Nişanlımdan ayrılmak istiyorum ama Seviyorum :(

ben ona kötü bir şey söyleyemiyorum. Değersiz olduğumu da sanmıyorum..

Degerliysen canim, Telefon acar durumunu merak eder, etraftakilere kesin konusup ayrildiginizi anlatmazdi, üstelik okadar aramissin onu, telefonlarina cikmamis, peki ondan sonra kendisi hic aradimi? Bu kadar vurdum duymaz olamaz bir insan. Tas duvar resmen... Yinede tabiki en iyisini sen bilirsin canim... Istersen benimde konumu okuyabilirsin.. düsünce yapisi olarak ikiside ayni karakterde...
Insan emeklerine aciyor, öyle silip atmak istemiyor ama gercekleride görmek lazim. Kalp ve mantik birbirine düsmüs bir durumda... Ama ne yazikki mantik hakli cikiyor

Son düzenleme:
belirsizlik adamı yer bitirir hep bi muamma da kalmak ne zordur ah ! evlenip sorunlar yaşayacağına evlenmeden bazı şeyleri görmüşsün bence şükretmelisin sevgine saygım sonsuz ama bir ömür geçirmek kolay iş değil ... Allah yar ve yardımcın olsun tez vakitte inşallah şu mübarek günlerde ...

Kızlar biz artıl ayrıldık... Bittii..
Teyzesi evi arayıp onun istemediğini ve esyaları getireceklerini söylemiş...
Bir kere bile benimle konusmadı nr kadar zoruma gidiyor bilseniz. Ben onu istemediğimi söylüyormus sadece ama nedenini biliyor 😔
2 saattir Ağlamaktan kendimden gectim resmen 😭😭😪😁

Aglama canim göz yaslarina yazik.. demekki en hayirlisi böyleymis.. sucu senin üzerine atiyor birde.. karaktersiz biriyle ömür gecermi hic? Adam gibi Adam dogrulari söyler arkasinda durur...
Ucuz kurtulduguna dua et.. güclü ol, hayata inat hep gül

Ağlama lütfen canım. Cok zor biliyorum ama o bi erkek olarak senin sorumlulugunu almaktan korkmus ve simdi soyledigin seyi bahane ediyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seni ben cok iyi anlarim 4,5 yil once bende nisanlimdan ayrildim hayatimda hic bu kadar aglamamistim ama ne oldu 1,5 yil ayri kaldik we tekrar baristik simdi ewliyiz 2,5 yildr 6 aylik bebegimiz war sizde barisirsiniz sıkma canini zamana birak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sen de kendini ağır tut biraz...
Nasılsa çantada keklik diye şımarmış nişanlın..
Hiç düşme üstüne, kötü davranma ama ilgilenme de bakalım naapcak...
Yine önemsemezse şutları gitsin ama şuan erken karar vermek için..

Son düzenleme:
bence ayrıl tatlım...benim şimdiki aklım olsaydı...nişanlılık döneminde yaşadığım sorunları dikkate alıp evlenmezdim...

ilerde de yaşican sorun bu adamla...yapısı bu...ama bütün adamlarla yaşicağın için...bence evlenme :)))

evet. ben ayrılmak istedim. 10 gün düşün taşın hemen karar verme dedi 5 . günü kendisi ayrıldı benden..

Canım yanlış anlama ama hayrolmuş...
5.günden böyle bişey yaptıysa ilerde de kıymetini bilmezdi
Hem erkek dediğin biraz naz çeker, düğün için acele eder
Benim eşim nişanlıyken maddi durumu çok kötü olmasına rağmen cok acele etti..
Maddiyat bahane bence

bilmiyorum artık. arkasında kimse durmadı...
bende düğün deyince tartıstık. yalnız kaldı o da.
cok üzülüyorum ona da

nisanli biri olarak ne hissettiğini anlayabiliyorum kismetse iki ay sonra dugunumuz var. nisandan bir ay sonra bizde dugun konusuldu basina geleni yasamadim yani ailesi arar gelir gider vs. ama bence aile buyukleriniz duruma.el atsin.nisani uzatmak.istemiyoruz dugun.ne zman diceksiniz vs... ama.nisanlinizin tarafini bilemedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilmiyorum artık. arkasında kimse durmadı...
bende düğün deyince tartıstık. yalnız kaldı o da.
cok üzülüyorum ona da

canım o arkasında durmayanlar evlenseydiniz çektirirlerdi ve o zamanda bişey yapamazdı o...yani acın taze zordur eminin...yalnız büyük bir sorun atlattın bence canım Allah yardımcın olsun :))

Cumartesi günü istemey geldiklerinde beni isteyen dayısı aradı ve devam etmemiz için bişiler söyledi benim fikrimi aldı. aksamında biz konustuk ve Pazar günü görüştük.
şimdi dayısı falan konusmaya gelecekler.
eltim ilk basta söylemişti. Uzaktayken hiç arayıp sormuyorlar diye. karısmıyorlarmıs hiç.

hiç kimse aramazsa gelip gitmezse maalesef düğünü yapın diyemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…