Nişanlımın ailesiyle sorunlar yaşıyorum

Görümcem bana böyle şeyler diyecek valla o yere yakın dediği totomla onu ezerim altımda görür dünyanın kaç bucak olduğunu

Şimdiden yüz göz olunmuş geçmiş olsun, bu duygular hiç geçmeyecek. Nişanlıyken böyle sorunlar yaşayıp evlenince daha da büyüyen şimdi eş ailesiyle görüşmeyen biri olarak söylüyorum. Çünkü üzgünüm ama siz aileden değilsiniz. Ve olmayacaksınız. Yaptığınız her şey batar veya batmaz. Bu tamamen onların keyiflerine kalıyor bu coğrafyada. Bence bende ailendendim palavralarını bırak el böyle yapar birde üstüne sen oğlumuzu bizden soğuttun derler

Siz haklısınız ama bana göre yanlış olan bikac şeyi söylemek isterim ,biri size fiziginizle ya da başka kusurunuzla ilgili laf soktugunuda ya da imali imali konuşup bir de sonuna canım eklediginde, orada olayı ciddilestirip rahatsızlığı söylenmek ya da kabalastigini söylemek lazım ,yoksa zamanla insanı yiyip bitiriyorlar .İster 36, ister 32 , ister 46 beden olun kimse sorulmadan böyle yorumlar yapmamalı ,haddi değil.Kendinizi doldurmadan kibar ve sert tonla ifade etmeli insanlar kendini.Kayinvalide veya nisanlinizla konuşarak gorumcenizle aranızı duzeltemezsiniz.Bizim insanımız zaten bir sorunu olgunca konuşmayı bilmiyor , ya başkasıyla konuşuyor ya bağırarak ,ya da geçmişe dönüp saçma sapan başka konular açarak .Bunun dışında artık o aileden çıkın ,yolunuza bakın,yoksa bu aile sizi yer

Bu gerçek mi bak sana söylüyorum. Asla ama asla mutlu olmazsın bu ailede. Nisanlin da ciddi sorunlu. Allah kurtarsın. Ayrıca beden konusuna gelince. 42 bedende bir kadın da çok güzel ve cekici olabilir. 32 beden olmak güzel olmak anlamına gelmiyor. Hatta bizim toplumda bı deri bı kemik derler. Yahu 36 bedenim diyorsun. Daha ne kadar zayıf olacaksın. Allah hakkında hayırlısını nasip etsib

Sonuna kadar okuyamadım içim daraldı. Bunlara katlanmak zorundaymışsın gibi davranıyorsun, davranma. Nişan atmak boşanmaktan daha kolay. Görümceler kaynanalar vıııyy aman tövbeler olsun. Aklın varsa kaç kurtar kendini derim!

En başta hatalı olan sensin. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Taviz tavizi doğurur. Bundan sonra da mesafeli davran kimseyi kimseye kötüleme dinlemezler. Sen nişanlınla aranı iyi tutmaya bak.

Size tek tavsiyem koşarak uzaklaşın. Bu aileden de bu nişanlıdan da bi halt olmaz. Kendi başınızı yakmayın. Yol yakınken bir sürü şey görmüşsünüz, yazık etmeyin kendinize. Evlendikten sonra her şey daha da kötü olacak.

Çok uzun yazmışsınız yinede okumaya çalıştım . Ben şahsen bu nişanı atmanızı öneririm size çünkü bu aileden bi halt olmaz ki zamanla nişanlınız onların ağzına bakar ilk başta salakça ablasınin laflarına bakmış zaten . Zor bu is bence

Ben de 34 bedenim, eşimin ailesindeki en zayif kadinlar 38-40 beden, gorumcelerim de 40 beden ve üzeridir.
Bir ara herkes zayifliktan geberiyormuşum hastaymişim gibi yaklasiyordu, aptal aptal "yemek vermiyorlar" sakalari havada uçuşuyordu ve ben de spor yapan insanim ustelik.
Kilo konusunu acmayin ben halimden memnunum, saglikliyim, butun degerlerim de normal dedigim halde her gorduklerinde ayni muhabbeti cikariyorlardi, tersliyordum yine ayni muhabbet. En son eşim patlama yaşayinca susmuşlardi.

8 senedir nisanlinin ailesini taniyip bu yüzlerini gormekte oldukça gecikmişsin ayrica.
Elin kadinini ne kadar iyi de olsa anne yerine koymayin, samimi olmayin.
O senin annen degil, kendi cocugu çamurdan da olsa kendi cocugu senin tarafini tutmaz kolay kolay bunu bil boşuna ugraşma.

Sen onlarla iyiyken iyi olurlar ama en ufak puruzde birbirlerini tutarlar. Nişanlin dogru durust arkanda duramiyorsa evliligi dusunme, şimdi boyle yapiyorlar evlenince daha goreceklerin var.

Anlıyorum, bizimkisi öyle muhabbet değil maalesef. Tek taraflı birşey daha çok. Popom bence güzel, beyenen beyenmiş dediğim de oldu. Veya kilolu duruyorsam duruyorum, seviyorum bu elbiseyi deyip, böyle konuları atlatığımda oldu. Ama işte karşıdan gelen niyetin pek iyi olmadığını seziyorsun bir süreç sonra. Ozaman gülüp geçemiyor insan.

Güzel yazmışsınız, kendimi daha erken ifade etmem gerekti.

Ablası istemiyor diye sizinle görüşmeyen biriyle aile olmak uzeresiniz.
Ne demek hamileymiş ondan her istediğini yapıyormuş
Evlenseniz ablası boşan dese sizi kapının önüne mi koyacak?
Kendisinin aklı yok mu?
Ablam benden böyle birşey isteyemez diyemiyor mu?

İlerde çok sıkıntı çekeceksiniz belli ki

Birşeyime gıcık olduklarını sanmıyorum, daha çok nişanlımı paylaşamıyorlar. Nişanlım annesinin hayatında babasının eksiklerini dolduruyor. Ablasının hayatında'da ablasının nişanlısının eksiklerini dolduruyor. Yani nişanlımı iki kadınla daha paylaşıyorum. Bunu tümüyle fark etmem bir kaç senemi aldı. Kendileri bile bu sağlıksız aile ilişkisinin farkında değiler. Düğün yaklaştıkça, bazı şeyler daha açıklığa kavuştu.

hataniz cok bariz aslinda,
aradaki mesafeyi ne siz ne onlar kurabilmis,
siz neden bu kadar ic ice olmayi kabul ettiniz ki.

su asamada tek yapacaginiz gorusmeyi tamamen kesmek olacak.
Nisanliniz ise ailesi ile illa ki barisacaktir.
Siz mesafeyi bu sefer de koruyamazsaniz yine siz yipranacaksiniz.
o yuzden ayrilmak da secenekleriniz arasinda olsun bence, deger mi diye dusunun bir.

Doğru yazmışsınız. Evet yaptığı çok yalnıştı ve ilişkinin sonuna bile geldik bu neden yüzünden. İki seneden beri tüm aile ablasının inanılmaz üzerine titriyor, kendisi çocuğunu kaybetti ve intihara teşebbüslü. Ondan dolayı ona hep önceliği veriyorlar, ama bunun bana karşı haksızlık olduğunu anladı ve ablasına sınırı çekti. Yinede, bu böyle devam edemez, doğru diyorsunuz.

Haklısınız, maalesef insanlara gereğinden fazla değer verdiğimi daha yeni anladım. Genelde böyle davranışlara yer vermeyen insanım. Nişanlım hep çok hassas olduğumu belirtiyordu ve ben hatayı kendimde aradım. Herşey şakacı bir tavırla başladı, şekilden şekile girdi. Onlar için halen şaka, benim için artık saygısızlık. Kendimi dinlemem ve belirtmem gerekti, benim hatam.

Siz bastan lafi yapustiracaktiniz,nisanlinizla ailesini destur veremezse sorun bitmez,restibo cekecek

İnsanların böyle muhabbetleri neden gerek gördüklerini hep çok merak etmişimdir. Karşıdakini rencide etmekten başka birşey değil. Böyle davranışlar maruz kaldığın için çok üzgünüm. Bazen kendini belirtsende insanlar saygı duymuyor. Sekiz senenin içinde gayet uyumluyduk, düğün yaklaşınca durumlar biraz değişmeye başladı. Bana sende benim kızımsın demesine fazla önem yükledim. Hayranlık duyduğum bir kadındı, ondan haklı olanın yanında durmasını bekledim. Veya iki tarafa'da değer verip ona göre davranmasını. Yanılmışım, oysa oda çoğu anne gibi onun olanı yüceltiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…