Nişanlımda dikkatimi çeken durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nisan.umut

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.253
371
30yaşındayım ve gerçekten nişanlıma deliler gibi aşığım ama son zamanlarda aklıma takılan bir konu var kızlar.Kusura bakmayın açık konusucam ama,Birlikte olduğumuzda boşalması cok az ve su gibi geliyodu ama kafaya takmamıştım.Evlenme amacımızdan en önemlisi zaten çocuk istememiz ve bu durumun sperm azlığına sebep olabilecegini okudum.Bu arada kendisinin önceki evliliginden de cocuguda var ama aradan geçmiş tabi 7sene.Çokda kırılgan yapısı var söylersem tripten tribe girer sizce ne yapmalıyım?ona söylemeden öğrenme yolum var mı?he şimdi diceksiniz tedavi olur vs.bilsen ne olcak ama geçmişte bazı kötü alıskanlıklarımız vardı sağlıklı hayata bir senedir geçtik. kalıcı birşey kalmış olabilir mi diye korkuyorum

Dediğiniz olabilir de olmayabilir de...En iyisi güzelce soyle soylemek, nasılsa evlenicez bi gidelim dr a cocuga engel bi durumlarımız var mı deyin, en azından ona göre gardımızı alırız falan diin..

Peki diyelim ki gittiniz adamın spermi düşük çıktı veya bitik durumda, ne yapardınız?

30yaşındayım ve gerçekten nişanlıma deliler gibi aşığım ama son zamanlarda aklıma takılan bir konu var kızlar.Kusura bakmayın açık konusucam ama,Birlikte olduğumuzda boşalması cok az ve su gibi geliyodu ama kafaya takmamıştım.Evlenme amacımızdan en önemlisi zaten çocuk istememiz ve bu durumun sperm azlığına sebep olabilecegini okudum.Bu arada kendisinin önceki evliliginden de cocuguda var ama aradan geçmiş tabi 7sene.Çokda kırılgan yapısı var söylersem tripten tribe girer sizce ne yapmalıyım?ona söylemeden öğrenme yolum var mı?he şimdi diceksiniz tedavi olur vs.bilsen ne olcak ama geçmişte bazı kötü alıskanlıklarımız vardı sağlıklı hayata bir senedir geçtik. kalıcı birşey kalmış olabilir mi diye korkuyorum
Sperm herzaman az olmaz veya çok olmaz buna bağlamanıza şaşırdım. İlerde cocuk istiyosanız ozaman spermiogramm yaptırmalisiniz ve herşeyi kadın erkeğe yada erkek kadına bağlamasın bu işler hiç belli olmuyor tecrübem sabit.

Birbirimizi deli gibi seviyoruz diyorsunuz, eğer sperm sayısı ile ilgili bir sıkıntısı varsa ayrılacak mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X