- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.832
- 598
- 31
Arkadaşlar iyi geceler. Benim derdim şu;Benim nişanlımın ailesi o küçükken boşanmış tabi ardından yıllarca bu çocuk çekmiş. Tek çocuk el bebek gül bebek olacakken arada savrulup gitmiş. Anne koca peşine çocuğu süründürmüş kapılarda baba zaten işe yaramaz sorumsuz. Gel zaman git zaman bu çocuk rabbim yüzüne bakıyor iyi bir işe giriyor sonra her ne oluyorsa alkolik nerde akşam orda sabah annesi çıkıp çocuğun yanına geliyor bir anda oğlu kıymetli oluyor. 6 yıl yüklü bir maaşla çalışan nişanlımın kenarda 100 tl si bile yok. Hepsi o kadın yüzünden. Hep almış yemiş içmiş gezmiş, geceleri gelmediği oluyor bazen 1 de 2 de bazen günlerce gezilere gidiyor. Tabi kendi çalışmayınca değirmenin suyu da benim saf nişanlımdan. Bu yıllarca aile hasreti çektiği için annesi de baskın karakter olduğundan ses edememiş. ( bu beni çıldırtıyor benim annem olsa resti çekerdim) Sonra Allah’ın işi işte biz tanıştık 7 ay önce a 2 ay önce de nişanlandık. Nişan süreci masraflar derlen nişanlım eskisi gibi veremedi tabi o kadına. Meğer kadın sadece para var diye bunun yanında durup oğlum diyormuş onu gördük. Sürekli para istemeleri laf etmeleri bana dahi küfürleri oldu. Hiç alakam yokken. Çünkü amacı oğlunun yıllarca ona bakması ev yuva gereksizmiş onun gözünde( amaç para kesilecek ya o ) her ihtimale karşı yine para koparırım ümidiyle her yolu denedi ama herşeyi kredi ile borç ile yapan nişanlım veremedi. Annesi 45 yaşında dinç dinamik anne git çalış sende dediğinde geneleve mi gideyim o**** luk mu yapayım diye mesaj attı oğluna. Velhasıl çıkar ve menfaatleri kesilince her türlü pisliği yaptı. Nişanlımın bekar evinde onun parasıyla aldığı tüm eşyaları da götürdü. Kendi öz evladını herkese beni sokağa attı diye anlattı ağladı zırladı. Halbuki eşyaları alan o tek çöp almadan evden çıkan da nişanlımdı. İşin asıl garip yanı yıllarca öz evladına babalık yapmayan adam ne hikmetse bu kadına ev açıyor eşya alıyor. Evladı da baba ben evleneceğim bana harçlık da olsa gönder diyor göndermiyor. Bu iğrenç insanlar yüzünden midem bulandı kaç zamandır. Nişanlım o kadar iyi temiz kalpli ki rabbim biliyor ya o bunları zerre kadar hak etmiyor. Ben ona takma üzülme diyorum ama illa üzülüyordur. Dile kolay anne baba dediği insanlar kendi evlatlarına bu kadar kötülük edebilmiş aklım almıyor