Allah sabır versin mumkun oldugunca uzak bir yerde yasayın cekilmez bu kadın
üzüldüm durumuna canım. sakın yakın yerlerde oturma canım. şimdiden böyle yapıosa evlenince seni daha da üzer.inşallah düzelir. sorunlu bu bazı kaynanalar ya güzel güzel anlaşmak varken neden böyle yaparlar anlamıyorum. sevmesen bile oğlunu mutlu eden insana saygı duymalısın.
bilmem erkek arkadaşnız bu duruma ne der madem engelde olamıyor benim eski sevgilimin şöyle arabası vardı vs laf arasında soyle . mesela deki ben şunu biliyorum ha şeyden biliyorum işte felan filan.
bu ne densizlik ya.
aayy butun erkek annelerimi boyle yok oğlumu cok isteyen varda oglum istemiyor felan.
ne çok duyuyorum bunları.
valla oyle saymaya kalksa bende soylerim benide çalışırken valla gelen giden istiyrodu abartmışda olmam valla haftada 3.4 kişi garanti olurdu.
ver ağzının payını terbiyesizliği sevmem ama sen içten içten içini yiyeceğine boşver soyle o kendini yesin!
canım bence onun için bişiler yapma özel olarak annen yemek yapmış o kadar ayıp etmiş yani keşke yapmasaydı yani bazı insanlar üzerine düştükçe kasıntı oluyorlar bence rahatsızlığını da kendin kibar bi şekilde söyle ona nişanlına da yazık yani onun ne suçu var dediği halde hala devam ediomuş daha devam ederse nişanlın seni yalnız bırakmasın olay olduğu an yanında olsun sölesin o an bişiler orta yolu bulmak gerek
nişanlılık dönemi uzun olacaksa sıkıntılı bir süreç olabilir o yüzden mümkün olduğu kadar kısa tutmak lazım. Bu durumda ne kadar az yüz göz olursan o kadar yararına. Müstakbel kayınvaliden istediği kadar konuşsun dursun önemli olan nişanlının konulara bakış açısı; mesela o ailesine yakın bir yerde oturmaya razı mı yoksa uzakta mı olmak istiyor? Sen isteklerini sakin sakin anlatırsan ve senden yana olmasını sağlarsan olay bitmiş demektir. Ayrıca özellikle kendini sevdirmek için de ekstra çabalara girme; ne sen onu ne de o seni sevmek zorunda değil. Ortak tek nokta onun oğluşu senin de nişanlın.
Lafı ağzımdan aldın canım, oğlumu çok isteyen var sana mı kaldı manasına gelecek laflar da ediyo ara sıra. Sabrımı çok zorluyo, bi laf söylicem susup kalıcak öyle, hem beni üzüyo hem de oğlunu!
peeesss demek sizin yanınızda nişanlınızın eski kız arkadaşlarından bahsediyor
bunuda duydum ya vallahi pesss
sizin anneniz nişanlına eski erkek arkadaşlarından bahsetsin bakalım neler oluyor!
nişanlınız bence annesini gerektiği kadar uyarmamış.anne olmak demek her agzına geleni,her aklına geleni söylemek değildir.
onu uyarmak saygıszlık hiç değildir.
anlaşılan senin işin çok var bunlarla...
epey başını ağrıtırlar senin
bu çok güzel bırak nişanlın istemesin. Sen renk verme yani kayınvalidenlerin yanında verme.Nişanlım da yakın bi yerde oturmak istemiyo neyse ki. En başlarda kendimi sevdirme çabalarım vardı ama artık hiç çaba harcamıyorum, harcamaya bile değmez.
yaptığı yemekleri yemeyin dahii
böyle bir konuda üstelik siz % 100 haklı oldugunuz bir konuda tartışıp
üzülen taraf en çok siz oluyorsanız yazık derim.bir kere nişanlının herşeyi görüyor olması lazım
ağzıyla size kuş tutması lazım.bu kadar muameleye maruz kalıyorsunuz
annesine ciddi bir dille uyarması lazım
yaptıgı ayıbında ötesi....
bu arada yemek olayı da gerçekten çok sinir bozucuinsan önüne konulanı hiç damak tadına hitap etmeyen bir şey olsa bile yanlış anlaşılmaması için yer. Kaldı ki orası müstakbel dürünün evi
anneni yerinde olsam bir dahaki sefere kendimi yorup özel bir hazırlık yapmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?