Nişanlımın ailesiyle sorunlar yaşıyorum

Benim yasadiklarimi yaşamışsın canim esim yani o zaman nisanlim dur dedi ve ailesine her kese mesafe koydu bakti ki düzelmiyorlar hiçbir şekilde takmadi o lari benimle evlendi 1 tl bile almadan onları cagirmadan bide hicbir seyden haberleri yoktu aslinda hazirligin farkindaydilat ama ayiramadilar sen de ben gibi iyi niyetlisin ama karsinda anlayacak kapasite insanlar yok hemen onlardan kurtul ve mesafe koy kesin kes cozgini ciz evleniriz ama ailenle kesinlikle gorusmem de. Eşim bana bu teklifle geldi sok oldum en mutlu gunumde sinirden xcatlaamak istemiyorum senin aglamani istemiyorum o yüzden lazim degiller bana dedi ve evlendik hickimselere diyemediler rezil oldular sonra gerçekler aciga cikinca. O yüzden nizanlin tepki vermiyor olsaydi kac arkana bakma diyecektim ama nisanlinla konuş tamamen dediğim şekilde öneri yap ailem vermeyecek aksi halde ki haklilar bende mutsuz bir evlilik yapmak istemiyorum kararini ver de kurtul.

Cidden fiziğini kıskanmış vay beee...Çocuğuna birşey olmasın diye nişanlınla görüşmemen ayrı saçmalık...Çok yorucu...Bende senin hissettiğin gibi hissediyordum başlarda eşimi görünce yaşadıklarım canlanıyordu gözümde.Ama o kadar çok kavga ederdik ki eşim iki üç kez ağladı çaresizlikten bende kabullendim yapacak birşey yoktu.Sınırımı çizmiştim zaten.Ben senin yerinde olsam eğlenmeye bakardım popona büyük mü dedi nişanlının böyle beğendiğini söylerdim kalırdı.O kadar dert ettik ne oldu söyledikleri gibi cevap vereceksin alacaklar laflarını bu tipler bundan anlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…