nişanlımdan ayrıldım...

Rabbim yardımcın olsun canım bir yuvayı yıkmak elbette daha zor canım üzüldüm inan

Coook zor hemde. Anlatamam. Allah kimseyi ailesiyle sinamasin. Allah diyorki ben ailelerinizin icinden size düsmanlar yaratirim sinamak icin. Imtihan dünyasinda en zoru yakiniyla sinanmakmis,

yok canım karistirdin :) nasıl biraz daha iyi misin

Kusura bakma canım.. Canım dün iftar saati çok ağladım grurum incildiği için aslında sonr onun facesine girdim baktım gayet mutlu gözüküyor. Hatta instegram da işte sanki yeni aşık olmuş gibi olan sözleri beüenmiş işte Allahım nolur o benim olsun vs. vs. ne bileyim ya ( hep mi böyle bu erkekler kesin benden ssonrakine gayet iyi davranır keisn

öyle birinden ne bekliyorsun ki oturup aglamasini mi kendini bu kadar yipratman doğru mu hele ki öyle biri için güçlü olmaya çalis lütfen

öyle birinden ne bekliyorsun ki oturup aglamasini mi kendini bu kadar yipratman doğru mu hele ki öyle biri için güçlü olmaya çalis lütfen

haklısın da canım hemen başka kızı bulup sevmek etmek kolay mı aklım almıyor. Bana yaptıklarını başkasına yapmaz eminnim buna.. engelliyorum sonra yine kaldırıyorum engeli.

onun ki sevgi değil canım nişanlısından ayrılıp hemen birini bulmak onu sevmek bunun sevgi olduğuna inanıyor musun adamin zaten nasıl biri olduğu ortada bu arada kendine uğraş bulsan bu kadar takmazsin

onun ki sevgi değil canım nişanlısından ayrılıp hemen birini bulmak onu sevmek bunun sevgi olduğuna inanıyor musun adamin zaten nasıl biri olduğu ortada bu arada kendine uğraş bulsan bu kadar takmazsin

haklısın canım sevgi bu kadar basit olamaz... ömür boyu böyle gider eminim ki Rabbim çıkartır

Bende daha önceden nişanlıydım yazdıklarının dahaa da fazlasıını yaşadım...
O şu an nişanlım demeni bile haketmiyor nişanını haketmemiş eski deyip geçmelisin !
Sabrettim bende şimdi neden sabrettim deyip kendime şaşırıyorum :)
Zar zor ayrıldım annesi senin anlattığın gibiydi hatta ağlıyodu ayrılmayın diye tabi sonradan onlarda gerçek yüzün gösterdiler sevemediler demek ki ne diyelim hayırlısı yine de kötü anmam ALLAH LAYIĞINI VERSİN DİYORUM. Bir yıl kadar bi süre sonra başka birine şans verdim aylarca olmaz deyip durmuştum ama iyi ki o şansı vermişim ddiyorum şimdi inan bana çok sevip çok seviliyosun ama arkana bakma sakın. Aman be bi nişanlanıp ayrılan aşk acısı çeken biz miyiz ? Gerçi ben aşık değildim :) Şimdi çok aşığım ama hayatımda ilk kez bu kadar bana değer veren birisi var karşımda bi kürdan alsak birbirimize mutlu oluyoruz, bi bakışıyla önüme dünyaları seriyor şükrediyorum sürekli...
Sende böyle olacaksın yeter ki doğru kararlar ver nişanı atmaya karar verdiğin gibi doğru kararlar...
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah çok mutlu olursun inşallah

Çok sağol canım..çok sevindim şimdi senin adına canım.. bende hakettiğini bulsun diyorum sadece. umarım herkes mutlu olur ben aşıktım canım gerçi o şu anda başkasıyladır inanıyrum buna. İnşallah canım kısa sürede bende atlatırım.

Atlatacaksın o mutlu gibi görünüyordur genelde ayrılıktan sonra bunu yaparlar. Ben sürekli kıyaslandım herkes onunla nişanlanamazsın derdi kimse yakıştırmadın bana ama bende aptallık annesi bana cahil ve fenaa köyden akrabalarına gelin aldıklarını birini örnek gösterirdi haspammm ya şimdi aldığı gelini o çok beğendiği geline benziyor . Onlara yakışanda buydu dedim
Aklına bile getirme bak eski nişanlandığım benim nişanlanacağımı duyduktan sonra bende önce nişanlanmıştı güldüm geçtim Bi de ablası resim atmış face e bi sürü niçin ben göreceğim diye ama dikkat etmemiş ablişkosu onun yüzü gülmüyodu hiç umursamadım bile zorlan nişanlamışlar sankii layığını bulmuş sadece kıza yazık 0lmuş dedim neyse bizim yapamadığımızı yapanlar çıkar elbet...

benim eskisi de kalmaz nişanlanır. eminim.. canım umarım geçer benim de acım senin adına çok sevindim canım inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…