- 13 Nisan 2024
- 224
- -102
- 11
- Konu Sahibi kafasikarisikbikiz
4-5 yıllık bir sevgililik dönemi sonrası nişanlandım. 6-7 aydır nişanlıyım.Nişanlımla ilgili hiçbir sorunum yok.Çok iyi anlaşıyoruz uyumlı bi çiftiz. Ancak ailesiyle ilgili kafamı karıştıran şeyler var.Sevgililik döneminde ailesiyle tanıştım ben onları sevdim onlar da beni sevdi. Tanışma nişan vs her şey sıkıntısız geçti. Ancak nişanlanma ve sonrasındaki süreçte ne beni ne ailemi doğru düzgün arayıp sormadılar. Uzak şehirlerdeyiz tek iletişim yolumuz bu olmasına rağmen. Nişan sürecinde her şeyi annemle ben hallettik maddi açıdan onların yapması gereken şeyleri de nişanlım halletti. Annesi bi gün bile arayıp hazırlığınız nasıl gidiyor bizim yapmamız gereken bi şey var mı diye usülen bile sormadı. Etkisiz eleman gibiler. Ne maddi ne manevi açıdan destek olabileceklerini düşünmüyorum bize ömür boyu. Her şeyi nişanlım hallediyor. Başta bunlara takılmamaya çalıştım ama ilgisizlikleri yüzünden artık kafam çok karışık. İyi bir mesleğim ve iyi bi ailem var. Birçok açıdan herkesin isteyeceği türden bi kızım. Evlenirsek nişanlımın işinden dolayı onların yaşadığı şehre yerleşeceğim. Ailesini maalesef benimseyemiyorum ve kendi ailemden ayrılmak da zor geliyor. Çevremde yeni nişanlanan evlenen tanıdıklarım var ve maalesef onların aileleriyle kıyaslıyorum sürekli.Benim nişanlımın ailesi daha eğitimli olmasına rağmen birçok açıdan diğer ailelerden eksik kalıyorlar maddi ve manevi açıdan. Kendi memleketimde kalıp bana her açıdan daha çok sahip çıkıp destek olacak birileriyle mi görüşmeliyim diye düşünüyorum ancak nişanlıma da kıyamıyorum.Bu şekilde de içime sinmiyor.Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.