nişanlımdan ayrıldım, kendimi çok yalnız hissediyorum :(

bu benim basit günlük bir stresim değildi ki. ve ondan önce 2 kez söylemişim. unutması sadece bencillik.
sorun sigara içmesi değil, daha önce içmediğini söylemesi nişandan sonra doğruyu söylemesi
neyse dediğiniz gibi bakış açımız farklı

Bence iyi yapmissiniz. Bir yakininiz vefat etmiş hic umursamiyor, nisan alışverişinde hic çekinmeden pahalı denmez öyle, kizin her istediği alınmaya çalışılır (tabii çok abartmadan ki siz abartmamissiniz) Simdi boyle davranan evlenince daha da rahatlayacaktir o yüzden en iyisi bitirmek imiş.

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

maddiyat konusunu bi tarafa bırakıp umursamazlığına bakarsak bence evlilikten çok çabuk sıkılacak.. o sorumluluğun altında ezilcek bi tip gibi algıladım yazdıklarınızdan..sonuçta evlilik için yola çıkmışsın neyin hesabını yapıyorsun.. ama asıl önemli olan size ve ailenize olan umursamazlığı.. dayınızın vefat haberini alınca koşup yanınıza gelmesi size destek vermesi gerekirdi ki adam aç karnını düşünüyor... neyse sizi daha fazla üzmeyim Allah ferahlık versin içinize.. yanınızda olan Allah olsun gerisi gelip geçici..

ben de tek boynu bükük ben miyim diyodum benim de hiç abiyem olmadı düğünlerde falan annemler aldırmazdı. mezuniyete de katılmadım o zaman da olmadı. içimde kaldı bi gün giyecem ama :126::126: inanıyorum

inşallah canım
bende ilk mezuniyetimde giydim onu da indirim denk geldi mağaza kapatıyordu da öyle aldım çok para vermedim yani
kuzenim bi bluz falan alırken bile üstüne giymeden denemeden alırdı olmazsa giymem derdi
ama ben hiç öyle para verip alamadım
hatta doğru düzgün kıyafet ben üniye başlayınca aldım annem de aldırmazdı tekstille uğraştığı için çalıştığı yerden getirdiklerini giyerdim

Son düzenleme:
:80::80: ayy ben de öle canım üni.ye başlayınca kıyafet bolluğu gördüm çok şükür

Ben zaten aklımda bitirmişim. Neyse ne olan oldu. Anlasamiyorduk çocuk gibi her dakka kavgayla yürümezdi. ben konuyu onun için açmadım. Ben hissi, yalnızlığı nasıl sokup atıcam onu paylaşmak istedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayır normal davranmışsın. Zaten nişanlılık tanımak içindir, gayet tanıttırmış kendini.böyle maddi şeylerde ev eşyası vs sebeplerle küçük küçük açık etmiş kedisini. Sana istediğin şeyleri alması gerekir, ki makul şeyler istiyormuşsun da, araba alacağım vs diye konuşması bencilliğini gösterir. İnsan bir kere evleniyor ve kadınlar özenir işte güzeli olsun ister gayet makul karşılanacak istekler bunlar. En son zaten dayının vefatındaki davranışından dediğin gibi olduğu anlaşılıyor. Sakın yüz verme böylesinden adam olmaz. Emin ol karşına daha iyileri de çıkar. BİR DE NAMAZ KILIYOR DİNDAR diye sakın iyidir deme öyle dindar olup da namaz kılanlar var neler yapıyorlar. Hiçbir şeyin garantisi değil. İbadet etmesi yanıltmasın sizi. Yaşam tarzı görüş uyumlu olmalı tabii ama sadece buna bakarak karar vermeyin bu devirde hele öyle şeyler gördüm yaşadım ki Bazen eşime kızıyorum bazı yönlerden istediğim gibi değil diye ama böyle adamları görünce yoo fena değilmiş diyorum.

Son düzenleme:
170 tl ye bluz istemişsin
nişanda pahalı bile olsa istediğni alması gerekir
neticede bu bir kere oluyor
bu onun önceliğinin para olduğunu gösterir
kurutmalı makine alma ben araba alacam
bu onun bencil olduğunu gösterir
yani çok bişey kaybetmedin
üzülme
pek de parlak bir evlilik olmazdı bu adamla
çünkü bu adam için öncelik eş ya da sevgi saygı değil
maddiyat ve kendi istekleri

Bir keresinde de, benim dersim 6.30 da başlıyor. Meslek lisesi olduğumuz için yoğunuz öğle arası falan yok. 6.30dan 14.00 kadar dersim vardı. Çıkışta gel dedi. Ama nasıl yorgunum. Kahvaltı yapmamış, uykum var. Bir poğaça bir çay 8 saatte yediğim. Eve gidip biraz uyuyup sonrada seminere gitmek istiyorum dedim. Cevap bir sen misin çalışan bu kadar abartma oldu. Onun okulu 8 de başlayıp 3 te bitiyor ve 1,5 saat öğle araları var. Dedim bu ne bencillik. Arkadaşların dediği gibi "kötü niyetim yok. Vakit geçirmek istiyorum seninle. " diyor. Ben hastayım, yorgunum, Üzgünüm önemli değil o beni görmek istiyorsa gitmelliyim illa. Sonra kız gibi tavır yapıyor bana. O zaman cildiriyorum

Bunlar küçük değil, evlenince on katı ile çıkacak karşına bunlar, normal değer veren insan dinlen derdi ve üzülürdü senin için. bir sen misin çalışan ne demek ya. genel karakteri anlayışsız ve sevgisiz. Ayrıca yukarıda gördüğüm kadarıyla içki sigara konusunda yalanları olmuş. Başka konularda da vardır bence ya da böyle huy edinmiştir. Dopru kararı vermişsin. Bu arada birşey sotacağım bu adam güzel memleketimizin hangi yöresinden? Bana karadenizliymiş gibi geldi. ...

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum her kelimesine
Sana nişanında giyeceğin bluz pahalı
Neden kendisi araba alacak

Teşekkür ederim destekleriniz için. O kadar dolmusum ki bitmiyor daha neler var ufak ufak. Combo çamaşır makinesi alınmalı dediğimde (ki ilk ve tek ısrar ettiğim konu oldu sonrası çorap söküğü) o zaman git bunları sana alacak birini bul benimle böyle şeyler için kavga etme dedi. yok yanlış tahmin :) Afyonlu idi.

Teşekkür ederim gerçekten. Herkes böyle söylüyor. 70 yaşındaki Teyzemden konuyu azıcık bilen insanlara kadar. Hele de ıkimizi tanıyan insanlar iyi oldu nişanlıyıken çok stresliydin şimdi rahatlamiş görüyoruz seni diyorlar. Benim ayrılık konusunda içim rahat. Şu yalnızlık hissi beni mahvediyor

ben de nişanlıdan ayrıldım
üstelik bugün de nişan yıldönümü
ben de yalnızım
kötü bir evlilikten se yalnızlık çok daha iyidir

ben de nişanlıdan ayrıldım
üstelik bugün de nişan yıldönümü
ben de yalnızım
kötü bir evlilikten se yalnızlık çok daha iyidir

Hakkımızda hayırlısı. Ablam kimse yalnız değildir. Derdinden büyük Allah var diyor. Bu söz çok hoşuma gidiyor. Ramazan a girmeden bol bol Kuran okuyup hatim etmeye çalışıyorum. Başka da birsey yapmıyorum. Sizin içinde üzüldüm. Herşey gönlünüzce olsun

Evet dayın vefat ettiğinde takındığı tutum doğru değil ama sende herseyi sorun olduğunda konusmamıssın zıt gitmişsin henuz sende o olgunlukta değilsin bence

Yoo herseyi olur olmaz konuşuyorduk ama bir türlü sonuca varamiyorduk. Ona çok söyledim bu yıl diye tutturma seneye evlenelim sorunlarımızı halledelim.hem para biriltirip hem evlenir hem araba alırız diye.dinlemedi bu sene ya evlenecekmis ya evlenecekmis.

tebrik ediyorum sizi asla geri dönmeyin bu kişilikteki birine....ayrıca şu an kendinizi yalnız hissetmeniz evlendikten sonra yaşayacağınız yıpratıcı sürece göre 7 kat yıkanmıştır.....yalnızlığınız geçer de bile bile lades demeniz ömür boyu içinize batar....ölüm olayını önemsemeyen , utanmadan her defasında unuttum diyen ve bir başsağlığı dilemeyen adam kendini belli etmiş oldu bence bu da sizin şansınız , değerlendirdiniz ama tekrar aynı hataya düşmeyin lütfen..... mutluluklar sizinle olsun

bu burnunun dikine gitmesi bile yeteri kadar kanıt
evlenilecek insanla diyalog kurulabilmeli
ben bildiğimi okurum diye bşey yok ki dünyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…