Nisanlim

Kuzenini yarı yolda indirip sen kendin git mi deseydi?
Dert aramayın kendinize ya.
Evlenince hep bir arada olacaksınız zaten, şimdiden yapışık ikiz olmaya ne gerek var?

Herkes kuzenini indirmesi ayip olurdu demis ama bence kuzenini de cagirmamaniz ayip olmus.
Belki size bunu ima etti...

şahsen benim kuzenin yarı yolda beni indirip sen burdan otobüse bin git ben kahve içmeye gitcem dese acayip bozulurum

kuzeninide kahveye davet edebilirdim ama bu tamamen aklima gelmeyen birsey aklima gelse davetde ederim
zaten derdim var sorunum var diye sordugum bugunku bu kuzen olayi degil buna takilmayin arkadaslar bu sadece missal gosterdigim birseydi
benim sorunum, benim onu gormek istedigim kadar onun beni gormeyi istememesi, firsatlari kullanip yanimda olmamasi

Benim 2.5 yillik iliskim var gecen ayda nisanlandik ikimizde 23 yasindayiz.. Benim ilk sevdigim ilk ciktigim kisi oldu nisanlim, ilk gunden beri ona hep cok duskundum. Zaten tanistigimizda yurtdisinda calisiyordu 2,5 yildir 5 ayda falan gorusebildik, zamanlarim hep onu cok ozlemekle ve beklemekle gecti. 3 aydir temelli dondu artik burada is ariyor ama ben ona hala doyamadim hep yanindan ayrildigim anda ozlemeye basliyorum.
Nisanlima kizdigim nokta ise onun beni, benim onu gormek istedigim kadar istememesi-yani bana hissettirdigi bu. Ona sorsak kesinlikle oyle birsey yokmus ama ben boyle hissediyorum.
Az once olan bir durumu missal gostereyim, nisanlim amcasini havaalanina goturecek, bizim evin yakinindan geciyor bende donuste bize ugrasana bir kahvemi icersin dedim (zaten bu hafta bir gun size kahve icmeye gelirim demisti), kuzenimde yanimda baska zaman dedi... kuzeni bir durakta inse otobuse binse 20dkda evinde olur bunu dusunemiyor mu sanki.. demek istedigim ben onunla zaman gecirmek icin yanip tutusurken onun umrunda degil, firsat olsada bu firsatlari degerlendirmiyor bile.. cok kizdigim kavga ettigimde oldu ama degismiyor ve hep haksiz benim ona gore
Asil konu ise kendimi degistiremiyorum arkadaslar, birak sende onunla gorusmek isteme diyorum geberdin mi sanki ondan diyorum kendime neler diyorum ama yok duygularimi degistiremiyorum, buyuye inanmayan beni bana buyu mu yapildi acaba diye bile dusunmeye basladim. Okadar cok seviyorum ki kizsam bile duygularima engel olamiyorum.
Ne yapacam ben?

O seni anlıyor da senin empati yönün eksik bence.

Kuzeni için durakta inse 20 dk da evinde diyorsun.

Ne desin kuzene “ya kanka sen şurada in ben nişanlıma gideceğim.” Bana da ters yani sana normal gelebilir ama, birlikte çıkılan yoldan birlikte dönülür görgü kuralları çerçevesinde. Madem çok göresin var kuzenini de davet etseydin. Gelmiyorsa yine de kendince bir sebep vardır. Yaşın küçük herhalde ben ona bağlıyorum.

Dürüst olmak gerekirse konunu okuyunca bunlar kesin ayrılırlar dedim.
Çoğunluk kabul etmese de kaçan kovalanır.
Misal nişanlın sana aynısını yapsa sen de boğulurdun (şimdi hayır diyeceksin yaşamadığın için).
Senin durum pek normal değil açıkcası sevgi değil, bağımlılık gibi olmuş.
Sevinmelisin ki kuzenini yarı yolda indirecek kadar terbiyesiz, düşüncesiz bi'adamla nişanlı değilsin. Nişanlın da üzülmeli ki konuna bakılırsa anlayışsız bi'nişanlısı var.

Her insan sevgisini aynı şekilde göstermez. Bu seni özlemediği anlamına gelmiyor. Azcık sakin bence.

bana az once telefonda size oturmaya geleyim mi diyor, donerken gelseydin ya dedim kuzenim vardi diyor, kuzenin otobusle gitse incileri mi dokulurdu dedim, ben otobusle git diyemem diyor
hep benden baska herkesi daha cok onemsiyormus gibime geliyor, kuzenime otobusle git diyemem, kuzeninin yerinde ben olsam bana kesin derdi ama

erkeklerin hepsi ayni ve dusuncesizler oncelikle asla senin gibi dusunemeyecegini anlamalisin
hayatinin merkezine onu koyarsan uzulursun

X