Sekerim, ben sizin yerinizde degilim. Sizin yerinizde olan bence cok az kisi vardir, acikcasi 27 yasinda bir erkegin bakir olmasi bana cok olasi gelmedi. Bakir olmasi bence hikaye.
Ben sizin yerinizde degilim, bekaret konusuna onem veren erkekler bana inanilmaz itici geliyor, kadina mal gozuyle bakan ilkel bir kafa tasiyan birisini asla sevemem, saygi duyamam. Nisanlinizin kisiligini hic begenmedim acikcasi, ne demek sorusturmak? Sizin dediginize inanamayip, oteye beriye mi sormus, ne kadar itici. Nisanlinizin gecmisini anlatmasi, davranislari ve zihniyeti zaten cok itici...neyse. Turk toplumunun ahlak anlayisinin carpikligini, ikiyuzlulugunu ve berkaret zirvaligini zaten her firsatta yaziyorum, ama konumuz bu degil zaten, konuya geleyim.
Kendim olsaydim, beni "sorusturan" adamla zaten hicbir isim olmazdi.
Samimi olarak kendimi sizin yerinize koyuyorum simdi, kaybetme korkusu bende agir basardi ve kesinlikle soylemezdim, ve renk vermezdim. Hatta kimseye soylemezdim, arkadas, akraba vs. cunku iki kisinin bildigi sir degil. Gecmisimdeki bir olayin hayatimi rezil etmesine izin vermezdim sanirsam, hizli ve kesin dusunmeniz gerekiyor bence. Operasyon isine girecek paraniz var mi, bu fikre ne dersiniz? Evet gunaha gireceksiniz ama bir de soyle dusunun, hayatiniza deger mi? Sanirim siz de benimle ayni fikirdesiniz, sizinle ayni fikirde kac kisi var gormek icin konu acmissiniz bana kalirsa. Adamla evlenmeyi cok istiyorsaniz, bence kesinlikel renk vermeyin. Tabi adamin ne kadar evlenmelik oldugu tartisilir.