nişanlım ve çok samimi kız arkadaşı

Benimde çok samimi olduğum bir arkadaşım var eşimlede araları çok iyidir ama sürekli msj, sürekli konuşma gibi bir durumumuz olmadı olmazda, sürekli vıcık vıcık olsak onun eşide benim eşimde dur derdi yani, bence tepkiniz aşırı değil bu kadar iç içe olmalarını gerektiricek bir durum yok. He sizi aldatır pişmandır demiyorum öyle bir şey yoktur, ama bu sıkılığa biraz mesafe koymaları gerekiyo.

Benim yanımdayken, ben ulaşmak konuşmak istediğimde hep bu kızla konuşuluyorsa cidden ya o ya ben moduna girerdim
Ne yani nişanlımla buluşcam, o ara habire mesajla vaktimi çalacak
Canım sıkkın nişanlımı arıcam meşgul çünkü onun sorunu var, konuşmak istiyor vsvs
Sanırım patlardım ben

kız biraz platonik takılıyor ciddi bi durumu yok şuan :KK43: bizim hemen hemen 1 yıl yakın süremiz var

Nişanlınla ortak aktiviteler bul,
senin arkadaş çevrenle ya da sevgilinin çiftli olarak görüşebileceğiniz kişilerle program yapın ..
Biraz bu şekilde yönlendirmeye çalış bence nişanlını .

Çok abartmış sevgiliniz, ben katlanamazdım benden daha ön planda olmasını

ımm böylesine bir arkadaşlığı ben de kabul etmezdim.
yani insan karşı cinsten bir arkadaşla sürekli ne konuşabilir ki?
zaten böylesi bir ilişki doğal, ilkel arkadaşlık kavramıyla da uyuşmuyor.

Madem kizla konusacak daha cok seyi var, o zaman sizinle degil , bu kizla nisanlansaymis ? Bu nasil bir is cozemedim.

Ben de kadin-erkek dostluguna karsi degilim, kesinlikle.

Burda dikkatimi ceken konu, diger kiza neden sizden daha cok ilgi duydugu, o zaman onunla beraber olsun?

Son düzenleme:
Kadın erkek arkadaşlığına soğuk bakan biri değilim ama abartılmasına soğuk bakıyorum. Denildiği gibi yani ben ulaşmak istediğimde o kızla görüştüğü için ulaşamıyorsam, buluştuğumuzda o kızla mesajlaşıp zamanımızı işgal ediyorsa alıp karşıma ciddi cidd konuşurdum. Arkadaşlık, dostluk, samimiyet vs. sürekli konuşmak, mesajlaşmak demek değil ki.

peki sizin samimi bir erkek arkadaşınız olmasına müsade ediyor mu kendisi? eğer ediyorsa bir şey demeyin ama etmiyorsa bence sizde görüşmesine izin vermeyin.

kızlar merhaba büyük küçük herkezin fikrine ihtiyacım var bu formada o yuzden üye oldum ..
nişanlımla çok zor süreçlerden geçtik her zorluğu yenip sonunda nişanlandık ve evlilik hazırlığındayız yavaş yavaş fakat bi kız arkadaşı vardı samimi ilişkimiz başlamadan öncede arkdaşıydı baya eski dostlukları . biz çıkmaya başladık tanışdık kızla çok sıcakkanlı bende arkadaş oldum gerçekden de sevdim onu nişanlımla ilgili konuşurduk hep onla ama tabi a dan z ye her şeyi anlatmazdım normal günlük şeylerdi konuştuklarımız..
nişanlımı arıyorum telefonu biriyle görüşüyor diyo sonra soruyorum kimle konuşuyodun Pelin le diyo (eski samimi arkadaşı bahsettiğim kız) direk de söylüyo onla konuşdugunu . sürekli onla konusuyo her defasında pelin diyo bana bazen yanımdayken mesajlaşıyolar ilk başlarda çok batmıyodu bana ama artık zoruma gidiyo nişanlıma bi kaç kere söylemeye çalışdım saçmalama bilmedğin biri mi kapatalım konuyu dedi .... nişanlımın bana olan sevgisine güveniyorum yoksa o kadar zorlukları çekmezdi ama bu durumda rahatsız ediyor ne yapmalıyımm :KK43:
nişanlının pelini varsa seninde çok samimi bir mahmutun olsun.saygılar.

evet aynen dediğiniz gibi asla konu bile etmedim yanı kıskançlık krizi olanlar vardır ya gayet normal yaklaşdım istemeyen itici sorun yaratan biri olmayayım die

Zaten bence kriz yaratacak bir durum yok, arkadaş olmaları normal. Ama dediğim gibi fazla samimiyet gereksiz. Siz tamamen görüşmesin demiyorsunuz ki, yalnızca çok yakın olmalarını istemiyorsunuz. Bence gayet haklısınız, birazcık hassas işte konu, eskiden beri samimi olmaları filan. İnşallah o kız da evlenir, o zaman daha iyi anlar sizi. Zaten evlenince de sanmıyorum eski samimiyet kalmaz.

X