişte kaldı sonuçta ama dinletemiyorum ki. O konuda hakkını vereyim şimdi yemekleri çok güzel oluyor ama inadına diyeyim :)

rest çekmezsen nişanlın sana hep derki sen haklısın ama o da annem...

oğluna aşık ve seni çekemiyor belli ki. böyle oluyor bazı anneler. canım sen üzerine düşeni yaptıysan her zaman terbiyeni koruduysan ve o hala yapmaya devam ediyorsa altta kalma derim. çünkü kimsenin ezmeye hakkı yok. böyleleri sustukça tepene çıkar maalesef. insan olsalar her yaptığına rağmen saygını koruduğun zaman anlamaları ve hatalarını düzeltmeleri lazım. ama tam tersi oluyorsa belliki huyu öyle ve sende kendini üzmemek için abartmamak kaydıyla cevabını yapıştır derim.

Oğlunu elinden alacağım diye korkuyor sanırım canım. Cevabı yapıştırmanın zamanı geldi bence de

Son düzenleme:

allah kimseyi görgüsüz yapmasın önüne gelen yemeği beğenmemek fazla çeşit istemek bu nasıl bir cehalettir

Kesinlikle kibar ama net bir ifadeyle bu konulardan söz etmesinin hoşunuza gitmediğini söyleyin..
Anlamasa bir daha, anlamasa bir daha.

Her konuşmaya başladığında bunu söyleyip mutfağa ya da başka bir yere gidin birşeyi bahane ederek.

İzin vermeyin.Sizi tanısın.

Sizi üzmeye hakkı yok..Nasıl söz edebilir ki, nasıl kıyaslayabilir ki.

Buna hakkının olmadığını mutlaka öğrenmeli.

Nişanlınıza söyleyin; arada kalmak neyin nesi..
Bir erkek annesiyle sevdiği arasında dengeyi sağlamaya çalışmamalı, bu çok saçma; ikisinin yerinin farklı olduğunu bilmeli bilmiyorsa kafasına sokmalı.

Sizi, kalbinizi kırılmaktan korumalı başka yolu yok bunun.

Bilmiyorsa varsın gitsin yoluna.

ne saygısız kadınmış...
aman canım benim yakın oturma sakın...
nişanlınlada tartışma tatlı dille hallet...

allah kimseyi görgüsüz yapmasın önüne gelen yemeği beğenmemek fazla çeşit istemek bu nasıl bir cehalettir

Görgüsüz işte.

Konuşmaya çalışıyorum fakat söylediklerimi anlamıyor, ya da anlamak istemiyor. Haklısınız, kayınvalide adayım oğlunun beni kendisinden daha çok sevmesinden endişe duyuyor ama biri anne sevgisi diğeri aşk, ikisinin de yerinin çok farklı olduğunu anlatmalıyım onlara.

ne saygısız kadınmış...
aman canım benim yakın oturma sakın...
nişanlınlada tartışma tatlı dille hallet...

Tartışma amacıyla değil de, sakin sakin konuşmak istiyorum ama ne zaman bu konudan konuşsak illa ki tartışmaya dönüşüyor. Yakın oturursam hayatımı mahveder bu kadın :/

canım benzer durumları bende yaşadım hatta kadın nişanlımı yanımda yarım saatte bir arıyordu.
Bizimle oturun evimiz dubleks diyordu filan.Düşün aynı evde mesajlaşıyorlar bana ergen çocuk mesajları atıyor bir de cvp vermedim diye şikayet ediyordu.
1 kere uyardım nişanlımı kavga ettik annesi tabi savundu baya.istemiyorsun filan annemi dedi bişeyler daha söyledi hatırlayamadım tam şimdi.
Ayrılıyoruz ozaman dedim annemlere söylüyorum ben bu korktu olurmu tamam ben halledicem filan dedi neyse bu düzeldi sonracığıma ama tekrar yaşandı arada kalıyorum annem o filan dedi.dedim ki ya bu konuyu çöz ya da ben çözerim bir seçim yapmak zorunda kalırsın ben böyle kimseyi çekemem.
Düşün 6 senelik ilişkimizi bitirmeyi göze aldım.
Burda okuduklarımdan sonra zerre umrumda da değildi sonradan çekiceğime şimdi çekerim dedim.
Valla annesine ne dedi bilmem ama kadın artık beni taciz etmiyor.Yanımda oğlunu aramıyor bile.konu açılsın siz bilirsiniz kızım filan diyor tabi bunlar nişanlımın yanında ama olsun zaten onsuzda pek görüşmem sanırım onunla.Evlilik biraz politika işi ben bunu anladım.
Hatta geçenlerde 2 patavatsızlık yaptı bizde yemekte aynen en sevimi halimle verdim cevabını gözleri yuvalarından fırlıyacaktı resmen.
Az dişlerini göster sustukça tepene biniyor böyleleri

Ah canim ya seni korkutmak istemem ama eger simdiden aranizda kaldim gibi yuvarlak sozler soyluyorsa yarin birgun evlenince annem o benim katlanacaksin der. Bencede tavrini simdiden koy seni uzecek cumleler kurmasin annesini uyarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…