Nişanlımin ailesi beni deli ediyo

Mirelor

Evli = mutlu = çocuklu ;)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
103
30
18
Nişanlımin ailesi cok tutucu o kadar tutucu ki dedem vefat ettiğinde baş sağlığına bile elleri boş geldiler benle hiç ilgilenmiyorlar paraya gittiğimde bize geldiklerinde elleri hep bo geliyolr inan küçük bi hediye alıp gelir gelinim diye ama yok düğün alışverişinde bile yoklar bi kere düğün icin alışverişe gidecektik kahvaltıdan sonra gidin işinizi halledin de gelin dediler babası kredi kartını verdi gidin beyaz eşya alın odeyecemn diye sonradan odeyemiyorum dedi biz ödemeye başladık onlara karşı nasi davranmalıyım kötü davranincada nişanlıma üzülüyorum

Tutucu bu demek değil

Siz cimri ya da parayı tutuyorlar demek istiyorsunuz

Para var da mı vermiyorlar

Beklentiyi kesin hiçbir şey getirmek zorunda değiller

Cenazeye ne getirecekler ki çay şeker mi

Son düzenleme:
saka falan mi yapiyorsun bas sagligina gelmisler sen ne bekliyordun?

2 kilo kuru pasta mi

Sizin alienizde karsi tarafta cenaze oldugunda eli bos gider bu konu buyutulcek hatta dile getirilicek bile bisey degil .

Cenazeye gelmeselerdi uzulmeliydiniz.

Elleri boş geliyoşarda siz dolu mu gidiyosunuz ? Gidiyosanız artık boş gidin kendi evinize alırsınız aynı şey .

Evlenende sizsiniz artık el parasıyla gerdeğe girilmeyeceğini öğrenmiş oldunuz.

Alıcam demiş almış ödiycem demiş ödememiş yarı yolda bırakması kötü ama ya ödeyip düğünden sonra takılarınıza yaptığı masrafa karşı el koymayı planlasa ?

Basit şeyler bunlar boşverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…