- 3 Ocak 2020
- 315
- 792
- 103
- 30
- Konu Sahibi Pocahontas94
Kızlar çok üzgünüm. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Şok olduk adeta. Hafif sinyaller vermeye başlamıştı eklemlerde ağrı yapıyordu sonra dizinde şişme ödem ve hareket kısıtlanması oldu. Romatolojiye gittik ve teşhis kondu. Birlikte yaşıyoruz. Kalktığında çorabını bile giyemiyor çok ağrısı var ve daha 27 yaşında ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalacağı ileride kambur yapacak bir hastalığa yakalandı. Allahım beterinden korusun diyorum daha ne hastalıklar var diyorum ama herkese kendi derdi dağ görünürmüş. Ailesine şimdilik üzülmesinler diye bir şey söylemedi. Kortizonlu ilaçlar kullanıyor onlar da zaten daha çok hasta yaptı gibi hissediyorum. Bu hastalığın tedavisi yok sadece ağrıları azaltmaya yaşam kalitesini biraz olsun artırmaya yarayan bir tedavi olacak. Ben ömür boyu onun yanında olacağım. Onu öyle çok seviyorum ki o yeter ki iyi olsun her seyi yaparım. Ama bana geçen gün ağlayarak iyi düşün dedi. Hayal ettiğin o kadar şey var elinden alamam. bu ilaçları kullanırken çocuğum bile olmuyormuş bırakırsam bana ne olacağı belli değil seni hayatta en çok istediğin şeylerden mahrum edemem dedi. Çok üzülüyorum her şey çok ani. Hastalık bize neler gösterecek bilmiyorum. Ancak internet araştırmalarında öğrendiklerim var işte. Bu hastalığı bileniniz var mı ? Siz neler yaşadınız bu süreçte?