• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın Ailesi

JES

Nirvana
Pro Üye
11 Haziran 2018
17.081
96.832
598
31
Arkadaşlar iyi geceler. Benim derdim şu;Benim nişanlımın ailesi o küçükken boşanmış tabi ardından yıllarca bu çocuk çekmiş. Tek çocuk el bebek gül bebek olacakken arada savrulup gitmiş. Anne koca peşine çocuğu süründürmüş kapılarda baba zaten işe yaramaz sorumsuz. Gel zaman git zaman bu çocuk rabbim yüzüne bakıyor iyi bir işe giriyor sonra her ne oluyorsa alkolik nerde akşam orda sabah annesi çıkıp çocuğun yanına geliyor bir anda oğlu kıymetli oluyor. 6 yıl yüklü bir maaşla çalışan nişanlımın kenarda 100 tl si bile yok. Hepsi o kadın yüzünden. Hep almış yemiş içmiş gezmiş, geceleri gelmediği oluyor bazen 1 de 2 de bazen günlerce gezilere gidiyor. Tabi kendi çalışmayınca değirmenin suyu da benim saf nişanlımdan. Bu yıllarca aile hasreti çektiği için annesi de baskın karakter olduğundan ses edememiş. ( bu beni çıldırtıyor benim annem olsa resti çekerdim) Sonra Allah’ın işi işte biz tanıştık 7 ay önce a 2 ay önce de nişanlandık. Nişan süreci masraflar derlen nişanlım eskisi gibi veremedi tabi o kadına. Meğer kadın sadece para var diye bunun yanında durup oğlum diyormuş onu gördük. Sürekli para istemeleri laf etmeleri bana dahi küfürleri oldu. Hiç alakam yokken. Çünkü amacı oğlunun yıllarca ona bakması ev yuva gereksizmiş onun gözünde( amaç para kesilecek ya o ) her ihtimale karşı yine para koparırım ümidiyle her yolu denedi ama herşeyi kredi ile borç ile yapan nişanlım veremedi. Annesi 45 yaşında dinç dinamik anne git çalış sende dediğinde geneleve mi gideyim o**** luk mu yapayım diye mesaj attı oğluna. Velhasıl çıkar ve menfaatleri kesilince her türlü pisliği yaptı. Nişanlımın bekar evinde onun parasıyla aldığı tüm eşyaları da götürdü. Kendi öz evladını herkese beni sokağa attı diye anlattı ağladı zırladı. Halbuki eşyaları alan o tek çöp almadan evden çıkan da nişanlımdı. İşin asıl garip yanı yıllarca öz evladına babalık yapmayan adam ne hikmetse bu kadına ev açıyor eşya alıyor. Evladı da baba ben evleneceğim bana harçlık da olsa gönder diyor göndermiyor. Bu iğrenç insanlar yüzünden midem bulandı kaç zamandır. Nişanlım o kadar iyi temiz kalpli ki rabbim biliyor ya o bunları zerre kadar hak etmiyor. Ben ona takma üzülme diyorum ama illa üzülüyordur. Dile kolay anne baba dediği insanlar kendi evlatlarına bu kadar kötülük edebilmiş aklım almıyor

Onların anne babalığı lafta, icraat yok.
Bu yaşa nişanlınızı ailesi getirmediğine göre bundan sonra da hayatında gereksiz yer kaplamalarına hiç gerek yok.
Nişanlınız aklını başına alsın, sizde destek olun yanında olun onu daha fazla sömürmelerine izin vermesin.
Az önce ki konunuza da yorum yapmıştım.
Sizin de sağlıklı bir ilişkiniz yok anne babanızla anladığım kadarıyla.
İkinizin de eksik yanları var.
Siz ona anne, o size baba olur gerektiği yerde.
Siz hayat arkadaşısınız, el ele verip herşeyin üstesinden gelebilirsiniz.
Birbirinize olan sevginiz daim olur umarım.
Başka hiçbirşeye, hiçkimseye ihtiyacınız yok.

Dilerim sizin ilişkiniz zedelenmez....
Ben ailesiyle ilgili olumlu ya da olumsuz bir yorum yapmayın derim nişanlınıza, çünkü o kendi görse de sizin dediğiniz gözüne batabilir...

Her doğuran anne olmuyor maalesef her babada baba. İnşallah siz nişanlınızla güzel bir yuva kurarsınız. Siz nişanlınızın ailesini kötülemeyin kendi herşeyi farkındadır zaten. Nişanlınıza hep destek olup eksiklijlerinizi kapatın

Üzüldüm gercekten nisanliniza. Aile ortaminda buyumemis ama elinden geleni yapmis annesi icin.
Siz destek olun bir an once evlenin de cocugun mutlu bi yuvasi olsun. Annesiyle de fazla gorusmese onun yararina olur.

Onların anne babalığı lafta, icraat yok.
Bu yaşa nişanlınızı ailesi getirmediğine göre bundan sonra da hayatında gereksiz yer kaplamalarına hiç gerek yok.
Nişanlınız aklını başına alsın, sizde destek olun yanında olun onu daha fazla sömürmelerine izin vermesin.
Az önce ki konunuza da yorum yapmıştım.
Sizin de sağlıklı bir ilişkiniz yok anne babanızla anladığım kadarıyla.
İkinizin de eksik yanları var.
Siz ona anne, o size baba olur gerektiği yerde.
Siz hayat arkadaşısınız, el ele verip herşeyin üstesinden gelebilirsiniz.
Birbirinize olan sevginiz daim olur umarım.
Başka hiçbirşeye, hiçkimseye ihtiyacınız yok.
Aynen öyle sadece lafta aile kendi ailem bile onunkilerin yanında iyi kalıyor. Zaten allah a hep şükür ediyorum bizi bilmişte karşılaştırmış eksiklerimize derman olalım birbirimizi tamamlayalım diye. Zaten şu saatten sonra kimse onun iyi niyetini kullanamaz izin vermem. Bu yaşa kadar kimse ortada değildi dediğiniz gibi yine yok olsunlar. Benim nefsim bunlarla aynı havayı soluyacak kadar dahi geniş değil.

Üzüldüm gercekten nisanliniza. Aile ortaminda buyumemis ama elinden geleni yapmis annesi icin.
Siz destek olun bir an once evlenin de cocugun mutlu bi yuvasi olsun. Annesiyle de fazla gorusmese onun yararina olur.
Annesi en son bana ağza alınmayacak küfürler etmiş o zamandan beri çok muhatap olmuyor. Bu zamana kadar hep iyi olmuş iyi davranmış, kırmışlar dökmüşler yıpratmışlar ama yine ses etmemiş. O kadar çekmişki hayatta tek isteği mutlu bir yuva. İyi bir eş baba olmak. Çünkü bınların eksikliği hep Çan’ını yakmış

Annesi en son bana ağza alınmayacak küfürler etmiş o zamandan beri çok muhatap olmuyor. Bu zamana kadar hep iyi olmuş iyi davranmış, kırmışlar dökmüşler yıpratmışlar ama yine ses etmemiş. O kadar çekmişki hayatta tek isteği mutlu bir yuva. İyi bir eş baba olmak. Çünkü bınların eksikliği hep Çan’ını yakmış
Insallah cok mutlu olursunuz. Siz mutlu olunca, ailesine tutunmasina gerek kalmicak. Aileden uzak durulur mu hic derdim ben hep, ama bu durumda durulur malesef.

Her doğuran anne olmuyor maalesef her babada baba. İnşallah siz nişanlınızla güzel bir yuva kurarsınız. Siz nişanlınızın ailesini kötülemeyin kendi herşeyi farkındadır zaten. Nişanlınıza hep destek olup eksiklijlerinizi kapatın
Ben ona her zaman destek oldum eksiklerini kapattım gururunu okşadım. Kendi bile diyor böyle insanların evladı olduğum için utanıyorum diye. Benim birşey söyleyip söylemememe gelince. Ben hep sustum ailesi ile ilgili yorum yapmadım. Fakat bende oğlundan para koparamayınca hiç suçu olmayan bana o***u diye 6 defa telefonda haykıran birine laf etmeyecek kadar yüce gönüllü değilim. Allah’ından bulsun inşallah. Ben allah a havale ettim. Ve bu basit ucuz hayatının ceremesini çekmesini temenni ediyorum. Nişanlım zaten bana karşı çok mahcup bunları yaşadım diye.

Dilerim sizin ilişkiniz zedelenmez....
Ben ailesiyle ilgili olumlu ya da olumsuz bir yorum yapmayın derim nişanlınıza, çünkü o kendi görse de sizin dediğiniz gözüne batabilir...
Göze batacak birşey kalmadı ki canım. Çocuk annesiyle tartışıyor telefonu açık unuttu 2 ay önce kadın 5 defa bana o****u dedi. Nişanlım bana karşı çok mahcup. Hak etmediğin şeyler yaşadın deyip duruyor.

Insallah cok mutlu olursunuz. Siz mutlu olunca, ailesine tutunmasina gerek kalmicak. Aileden uzak durulur mu hic derdim ben hep, ama bu durumda durulur malesef.
Biz herşeyin üstesinden beraber geldik evimiz için beraber yaptık herşeyi şimdi sadece gün sayıyoruz. Hep ezilmiş itilip kakılmış ama allah biliyor ya çok merhametli bir kalbi var. Rabbim ondan razı olsun. İnşallah dediğiniz gibi güzel bir yuvamız olur. Bunlar zaten aile olmamışlar ki. 22 yaşına kadar orda burda çalışan oğlu sonra işe girince yanına koşa koşa gelip tüm parasını yiyen bir anne ne kadar aile olabilir ki.

İnşallah ailesi ile yaşayamadığı hayatı sizinle yaşar. Parası var huzuru yok.İnşallah çok mutlu olursunuz.Nişanlınız daha tek kuruş vermesin.

İnşallah ailesi ile yaşayamadığı hayatı sizinle yaşar. Parası var huzuru yok.İnşallah çok mutlu olursunuz.Nişanlınız daha tek kuruş vermesin.
İnşallah rabbim razı olsun sizden. Zaten sadece para için kullanıldığını anladı o yüzden artık vermiyor. Zaten o olmadan da herkes gayet geçiniyor sadece onu kullanmışlar

Eninde sonunda kötü gelin olacaksın evlenince. Çünkü biricik oğluşları ellerinden gidecek tek suçlu da sen olacaksın. İyi düşün.

Eninde sonunda kötü gelin olacaksın evlenince. Çünkü biricik oğluşları ellerinden gidecek tek suçlu da sen olacaksın. İyi düşün.
Yazdıklarımı okumadın sanırım öyle biricik oğluş filan yok sadece parası için yanında olmuşlar. Onların ne düşündüğü umurumda değil ki. Önce kendi basit ve ucuz hayatlarına baksınlar. Evladı para veremiyor diye sırt çeviren aileyi ben saymam bile. Yabancı olarak kalırlar

Yazdıklarımı okumadın sanırım öyle biricik oğluş filan yok sadece parası için yanında olmuşlar. Onların ne düşündüğü umurumda değil ki. Önce kendi basit ve ucuz hayatlarına baksınlar. Evladı para veremiyor diye sırt çeviren aileyi ben saymam bile. Yabancı olarak kalırlar
Canım benim gayet okudum. Sadece bekle ve gör diyorum. Bu kk da ne konular okudu bu gözler. Biricik oğluş derken mecazi anlamda zaten. Eninde sonunda ne kadar kötü olursa olsun eşiniz ailem diyecek.

Canım benim gayet okudum. Sadece bekle ve gör diyorum. Bu kk da ne konular okudu bu gözler. Biricik oğluş derken mecazi anlamda zaten. Eninde sonunda ne kadar kötü olursa olsun eşiniz ailem diyecek.
Konu sahibi beni ve bu yorum yapan arkadaşı yanlış anlamışsın ama İnan tecrübe konuşuyor. Hem yaşadıklarımız hem burada okuduklarımız söyletiyor bazı şeyleri...

Benim eski eşimi ailesi hep hor görmüş, hep dışlamış ve aşağılamıştı... kuzenimin eşi sayesinde çok büyük şirkette müdür oldu... her şeyi bende gördüğünü söyleyen adamın anasıyla arası cebine çok para girip evliliğin üzerinden 2 sene geçince inanılmaz düzeldi.
Bütün parasını yiyen annesi canım anneme döndü birden....
Sonuç sebepsiz daha doğrusu ailesi sebepli boşanma....
Kırılma bize, sadece kendini olaylara kaptırma o annesine ne derse desin senin hep aklında olsun et tırnaktan kopmaz, hayatta her şeyin eskisi vardır anne babanın eskisi yoktur...
Dilerim çok mutlu olursun, ama sen hep bi mesafeni koru bu konuda konuşma... yorum yapma

Back