- 28 Şubat 2012
- 135
- 163
- Konu Sahibi book thief
Merhaba KK kadınları, nişanlı her kadın gibi benim de problemlerim var, öncelikle kv&kp gerçekten sever sayarım bunu belirtmek isterim. Sözlendik derken nişan vs şu anda evlenmeme 23 gün kaldı. Problemim para konusu. Şöyle anlatayım; nişanlımla her şeyimizi beraber aldık, beraber ödüyoruz, ikimiz de çalışıyoruz. Sayın kv bana eşya bakmaya başladığımız zamanlarda beyaz eşyalarınızı biz alacağız (çünkü nişanlım zamanında kendi için aldığı beyaz eşyaları ailesine vermiş, onlar da sen evlenirken biz sana alırız demişler) dedi birkaç kez, ve almadılar konusunu dahi açmadılar. Kv bir yorganla 2 yastık yaptırdı onlara geçirmek için nevresimi bile sen al dedi (almadım orası ayrı konu). Annem bir çeyiz yapmış bana dikiş kutusunun içindeki toplu iğnelere kadar.. Görümcem desen bir çöp almışlığı yoktur, ablam ütü, mutfak malzemeleri vs bir sürü şey aldı. Kıyaslama yapmamak elimde değil, evet çeyizi kız tarafı yapar ama erkek tarafı hiçbir şey yapmıyorsa? Yani şimdi biz her şeyi kendimiz aldık ama çeyizi anneme aldırmış gibi olduk, annem seve seve yaptığını benim rahatım için yaptığını söylüyor, ama ben çok bozuluyorum bu duruma, para vs teklif etsem hayatta kabul etmez ama böylesi de benim aileme haksızlık oluyor. Şunu da ekleyeyim, nişanı babamlar güzel bir yerde yaptı, kp düğünü ödemiyor onu da biz ödeyeceğiz. Durumları kötü değil kimsenin, neden böyle yaptıklarını anlayamıyorum ve ister istemez onlara da öfke duyuyorum Görümcem kendi isteğiyle kına hediyeliklerini, nikah şekerlerini yapıyor ve bunun için nişanlım para göndermiş bu bendeki bardağı taşıran son damla oldu, çok sinirlendim. Görümcemin çocukları da bu şekilde nişanlımdan çok para kopartıyorlar veya istediklerini aldırıp yaptırtıyorlar. Ben biraz biraz azalttım bu durumu, ama artık çok doldum. Bu durumu nişanlımla nasıl paylaşmalıyım? Kırıcı olmak istemiyorum, kendisinin tek suçu çok iyi niyetli olması. Ama biraz da gözünün açılmasını istiyorum. Yoksa paylaşmayıp kendime mi saklamalıyım?
Ohooo bunun sonu yok ben söyleyeyim. Benim nişanlımın ailesi takılacak altınlarıma kadar alıp kendilerine ev almayı düşündüler. Gerçi nişanımız bozuldu ama bizdeki nişanlı adam çıkmadı.
Nişanlınla tatlı dille konuş, evlendikten sonra zaten kendiside elini eteğini çeker bence...