- Konu Sahibi FindikFistik
-
farkında olmadan ters bişey mi yaptın? yada ailenden herhangi biri bişeymi dedi bilmeden? yani açıkça sorsana yada nişanlın sorsun neden böyle oldu diye
Canım peki sen ve nişanlın ayakları üzerinde durabılen ınsanlarmısınız maddiyat olarak ?
En azından nişanlının her hangi bir engeli var mı askerlık konusunda yada iş güç konusunda belkı bunlarda sebebiyet verebilir ama ben cok fazla sizin ufak bir tartısmanızdan ötürü düğünü gerıye cektıklerini düşünmüyorum elbet bunun altında vardır bır problem karsılıklı bır araya gelın tarıhı alınn1 yıl olmazsa 1 bucuk yıl olur nıye nısanlın aılesıne saygısızlık gb dusunuyorki evlenıcek olan sizlersiniz muhtemelen 21 yasında gelın gıdıceksın evet aslında kucuk ben de 22 yasında gelın gıdıyorum ALLAHIN iznıyle bu yaz ama önemlı olan yas degıl beyin,akıl,düşünme....
Bilinçli olmak en önemlisi kendinize guvenınız varsa bence problem degıl. Umarım hersey gönlünce olur güzel haberlerinide duyarz.
onlar niye biliyolar bunu hata burda tabi ama artık olan olmuş iş nişanlında şuanda bana göre tek çaresi bu
Anlayabildiyim kadarıyla nişanlının ailesinin evlenmenizi ertelemesi çocuklarının senden vazgeçebilme durumunun olcağını ümit ediyolar.bence sen ısrar da bulunma çünkü nişanlın bile daha durumun farkında değil ne malum ailesinin yanında olmayacağı ondan emin olmadan eblenmeye kalkma istenmeyen gelin olmak çok kötü bişidir kesinlikle.erkekler herzaman daha geç olgunlaşıyor bu tartışılmaz bi gerçek ve siz aynı yaştasınız ama sen çok daha mantıklı şekilde düşünüp durumun farkındasın ailenin sözünden çıkma bence en doğrusunu bilirler.evlilik inanki tek başına kızla erkekten oluşmuyo ailelerinde onalaması huzurunuz için çok önemli ..
bence senin annen ağızlarını arasın gerçek niyetlerini anlamaya çalışsın ve düşüncesini açık seçik beyan etsin çok fazla üstelemesine gerek yok sonuçta zorla da kız vermek istemez hiç kimse senin hakkında ne düşünüyolar iyice bi öğrensin gerekirse de sorsun biz sizin davranışlarınızdan bu şekilde şeyler anladık asıl amaç nedir bu çocukarl ne yapacaklar destek olup olmucak mısınız diye sorsun.yanlız kendinzi ezdirmeyin kendilerini bişi sanmasınlar niaşnlını avuçlarının içinde olduğunu biliyolar zaten bide siz çok istekli aman nolur olsun şeklinde durursanız karşılarında herşey bizim isteğimizle olur yada olmaz diye düşünürler.tavrınızı koyun mutlaka.
Ama malesefki nasil davranmaliyiz bilmiyoruz.Annemin yasi henüz 40. Cok cahiliz. Cumartesi günki görüsmede ne gibi cümleler kursun annem, neler desin bilmiyoruz
ha eklemeyi unuttum
bilindik bir cümle
AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR
canım ya bu yaşta herkesin cevabı aynı ama evde oturup 25 inde 2 çocugun olduktan sonra aynı olmuyorz 20 ve 21 yaşında evlenen iki kuzenimde berbat halde hele birinin kayınvalidesi resmiyel yatardı şimdi düşman gibiler 2 çocgn peşinde koşmaktan kendiyel doğru düzgün ilgilenemiyor eşine bağlı çünkü bir işi bir birikimi yok adam aldatsa çıkıp gidemez bile..bu yaş hep aynı yıllardır böyle ve asla değişmeyecek tarih tekerrürden ibaret 20 yaş erken diyorsa yaşayıp görenler erkendir gerçektende öyle şimdi böyle diyosun ya bu linki kopyala 3 sene sonra tekrar konuşalım..tabi çocuklar ve ev işinden vakit kalırsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?