nişanlımdan ayrıldım...

Gecicek tabii. Lutfen baska seylere odaklanmaya calis, cik hayatini yasa, insanlara karis.
Evlenseydin cok pisman olurdun. Su anlattigin kadari ne kadar saygisiz, seviyesiz biri oldugunu gormeye yetiyor.
Asil ayni eve girip, her ani beraber gecirince nelere daha sahit olacaktin kim bilir.

Simdi sen ondan cok kurdugun hayallere uzulursun. Halbuki Hayallerinde ki bir evlilik olmayacagi ne kadar bariz disardan bakana. Muhtemel bir cehennem hayatindan kurtulmussun. Onune bak, gecmise degil.

haklsın ccanım sevgılı ıken bu denli degıl dı şaşırdığım şey bu işte nebileyim bititrmemek için cok caba harcadım ama olmadı tek başıma itelemkle olmadı ayrılmakla korkuttu hep işte en sonunda ben ayrıldım

haklısın canım o kadar üzülmüştüm ki kardesım sakasına bende geleyım mı dedi heveslendı cocuk buna mesaj atmıstım kardesım de gelsin mi diye bana verdiği cevap buydu cok sasırmıstım. kızınca da sen yapıyrsun hastasın kızım senin için diyrum tedavı ol falan derdi annesine göre de stres aslında oğlu bır melek neler cektırdı bana
Lan ruh hastasına bak ya bide sana diyo hastasın hı, canım daha bu hiç birşeydi sen evlenince o anneciğinin kalbini nasıl Kırardi o kardeşini nasıl yüzüne laf der üzerdi bu hasta , hangi yüzle sana annemle otur dedi sen hangi akılla kabul ettin ki sana hastasın tedavi ol diyen adamı nasıl kabul ettin seni de stresten strese sokar ruh hastası ederdi sukret allaha suan yine de gerçeği görüp ayrılmışsin bazılarımiz stresten deyip üstünü örtüyor nişanlı sinin 6 aylık evliyken ya boşaniyor yada psikiyatri psikiyatri geziyor hala üzülüyorsan artık sana bisey diyemi cem bu adama bir damla göz yaşı alırsan günahtır bee

Lan ruh hastasına bak ya bide sana diyo hastasın hı, canım daha bu hiç birşeydi sen evlenince o anneciğinin kalbini nasıl Kırardi o kardeşini nasıl yüzüne laf der üzerdi bu hasta , hangi yüzle sana annemle otur dedi sen hangi akılla kabul ettin ki sana hastasın tedavi ol diyen adamı nasıl kabul ettin seni de stresten strese sokar ruh hastası ederdi sukret allaha suan yine de gerçeği görüp ayrılmışsin bazılarımiz stresten deyip üstünü örtüyor nişanlı sinin 6 aylık evliyken ya boşaniyor yada psikiyatri psikiyatri geziyor hala üzülüyorsan artık sana bisey diyemi cem bu adama bir damla göz yaşı alırsan günahtır bee

haklsın canım normal degıl dı olanlar. ağlamam da yaşadıklarıma ragmen bunları yapmasaydı daha yenı nişnlı iken bunları yaptı bana amaç neydi degıl dı bilmiyrum ama beni çok üzdü.. insan erkek nişanlı iken daha bir hassas olur benim bildiğim benimm ki de canavar oldu..

Cok dogru bir karar vermissin.Sakin acaba mi deme..Bu karari vermesen, anlattigina gore hayatini kendi ellerinle mahvedecektin.

Bu ne arkadaş, afedersin de adam senin ağzına s*çmış, yapma gözünü seveyim, bunun için üzülmeye değer mi? Tam bir hödük! Kusura bakma ama öyle.

cok haklısın canım cok... 22 yasındayım canım. takıp edıyrum ama malesef kendimi bu duygudan alamıyrum

Yapma.
Iste onu yapma.
Iylesmek istiyosan vazgec.
Herseyj dahada zorlastirmak istiyosan yap o baska.
Gecicek tatlim merak etme.
Zamana birak.
Benim bi arkadasim durumuda tam boyleydi.
Hakaret o bu.
Su an 5 ay gecti, oglan ayaklarina kapaniyor barisalim diye.
Ama arkdasim cok cok mutlu onsuz.
Geri donmeyi asla dusunmuyor.
Basaricaksin

Eski nişanlınız tam bir magandaymış. Umarım hiç evlenemez de bunun gibi insanların genleri kimseye aktarılmaz.

Yapma.
Iste onu yapma.
Iylesmek istiyosan vazgec.
Herseyj dahada zorlastirmak istiyosan yap o baska.
Gecicek tatlim merak etme.
Zamana birak.
Benim bi arkadasim durumuda tam boyleydi.
Hakaret o bu.
Su an 5 ay gecti, oglan ayaklarina kapaniyor barisalim diye.
Ama arkdasim cok cok mutlu onsuz.
Geri donmeyi asla dusunmuyor.
Basaricaksin

inşallah bende arkadasın gibi olurum canım unutayım başka bır sey istemırym ki.. cok haklısın umarım yıkmadan delmeden gecer

evlenecek insan cekecek yapacak bır sey yok canım maalesef.. illa evlenir de denk birisi mi gelir yoksa masum bırı mı onu bilemem
O da evlenecek olanın problemi artık; siz kendinizi bu zillete mahkum etmeyin de.

off içim şişti okurken o kadar lafları yedın mı hep bısey dıyemedın mı acaba sen de pasifmişşin ama rabbim seni kurtarmıs farkında degılsın :KK12::KK12:

Çok doğru bir karar vermissin hic boşuna üzülüp te değmeyen insanlar için goz yaşını akitma sakın
bende nişan attim bazi huylari saygisizligi nisanlinin kine cok benziyor ilk zamanlar çok ağladım evden cikmadim günlerce ama 3 ay oldu ayrilali ohhh be iyi ki bitmiş nasil kaldirabilmisim ben böyle bir manyağı diyorum iyiyim şimdi çok şükür mutluyum da merak etme sende iyi olacaksin mutlu olacaksin zamanla yaralarin iyilesecek

Seni alnindan öpüyorum bu hadsize yol vermeyi becerdigin icin:KK9:benden sana koca bir helal olsun! Çok degil kisa zaman sonra kendinle gurur duyacaksin.

Back