Merhaba arkadaşlar, biz sevgilimle 2010'un Nisan ayından beri birlikteyiz. 6 Şubat 2012'de nişanlandık. İlişkimizin 2. ayında beni ailesiyle tanıştırdı. Ama öyle cadı bir annesi var ki sormayın gitsin! Ne yaptıysam sevdiremedim kendimi. Nişanlandıktan sonra bana daha bi takmış durumda. Ne zaman annesine oturmaya gitsem veya ne zaman buluşsak, bana hep Özgür'ün(nişanlım) yanında eski sevgililerinden bahsediyor kadın, beni onlarla kıyaslıyor. İşte Özgür'ün senden önceki kız arkadaşı şöyleydi böyleydi. Çok sinirleniyorum. Nişanlımla konuştum bu konuları, annesinin beni çok üzdüğünü söyledim, o da gidip annesiyle konuştu kaç defa ama kadın yine aynı kafada! Geçenlerde yine oturuyoruz, evlenince bizim buralardan güzel bi ev tutarız size demesin mi! Kan beynime sıçradı, oturacağım eve kadar karışıyor yani. Neyse yemeğe geçtik, ben annemin hiç bu kadar fazla yemek yaptığını görmemiştim, kadıncağız sabahtan akşama kadar neler neler hazırladı. Kayınvalidem olacak insan da, ben o yemeğin tadını pek sevmem şunun tuzu biraz fazla olmuş bilmem ne bilmem ne. Her şeye bi kulp taktı anlayacağınız. Keşke biraz daha çeşit olsaymış efendim, öyle diyor kendileri! Nişanlım da bana ikinizin arasında kalıyorum, biliyorum sen haklısın ama o da annem, kaç kere konuştum yine bildiğini okuyor tarzında şeyler dedi. Ne yapsam bilemedim :/ Nişanlımla bu konuları konuştuğumda tartışıyoruz, sonra bizim aramız bozuluyor, onu kırmak da istemiyorum ama annesi yüzünden kafayı sıyırmak üzereyim
Son düzenleme: