• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimin ailesi dügünümüzü yapmiyorlar, evliligimize onay vermiyorlar..

FindikFistik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
11
0
36
Almanya
Merhaba arkadaslar,

araniza yeni katildim. 20 yasindayim, doguma büyüme almanyaliyim. Nisanlimda benimle yasit ve doguma büyüme Almanyali.
Biz 4 senedir arkadasiz, 2 senedir beraberiz, ve 10 aydir nisanliyiz.
Nisanlimin ailesi söz olsun nisan olsun hep agirdan aldilar simdiye kadar. Benim ailemse tarih konulsun istedi, cünki kaynanamlar beni istediler ama söz iki ay sonra olsun, nisan bi sene olsun filan istediler. Yani gayet lakayit davrandilar. Simdiye kadar sustuk tatsizlik olsun istemedik. Nisan alisverisimde ne günlük giyim alindi nede ic camasiri vs... Maddi durumlari cok cok iyi, sirket sahibiler..
Mayis ayinda nisanlimla benim kiskanclik tartismamiz olmustu malesef bunu görümcem (17) gidip kaynanama vs. anlatmis. O günden bu yana bizi evlilige hazir görmedigini söylüyor, biz bu lafi takmadik, cünki kendimizden eminiz. Kim kavga etmiyorki? Hem 1 gün sonra baristik ve 6 aydir cok sükür hic bir kavgamiz olmadi.
Simdi ise nisanlim evde bir kac kez konuyu acmis seneye yazin dügün icin. Ve kiyametler kopuyormus kaynanam ve kayinpederim siz evliligi cocuk oyuncagi görüyorsunuz, seneye olmaz üstelemeyin gibi cikislarda bulunmuslar.
Benim ailem ise bizi oyaladiklarini düsünüyorlar ve tabiki bende. Bu cumartesi annem kaynanm ile görüsecek ama kaynanam simdiden nisanlima unutun evliligi önümüzdeki 1,5 yil diyormus.
Nisanlim ve ben evlenmek isityoruz, ne yapicagimizi bilmiyoruz. Nisanlim aileme saygisizlik yapamam daha fazla diyor. Benim ailemi zaten hic takmiyorlar. Acaba ne yapmali? Agirmi konusmali bilmiyorumki. Kayinpeder yurt disinda önümüzdeki bir kac ay ve giderken benim babama hoscakalin bile demedi.. Bukadar eziliyoruz malesef

ama simdi sizin tartismanizdan önce isteksizlermis nisan alisverisinde bisey almamislar, yani önceden istemiyorlarmis ben öyle anladm.. 1,5 yil sonra dügün olsa bile kayinvaliden sna huzur vermez gibi geldi bana Allah yardmcin olsun

1 olsun 1.5 olsun

6 ay için tatsızlık cıkarmaya degmez... kayınvalidene evlenene kadar sabret... sonra da arana mesafe koyarsın

köprüyü gecene kadar bekle 6 ay daha ne olcak ki...

önemli olan nişanlının tavrı... seni onlara ezdirmiyorsa evlendikten sonra kayınannenin seni uzebilcegini sanmıyorum pek

bencede evlilik için daha küçüksünüz keşke bu kadar acele etmeseydiniz. nişanlından da olgunluk göstermesini bekleme çünkü oda bunu göstericek yaşta değil. seni ailesine karşı savunamaz. evlenseniz bile çok sıkıntı çekersin nişanlının aiilesinden yana. bi çözüm bulamadım Allah yardımcın olsun. siz en iyisi 1.5 sene bekleyin biraz büyüyün...

Evet haklsiniz belki yasimiz ufak olabilir ama arkadaslar bu dünyada bir ilk degilki, biz kendimizi hazir hissediyoruz..
Napicam ben nolur bi akil verin. Istenmiyorum biliyorum. Nisanlimda yazik cok saf diyorki: seviyorlar seni, istiyorlar ama ne yapmak istiyorlar ben bilmiyorum...
Aslinda plan yazin 2012 idi. simdiye 2013.. Yani tek 6 ay olsa tamamda. bir sene diyorlar. ve ne malum sonradan yine bir sene ertelenmeyecegi???

Biz kendimizi hazir hissediyoruz arkadaslar. Ve bu dünyada bir ilk degil. 18 yasinda bile evlenenler var

18 yaşında evlenenler iyimi yapıyorlar acaba evlenerek,daha sonra ne sıkıntılar çekiyorlar..

Evlilik hiçte dışardan göründüğü kadar kolay değil heleki erken yapılan evliliklerde hiç kolay değil ...

18 yaşında evlenenler iyimi yapıyorlar acaba evlenerek,daha sonra ne sıkıntılar çekiyorlar..

Evlilik hiçte dışardan göründüğü kadar kolay değil heleki erken yapılan evliliklerde hiç kolay değil ...

Haklisin tabi canim.. Herseyin bir zorlugu vardir ama biz herseye gögüs gerecegimize birbirimize söz verdik. Gezip görüp beraber büyücez.

çünkü tarih tekerrürden ibaret canım yani onlarda çocuklarının iyiliğini istiyr bu yaşta evlenip pişman olanların oranı %90 yani çocuk yapıcaksın bide şimdi sana karşı çıkan herkes düşman bize akıl danışma bence hepimiz erken dicez o yüzden canın ne istiyorsa yap :)

Haklisin tabi ama nisan var ortada 2-3 nisanli gezilmez

bende sözlüyüm hatta nişanlı say cunku nişan yapmayı dusunmuyoruz...

ve 2013 yazında evleniyorum kısmetse...

ne oluyo ki 2-3 sene nişanlı gezince... nişanı uzatınca iş bozuluyo derler o yuzden mi?

abartmayın bu kadar, bir işin bitecegi varsa uzun sure nişanlı kalmasan da biter...

ayrıca ne kadar hazır da olsanız yasınız kucuk... bence kayınvaliden bu yuzden istemiyordur.. haklı da

Haklisin tabi canim.. Herseyin bir zorlugu vardir ama biz herseye gögüs gerecegimize birbirimize söz verdik. Gezip görüp beraber büyücez.

Senden 2 yaş büyük kızım var benimde...

Ne kadar söz versende inan daha çok küçüksünüz bekleyin biraz daha,sonradan pişmanlıklar yaşamayın ....

yani canım şimdi seni istemeleri için gelmeleri lazım gelmezlerse çekerek getiremezsin kaldıki senin ailende demicekmi benim kızımı istemeyeni bizde istemeyiz diye bişekilde ikna etmeye çalışıcak anlatıcak yapıcak hiçççç mi hiç bişey yok başka

yani canım şimdi seni istemeleri için gelmeleri lazım gelmezlerse çekerek getiremezsin kaldıki senin ailende demicekmi benim kızımı istemeyeni bizde istemeyiz diye bişekilde ikna etmeye çalışıcak anlatıcak yapıcak hiçççç mi hiç bişey yok başka

Benim anlamadigim bastan bunu demediler. Evlilik teklifimde kaynanam nisanlimla beraber tektasimi secmeye gitmisler. Ve nisanimizda 2012 haziranda dügün olsun dediler.. Simdiyse tek baslarina birseyleri bahane ederek karar degistiyorlar. ..

Back