- Konu Sahibi krrszkz-01
-
Rabbim yardımcın olsun canım bir yuvayı yıkmak elbette daha zor canım üzüldüm inan
Coook zor hemde. Anlatamam. Allah kimseyi ailesiyle sinamasin. Allah diyorki ben ailelerinizin icinden size düsmanlar yaratirim sinamak icin. Imtihan dünyasinda en zoru yakiniyla sinanmakmis,
canım yanlış okudun galiba 5 yıldır evliyim ben :) bence sen kurtulduğuna sevin .. bu günlerde geçecek..biraz sabıryeni mi ayrıldın canım nasıl atlattın yardımcı olur musun?
insallah canim, Rabbim seninde yardimcin olsun insAllahRabbim yardımcımız olsun canım insallah geçer bugünler de
canım yanlış okudun galiba 5 yıldır evliyim ben :) bence sen kurtulduğuna sevin .. bu günlerde geçecek..biraz sabır
yok canım karistirdin :) nasıl biraz daha iyi misin
bence o pişman olucak
öyle birinden ne bekliyorsun ki oturup aglamasini mi kendini bu kadar yipratman doğru mu hele ki öyle biri için güçlü olmaya çalis lütfen
onun ki sevgi değil canım nişanlısından ayrılıp hemen birini bulmak onu sevmek bunun sevgi olduğuna inanıyor musun adamin zaten nasıl biri olduğu ortada bu arada kendine uğraş bulsan bu kadar takmazsin
merhabalar. yeni üyeyim buraya ablamdan görüp açayım dedim bende Sizlerle dertleşip fikir danışmak istedim ben iki hafta önce nişanlımdan ayrıldım ayrılma sebebimiz ise; sevgiliyken ki halinden çok başka insana dönmesiydi. Annesi tek yaşıyor illa kira tutacak durumum yok birlikte otururuz annemle ileride yeni eve cıkarız dedi tamam dedim uzun iknalar sonucu bunla da bitmedi tabı ki bana hakaret etmesi, milletin içinde tokat atmaya kalkması, sürekli aileme gitmiyorsun diye abartılı şekilde agrasifliği, yıne yolda kızkardeşi ile karşılaşmşıştık yanında arkadaşı da vardı sadece selam vermiştim arkadasına kızkardesi ile sohbet etmişim ertesi gun telde bana sen ne asosyal bir insansın git kızım insan içine çık neden yanındaki arkadaşıyla konuşmadın falan diye kalbimi kırmıştı. Mesela bir kere kavga ettik ertesi gun hiç aramadı sınavdan önce ben arayım dedim aradım hasta mısın sen gerizekalı mısın ben görüyorum mesajlarını cevap vermiyorum arama o zaman tarzı seyler söyledi hatta ağlayacaktım o derece yani... Sonra anneme isteyerek anne demiyorsun ben farkında değil miyim karsında çocuk mu var sinsisin sen şeytansın falan dedi... sonra mesela ütü yapmıştım bir kez hemen herkesin içinde baba senin kız ütü yapamıyr diye keyifle anlatmıştı cok üzülmüştüm.. saygıyı bayagı yitirmişti. Sonra ayrılmaya karar verince annesi ısrarla aradı işte düzelir düğün stresi pişman olursun falan dedi... mesele bir keresindee bir yere gidecektık daha iki haftalık nişanlı idik şakasına erkek kardesım de gelsin mi demiştim hemen ben kimseyle gezmek zorunda değilim senle nişanlıyım ben demişti.... Yine bir kere bak ben size geliyrum sürekli sen sürekli gelmiyrsun sen oraya çekmeye çalışıyrsun beni farkındayım ama ben kimseye evlat olamam ailemden başka sen gelin geliyrsun demişti hiç bir sey diyememiştim... Bir de son olarak ailem hakkında bak kızım kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı gösteriyormuyum evet o zaman sevmek zorunda değil kımse falan demişti.. ayrıldım ben seviyrdum cok seviyordum o şu anda gayet mutlu ama ben zor toparlanamayacağım gibi hiç evden cıkmıyrum ağlıyorum üzülyorum ama bitmesi gerektiğini de biliyorum ne olur akıl verin nasıl yapayım sizce doğru bir karar vermiş miyim siz olsanız ne yapardınız.. cok cokk kötüyüm su mübarek günde yardım edin nolur..
Not iyi özellikleri ilgili olmasi gexe uyumadan mutlaka araması özel Özel günlerde hediye alması
Bende daha önceden nişanlıydım yazdıklarının dahaa da fazlasıını yaşadım...
O şu an nişanlım demeni bile haketmiyor nişanını haketmemiş eski deyip geçmelisin !
Sabrettim bende şimdi neden sabrettim deyip kendime şaşırıyorum :)
Zar zor ayrıldım annesi senin anlattığın gibiydi hatta ağlıyodu ayrılmayın diye tabi sonradan onlarda gerçek yüzün gösterdiler sevemediler demek ki ne diyelim hayırlısı yine de kötü anmam ALLAH LAYIĞINI VERSİN DİYORUM. Bir yıl kadar bi süre sonra başka birine şans verdim aylarca olmaz deyip durmuştum ama iyi ki o şansı vermişim ddiyorum şimdi inan bana çok sevip çok seviliyosun ama arkana bakma sakın. Aman be bi nişanlanıp ayrılan aşk acısı çeken biz miyiz ? Gerçi ben aşık değildim :) Şimdi çok aşığım ama hayatımda ilk kez bu kadar bana değer veren birisi var karşımda bi kürdan alsak birbirimize mutlu oluyoruz, bi bakışıyla önüme dünyaları seriyor şükrediyorum sürekli...
Sende böyle olacaksın yeter ki doğru kararlar ver nişanı atmaya karar verdiğin gibi doğru kararlar...
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah çok mutlu olursun inşallah
Çok sağol canım..çok sevindim şimdi senin adına canım.. bende hakettiğini bulsun diyorum sadece. umarım herkes mutlu olur ben aşıktım canım gerçi o şu anda başkasıyladır inanıyrum buna. İnşallah canım kısa sürede bende atlatırım.
Atlatacaksın o mutlu gibi görünüyordur genelde ayrılıktan sonra bunu yaparlar. Ben sürekli kıyaslandım herkes onunla nişanlanamazsın derdi kimse yakıştırmadın bana ama bende aptallık annesi bana cahil ve fenaa köyden akrabalarına gelin aldıklarını birini örnek gösterirdi haspammm ya şimdi aldığı gelini o çok beğendiği geline benziyor . Onlara yakışanda buydu dedim
Aklına bile getirme bak eski nişanlandığım benim nişanlanacağımı duyduktan sonra bende önce nişanlanmıştı güldüm geçtimBi de ablası resim atmış face e bi sürü niçin ben göreceğim diye ama dikkat etmemiş ablişkosu onun yüzü gülmüyodu hiç umursamadım bile zorlan nişanlamışlar sankii layığını bulmuş sadece kıza yazık 0lmuş dedim neyse bizim yapamadığımızı yapanlar çıkar elbet...
K krrszkz-01 canım yaşın kaç bilmiyorum bi an önce önüne yoluna bak takılıp kalma böyle bi adamda. kendine eziyet etme boşyere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?