nişanlımdan ayrıldım...

Bu herif ailesi tarafindan devamli dolduruluyor birileri soyluyor oda kafasinda kuruyor senaryo yazip oynuyor bunun baska aciklamasi olamaz.. Yani koyun gibi çobanlar tarafindan güdülüyor sokma akilli iste.. Herneyse bu adamla ömür filan gecmez sana soyliyim en bastan hatanin uzerine gitme yuva kurulacak bir insan degil yarin oburgun cok zorluk cekersin bile bile lades deme...

allahın sevdıgı kuluymusunda bu asamada ayrılmıssın belliki annesını ustun tutacak aynı evde anneyle olmaz sakın sakın uzme kendını aksıne sevın sevin ne karakterde oldugu belli ÇOKK EZER BU KİSİ ÇOK. ben çektım gormedım nısanlıyken belkıde gormek ıstemedım DAHA yenı evlıyım bın pısmanım eziliyorummmm pskılojım alt ust

zaten çoktan bitmesi gereken bir ilişkiyi defalarca taviz vererek devam ettirmissin. iyi olmuş unutursun bos yere üzülme

Inşallah düzelir canım senin evliliğin ya
ben bitirmek gerektiğini gördüm

Değil mi bu açık ortada canım. Günah almak istemedim ama bende böyle düşündüm paramparça etti beni hep te beni suçladı hep sen sinir ettin de dedim yaptım vs

Değil mi bu açık ortada canım. Günah almak istemedim ama bende böyle düşündüm paramparça etti beni hep te beni suçladı hep sen sinir ettin de dedim yaptım vs

Tabiki alenen belli hersey.. Seni sucluyor cunku suç bastiriyor uste cikmaya calisiyor kendini aklamaya seni suclu duruma dusurmeye calisyor.. Cok iyi yapmissin hayatinin hatasini yapip kendini atese atacaktn yoksa.. Cok tehlikeli cunku herseyi yapar oylesi..

en dogrusu en mutlu ol hıc hıc uzulmeye degmez emın ol kazandın dunyanın sonu degıl nısan atmak. onune bakk allah senı emın ol daha guzel ınsanla karsılastıcak ..

Bu çocuktan asla sana mutluluk.huzur gelmez.bittiyse sakin üzülme

Canım sen gerçekten sinsi şeytan olsan bile o mahlukat seni gerçekten sevseydi seni melek görürdü. Hem anneme gelmiyosun diyo hemde ben kimseyi sevmek zorunda değilim diyo. Seviyorum diyosun ama o aşk acısı en fazla iki ayda biter. İki ay bile sürmez. O mutlu diyosun ya asla mutlu olamaz o. Sende yeni biriyle kıymetini bilen biriyle evlenirsin çatlatırsın onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…