• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimin ailesi dügünümüzü yapmiyorlar, evliligimize onay vermiyorlar..

evliligi, çolugu çocugu hayatın amacı olarak görmeyin lütfen bayanlar...

bir bayanın amacı bu mudur yani bu mu olmalı da herseyinizin yasını basını ona göre dusunuyosunuz anlamıyorum

bir bayan önce kendini dusunmeli, kendi için, kendine göre yapmalı planları

eş, evlilik, çoluk cocuk hayatı süsleyen detaylardır, var olma sebebiniz degil....

kaç yasında evlenirseniz evlenin kimsenin yakasına yapısamayız aman su yasta evlenin diye... ama lutfen evlilik hayatınızın tek amacıymıs gibi de davranmayın, kendiniz için...

Kesinlikle katılıyorum.

yaşlarınız çok küçük
bu yaşta ne diye sözlediler ki sizi aileler?
ben de sözlendiğimde 21 yaşındaydım ama eşim 26 yaşındaydı
hele erkek için 20 çok erken

Bende 2010 yılının nisan ayında nişanlandım benimde kayınvaldemler beni istemek için cok ısrarcıydı ailem bu birlikteligin pek taraftarı degildiler onlara göre dogru insan degildi ama kayınvaldemin ve nişanlımın ısrarıyla nişanlandık ,1 sene içinde yani 2011 yazında dugunumuz olucakdı ama hiç kimse dugun konusmaya gelmedi 2011 gecti zaten bundan 6 ay önce kestik dugunumüzü kısmetse haziranın 23 ünde dügünümüz var ve dugune sadece 111 gun kaldı 3bucuk ay kadar arkadaslar dugun kesildiginden beri hiç kimse napcaz ne alıncak nasıl yapılcak dıye konusmaya gelmediler .ve halen hiç bir hazırlıgımız yok:( bugüne kadar hep herseyı ustumuze dusenı yapıcaz derlerken şimdi biz hiç bişey yapamayız herseyı sız alıp sız yapıcaksınız deyıp çekildiler kenara + nişanlım annesinin olan ama kendi uzerıne alınmıs 15bin tl lik krediyi ödemekde annesi odemeye hıc nıyetlı degil kredi borcunu .salonu tuttuk ama onun dısında hıc bısey yok l (ayrıca kayınvaldem inanılmaz inatçı dedigim dedik fesat biri kendi dedigi olmayınca yalandan ayılıp bayılan cinslerden ve çok kıskanç )ben napıcam arkadaslar ... bu aksam zor bela konusmaya gelceklermiş aılemle bizimkiler daha once bana yaptıklarından dolayıda cok dolu bu aksamda biz yapamayız edemeyiz derseler kızlca kıyamet kopucak sanırım .Ben napmayalım nasıl davranmalıyım akşama kayınvaldeme ve kayınpederime cok kırgınım cok canımı yaktılar .Ama nişan bozulsunda istemiyorum :(ve bu sartlar altında (yani bize yardımcı olmazsalar)herseyımızı yapamayız yapsakda zaten geçinemeyiz:(

Back