Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zorla kac ay sonra goturebildim ev icin bisey aldiginda 1 hafta depresyona giriyorOnu bir mağaza goturur, koltuk fiyatlarını sorardom
Mobilyalari aldik en azindan saglam aldirabildim ama bir hafta depresyon halini cektim ama ayakabi al desem alir anlamiyorumYok artık daha neler!! Amma rahatmış
modasi gecti dedim biraz yatistiBüyü de gel çocuk büyü de gel şarkısı dilime dolandı nedense.
39 yasinda ama hava atma istegi var nasil yenicem bilmiyorumNişanlınız 16 yaşında mı?
Daha nekadar buyuycek cok buyukKendisi buyuyene kadar beklerdim.
Mecbur canim filimlerdeki gibi olmuyor herseymaalesefSen ne kadar bütçe ayırdın? Çalışıyor musun?
Offf sevmiyorum şu para muhabbetlerine daha nişanlı iken başlamaya karışmazdım.
Daha nekadar buyuycek cok buyuk
Benimde korkum bu ama ilginc olan icelim gezelim harcar ev esyalari vs ucuza getirme cabasi varKarşında bencil bir adam var. Bu böyle gider. Evlenmeden sivrisinek olan sorunlar vlenonce deve olur ama bunu bil.
Diğer sorularıma cevap alamadım? Çalışıyor musunuz? Ne kadar ayırdınız düğün için?Mecbur canim filimlerdeki gibi olmuyor herseymaalesef
Off valla kafam karisik baskiyla yapiyor evlenince degisirmi diyorum kendini degistirmeye calisiyor aama uyarmam lazimDiger konunu da okudum. Bu yasa kadar birikim yapmamis ustune iphone hayalleri kuran, ailesinin her bir ferdi ayri ayri ofsayt biriyle evleneceksin farkinda misin?
Bu yasina kadar duzgun bir iliski yasamamis aile duzgun degil cok gelisim var tabi normal standartlara erismesi icin zamanmi lazim diyorumO adamdan hala nişanlın diye bahsetmen asıl beni şaşırtan.
O öyle,huyu bu demek ki,peki ya siz?
Birini gerçekten değiştirebileceğinizi düşünüyor musunuz?
Çok iyimsersiniz.
Yaş olarak büyüse de sorumluluk anlamında büyümemiş ve olgunlaşmamış biraz sanırım. Sorumluluk ise evlilik için en gerekli kriterlerden biridir benim için.modasi gecti dedim biraz yatisti
39 yasinda ama hava atma istegi var nasil yenicem bilmiyorum