- 23 Şubat 2015
- 17
- 1
- 39
-
- Konu Sahibi sedef derin
Kıskanılacak bir durum olsaydı şu an seninle değil onunla nişanlı olurdu öyle değil mi? Bir engel yoktu buna...kızlar merhaba büyük küçük herkezin fikrine ihtiyacım var bu formada o yuzden üye oldum ..
nişanlımla çok zor süreçlerden geçtik her zorluğu yenip sonunda nişanlandık ve evlilik hazırlığındayız yavaş yavaş fakat bi kız arkadaşı vardı samimi ilişkimiz başlamadan öncede arkdaşıydı baya eski dostlukları . biz çıkmaya başladık tanışdık kızla çok sıcakkanlı bende arkadaş oldum gerçekden de sevdim onu nişanlımla ilgili konuşurduk hep onla ama tabi a dan z ye her şeyi anlatmazdım normal günlük şeylerdi konuştuklarımız..
nişanlımı arıyorum telefonu biriyle görüşüyor diyo sonra soruyorum kimle konuşuyodun Pelin le diyo (eski samimi arkadaşı bahsettiğim kız) direk de söylüyo onla konuşdugunu . sürekli onla konusuyo her defasında pelin diyo bana bazen yanımdayken mesajlaşıyolar ilk başlarda çok batmıyodu bana ama artık zoruma gidiyo nişanlıma bi kaç kere söylemeye çalışdım saçmalama bilmedğin biri mi kapatalım konuyu dedi .... nişanlımın bana olan sevgisine güveniyorum yoksa o kadar zorlukları çekmezdi ama bu durumda rahatsız ediyor ne yapmalıyımm
evet çok da dile getirip itici olmak istemiyorum aslında ama fare gibi beynimi kemiriyo bu durumArkadaşlıkları eski diyorsunuz kızında size ters bir tavrı yok ortada
o yüzden şuan bence yapılabilecek birşey yok ..
Biz toplum olarak kadın ve erkeğin bu kadar samimi olmasına sıcak bakmıyoruz, inandırıcı bulmuyoruz
samimiyetlerini ..
Bende rahatsızlık duyardım açık konuşayım ama haklı ya da haksız kısmı tartışılır tabii ..
Biz kadınlar sevdiğimizin hayatında en önde olmak istiyoruz bu önde olmaya yakın kim varsa bizi rahatsız ediyor ..
Ama dediğim gibi sen şuan ne söylesen sebepsiz yere kıskançlık yapan fesat kişi olacaksın ..
Bence kafanda büyütme bu durumu,
zaten siz evlenince bir aile olacaksınız, kız da evlenecek hayatlar başka başka bir hal alacak
ve eski samimiyet kalmayacak ..
evet bunu bende düşünüyorum ama ne bilim ya şimdi dank ettiyse ve evlilik hazırlığında olduğumuz için dile getiremiyorsa ya belkide saçmalıyorum ama ne bilim işdeee cnm cok skılıorKıskanılacak bir durum olsaydı şu an seninle değil onunla nişanlı olurdu öyle değil mi? Bir engel yoktu buna...
Hayatınızdaki insanların sosyal ortamlarına, arkadaşlarına müdahale etmeyin, kendinize de ettirmeyin...
hayır yokKızın hayatinda biri var mi ? Yoksa birini bulun hemen hem o kişi izin vermez çok sık görüşmelerine hemde çift olarak gorusursunuz :)
inşşEvet haklı olabilirsin ama arkadaşı senden önce varmış, önce onu kabul etmelisin..Şuanda onu kıskandığınızı nişanlınıza sürekli dile getirirseniz konu ters tepebilir.Sadece biraz sabırlı davranın evlenince bu kadar yüzgöz olamaz kaldı ki oda evlenirse bu kadar samimiyet hiç olmaz...Anlayışlı olmaya çalışın sonuçta ortada dikkat çeken tavırlar yok zamanla azalacaktır...
maalesef : (Benden fazla o kızla günlük konuşup mesajlaşıyorsa katlanamazdım bu duruma.....
Her şeyin bir usulü war...
Abartmayı çok sewen bir toplumuz...
O kızın hayatında biri varmı olabilir arkadaş ama bende istemezdim bu kadar samimi rahatsız olurdumkızlar merhaba büyük küçük herkezin fikrine ihtiyacım var bu formada o yuzden üye oldum ..
nişanlımla çok zor süreçlerden geçtik her zorluğu yenip sonunda nişanlandık ve evlilik hazırlığındayız yavaş yavaş fakat bi kız arkadaşı vardı samimi ilişkimiz başlamadan öncede arkdaşıydı baya eski dostlukları . biz çıkmaya başladık tanışdık kızla çok sıcakkanlı bende arkadaş oldum gerçekden de sevdim onu nişanlımla ilgili konuşurduk hep onla ama tabi a dan z ye her şeyi anlatmazdım normal günlük şeylerdi konuştuklarımız..
nişanlımı arıyorum telefonu biriyle görüşüyor diyo sonra soruyorum kimle konuşuyodun Pelin le diyo (eski samimi arkadaşı bahsettiğim kız) direk de söylüyo onla konuşdugunu . sürekli onla konusuyo her defasında pelin diyo bana bazen yanımdayken mesajlaşıyolar ilk başlarda çok batmıyodu bana ama artık zoruma gidiyo nişanlıma bi kaç kere söylemeye çalışdım saçmalama bilmedğin biri mi kapatalım konuyu dedi .... nişanlımın bana olan sevgisine güveniyorum yoksa o kadar zorlukları çekmezdi ama bu durumda rahatsız ediyor ne yapmalıyımm
kısasa kısas denemeli aslındaBen de bu durumla karşı karşıya geldim. Normal aslında öyle geliyor kulağa ama o durumda olunca insan kendini ikinci planda hissediyor. Hiç hoş bir durum değil. Seninle daha çok ilgilenmesi gereken yerde çıkıp elin kızıyla samimi oluyor. Sevgi saygı güven meselesi değil bu. Sadece insan kendini çok kötü hissediyor biliyorum. Sen de yap bakalım aynısını başka bir arkadaş bulup onunla konuş sürekli, kız ya da erkek farketmez. Aradığında hep meşgul çalsın sürekli birilerinden mesaj gelsin. Bakalım normal karşılıyor mu.
hayır yokO kızın hayatında biri varmı olabilir arkadaş ama bende istemezdim bu kadar samimi rahatsız olurdum
evet aynen dediğiniz gibi asla konu bile etmedim yanı kıskançlık krizi olanlar vardır ya gayet normal yaklaşdım istemeyen itici sorun yaratan biri olmayayım dieArkadaş olmak neyse de karşı cinsle çok samimi olmayı asla doğru bulmuyorum. Sosyal hayatı olan insanların elbette karşı cinsten arkadaşı olabilir, ama mesajlaşmak sürekli telefonla konuşmak bence gereksiz, sonuçta çok yakın olduğun özelini paylaştığın insanla mesajlaşırsın, saatlerce telefonda konuşursun. Kıskanmanız normal, ama olayı büyütmeden tatlı dille çözmeye çalışın. Alışılmış bir samimiyet var, küt diye bitmez sonuçta, kızı tamamen hayatından çıkarmasını istemiyorsunuz zaten, ama biraz fazla yakın olmuş onlar da.