- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.861
-
- Konu Sahibi sedef derin
kızlar merhaba büyük küçük herkezin fikrine ihtiyacım var bu formada o yuzden üye oldum ..
nişanlımla çok zor süreçlerden geçtik her zorluğu yenip sonunda nişanlandık ve evlilik hazırlığındayız yavaş yavaş fakat bi kız arkadaşı vardı samimi ilişkimiz başlamadan öncede arkdaşıydı baya eski dostlukları . biz çıkmaya başladık tanışdık kızla çok sıcakkanlı bende arkadaş oldum gerçekden de sevdim onu nişanlımla ilgili konuşurduk hep onla ama tabi a dan z ye her şeyi anlatmazdım normal günlük şeylerdi konuştuklarımız..
nişanlımı arıyorum telefonu biriyle görüşüyor diyo sonra soruyorum kimle konuşuyodun Pelin le diyo (eski samimi arkadaşı bahsettiğim kız) direk de söylüyo onla konuşdugunu . sürekli onla konusuyo her defasında pelin diyo bana bazen yanımdayken mesajlaşıyolar ilk başlarda çok batmıyodu bana ama artık zoruma gidiyo nişanlıma bi kaç kere söylemeye çalışdım saçmalama bilmedğin biri mi kapatalım konuyu dedi .... nişanlımın bana olan sevgisine güveniyorum yoksa o kadar zorlukları çekmezdi ama bu durumda rahatsız ediyor ne yapmalıyımm
ne alakaa yaa ne demek mesgul oluyo bide onla konusuyo.olamaz öyle şey ..canımsın aklın varsa o kızla arasına mesafe koydur.benimde başımda vardı aynısı.ve nişanlım yani su anki eşim tercihini yaptı....onun icin en degerli en kıymtli sensen tercihini yapar.rahatsızlıgını söyle.eger onu secerse zaten seni kıymetsiz görüyo demektir bu.kesinlikle önlemini al yoksa ilerde evliliğinin düşmanı olacak bu konu bilesin...yüz verdikce tepesine cıkar nişanlının.kaldıramazsın ...kızlar merhaba büyük küçük herkezin fikrine ihtiyacım var bu formada o yuzden üye oldum ..
nişanlımla çok zor süreçlerden geçtik her zorluğu yenip sonunda nişanlandık ve evlilik hazırlığındayız yavaş yavaş fakat bi kız arkadaşı vardı samimi ilişkimiz başlamadan öncede arkdaşıydı baya eski dostlukları . biz çıkmaya başladık tanışdık kızla çok sıcakkanlı bende arkadaş oldum gerçekden de sevdim onu nişanlımla ilgili konuşurduk hep onla ama tabi a dan z ye her şeyi anlatmazdım normal günlük şeylerdi konuştuklarımız..
nişanlımı arıyorum telefonu biriyle görüşüyor diyo sonra soruyorum kimle konuşuyodun Pelin le diyo (eski samimi arkadaşı bahsettiğim kız) direk de söylüyo onla konuşdugunu . sürekli onla konusuyo her defasında pelin diyo bana bazen yanımdayken mesajlaşıyolar ilk başlarda çok batmıyodu bana ama artık zoruma gidiyo nişanlıma bi kaç kere söylemeye çalışdım saçmalama bilmedğin biri mi kapatalım konuyu dedi .... nişanlımın bana olan sevgisine güveniyorum yoksa o kadar zorlukları çekmezdi ama bu durumda rahatsız ediyor ne yapmalıyımm
izin vermiyo benim pelinle çok eski arkadaşlıgım aynı şey değil diyopeki sizin samimi bir erkek arkadaşınız olmasına müsade ediyor mu kendisi? eğer ediyorsa bir şey demeyin ama etmiyorsa bence sizde görüşmesine izin vermeyin.
30Kac yasinda nisanlin?
ne alakaa yaa ne demek mesgul oluyo bide onla konusuyo.olamaz öyle şey ..canımsın aklın varsa o kızla arasına mesafe koydur.benimde başımda vardı aynısı.ve nişanlım yani su anki eşim tercihini yaptı....onun icin en degerli en kıymtli sensen tercihini yapar.rahatsızlıgını söyle.eger onu secerse zaten seni kıymetsiz görüyo demektir bu.kesinlikle önlemini al yoksa ilerde evliliğinin düşmanı olacak bu konu bilesin...yüz verdikce tepesine cıkar nişanlının.kaldıramazsın ...
bi bulsam mahmut u munişanlının pelini varsa seninde çok samimi bir mahmutun olsun.saygılar.
mahmutu bulmak beş dakkalık iş canımbi bulsam mahmut u mu
valla canım bende bir ara senle aynı durumdaydım, benim sevgilimde hiçbir erkekle arkadaş dahi olmamı istemiyor ama bende onun kardeşim dediği kız arkadaşıyla görüşmesini yasakladım mesela.. sende öyle de ben mi daha değerliyim pelin mi? o zaman anlarsın kimin daha değerli olduğunu.izin vermiyo benim pelinle çok eski arkadaşlıgım aynı şey değil diyo
Ben de bu durumla karşı karşıya geldim. Normal aslında öyle geliyor kulağa ama o durumda olunca insan kendini ikinci planda hissediyor. Hiç hoş bir durum değil. Seninle daha çok ilgilenmesi gereken yerde çıkıp elin kızıyla samimi oluyor. Sevgi saygı güven meselesi değil bu. Sadece insan kendini çok kötü hissediyor biliyorum. Sen de yap bakalım aynısını başka bir arkadaş bulup onunla konuş sürekli, kız ya da erkek farketmez. Aradığında hep meşgul çalsın sürekli birilerinden mesaj gelsin. Bakalım normal karşılıyor mu.