- 24 Aralık 2011
- 594
- 130
- 123
- Konu Sahibi Sarikebelek
-
ben ona kötü bir şey söyleyemiyorum. Değersiz olduğumu da sanmıyorum..
Kızlar biz artıl ayrıldık... Bittii..
Teyzesi evi arayıp onun istemediğini ve esyaları getireceklerini söylemiş...
Bir kere bile benimle konusmadı nr kadar zoruma gidiyor bilseniz. Ben onu istemediğimi söylüyormus sadece ama nedenini biliyor 😔
2 saattir Ağlamaktan kendimden gectim resmen 😭😭😪😁
Kızlar biz artıl ayrıldık... Bittii..
Teyzesi evi arayıp onun istemediğini ve esyaları getireceklerini söylemiş...
Bir kere bile benimle konusmadı nr kadar zoruma gidiyor bilseniz. Ben onu istemediğimi söylüyormus sadece ama nedenini biliyor 😔
2 saattir Ağlamaktan kendimden gectim resmen 😭😭😪😁
Aglama canim göz yaslarina yazik.. demekki en hayirlisi böyleymis.. sucu senin üzerine atiyor birde.. karaktersiz biriyle ömür gecermi hic? Adam gibi Adam dogrulari söyler arkasinda durur...
Ucuz kurtulduguna dua et.. güclü ol, hayata inat hep gül
Sevgi gerçekten herşeyi çözüyor mu ?
28.01.2012 tarihinde görüşmeye başladık ve 2-3 ay sonra onun ciddi düşünmediğini düşünerek ayrıldım.2 ay sonra geri döndüm. Hersey daha güzel olarak yeniden başladık.
cok fazla tartısıyorduk. nişanlıma göre, tek sorunumuz yüzüktü..
10 Kasım 2013 ilk adımızı attık ve 28.12.2013 tarihinde de sevdiklerimize beraber nişanlandık..
Mayıs - Haziran gibi düğün istiyorduk. Bu yüzden hepsini bir anda yaptık.
Ancak nişanımızdan sonra nişanlım ananesi ve dedesini kaybetti. ananesinin cenazsinden sonra anne ve babası Ümre'ye gitti. Allah kabul etsin.
6 aydır nişanlıyız bize bir kere gelip düğün ne olacak nasıl yapacağız demediler.
Sözden önce biz şöyle düğün yaparız biz böyleyiz dediler. Ancak 6 ayda 6 adım yol alamadık. ve nişanlım hala 2-3 ay bekle diyor. Dün de bana biz bi nişan yapalım önümüzü görelim dedik dedi. Sok olduk resmen her zaman en kısa sürede düğün yapacağız denilirken şimdi birden ne olduda bu laf cıktı ortaya. önümüzü görmek için cok gec kaldık. Onu herseyin en basında görmemiz gerekli değil miydi
tartısmalarımız da devam ediyor. AVM içinde sesini yükselterek diğer insanların dikkatini cekmeği cok güzel basarıyoruz.
Herkes aileme sürekli düğün soruyor. ailem cevap veremediği için utanmaya basladı. bir kere bile konusulmadık..
Yüzüklerimiz takıldı ve askıya kaldırıldık.. madem hazır değildiniz neden cıktınız bu yola..
nişanlım nişan üstü 30 bin TL kredi cekti.Kiraya da cıkamıyoruz.
Artık sıkıldım ve bazen istemediğimi hissediyorum. Nişanlımda 5 gün konusmadık ama dayanamayıp aradım. Aradığımda yine hüsrana uğradım
cok mu yanlıs düşünüyorum sizce
bana yardımcı olabilir misiniz fikir verebilir misiniz(
Canım sen de kendini ağır tut biraz...
Nasılsa çantada keklik diye şımarmış nişanlın..
Hiç düşme üstüne, kötü davranma ama ilgilenme de bakalım naapcak...
Yine önemsemezse şutları gitsin ama şuan erken karar vermek için..
bitti maalesef ayrıldı...
Ayrıldı derken...
O mu bıraktı seni canım?
evet. ben ayrılmak istedim. 10 gün düşün taşın hemen karar verme dedi 5 . günü kendisi ayrıldı benden..
Canım yanlış anlama ama hayrolmuş...
5.günden böyle bişey yaptıysa ilerde de kıymetini bilmezdi
Hem erkek dediğin biraz naz çeker, düğün için acele eder
Benim eşim nişanlıyken maddi durumu çok kötü olmasına rağmen cok acele etti..
Maddiyat bahane bence
bilmiyorum artık. arkasında kimse durmadı...
bende düğün deyince tartıstık. yalnız kaldı o da.
cok üzülüyorum ona da
nisanli biri olarak ne hissettiğini anlayabiliyorum kismetse iki ay sonra dugunumuz var. nisandan bir ay sonra bizde dugun konusuldu basina geleni yasamadim yani ailesi arar gelir gider vs. ama bence aile buyukleriniz duruma.el atsin.nisani uzatmak.istemiyoruz dugun.ne zman diceksiniz vs... ama.nisanlinizin tarafini bilemedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?