nişanlım ve çok samimi kız arkadaşı

o kadar sorunlar yaşadık ki nişanlımla neler neler atlattık . aileler birbirine uymadı kavgalar gürültüler falanlar filanlar .. ama işde abarttığımı düşünüyodum o kadar şey yaşadık diye ..
bence hepiniz haklısınız bişiyler yapmalıyım :KK43:

kanka durumuna ne derler az çok hepimiz biliyoruz.
ben hiç gelemem öle şeylere.

kızlar merhaba büyük küçük herkezin fikrine ihtiyacım var bu formada o yuzden üye oldum ..
nişanlımla çok zor süreçlerden geçtik her zorluğu yenip sonunda nişanlandık ve evlilik hazırlığındayız yavaş yavaş fakat bi kız arkadaşı vardı samimi ilişkimiz başlamadan öncede arkdaşıydı baya eski dostlukları . biz çıkmaya başladık tanışdık kızla çok sıcakkanlı bende arkadaş oldum gerçekden de sevdim onu nişanlımla ilgili konuşurduk hep onla ama tabi a dan z ye her şeyi anlatmazdım normal günlük şeylerdi konuştuklarımız..
nişanlımı arıyorum telefonu biriyle görüşüyor diyo sonra soruyorum kimle konuşuyodun Pelin le diyo (eski samimi arkadaşı bahsettiğim kız) direk de söylüyo onla konuşdugunu . sürekli onla konusuyo her defasında pelin diyo bana bazen yanımdayken mesajlaşıyolar ilk başlarda çok batmıyodu bana ama artık zoruma gidiyo nişanlıma bi kaç kere söylemeye çalışdım saçmalama bilmedğin biri mi kapatalım konuyu dedi .... nişanlımın bana olan sevgisine güveniyorum yoksa o kadar zorlukları çekmezdi ama bu durumda rahatsız ediyor ne yapmalıyımm :KK43:

Yanındayken mesajlaşmasını ben de pek hoş göremedim ama hiçbir şeyi saklamaması hiçbir güzel :) çünkü farklı seyler olsaydı mutlaka sendrn gizlerdi. Çünkü erkekler öyle. Bence içini ferah tut. Dile de getirme bence bir daha bunu. Insallah çok mutlu olursunuz :)

kızlar merhaba büyük küçük herkezin fikrine ihtiyacım var bu formada o yuzden üye oldum ..
nişanlımla çok zor süreçlerden geçtik her zorluğu yenip sonunda nişanlandık ve evlilik hazırlığındayız yavaş yavaş fakat bi kız arkadaşı vardı samimi ilişkimiz başlamadan öncede arkdaşıydı baya eski dostlukları . biz çıkmaya başladık tanışdık kızla çok sıcakkanlı bende arkadaş oldum gerçekden de sevdim onu nişanlımla ilgili konuşurduk hep onla ama tabi a dan z ye her şeyi anlatmazdım normal günlük şeylerdi konuştuklarımız..
nişanlımı arıyorum telefonu biriyle görüşüyor diyo sonra soruyorum kimle konuşuyodun Pelin le diyo (eski samimi arkadaşı bahsettiğim kız) direk de söylüyo onla konuşdugunu . sürekli onla konusuyo her defasında pelin diyo bana bazen yanımdayken mesajlaşıyolar ilk başlarda çok batmıyodu bana ama artık zoruma gidiyo nişanlıma bi kaç kere söylemeye çalışdım saçmalama bilmedğin biri mi kapatalım konuyu dedi .... nişanlımın bana olan sevgisine güveniyorum yoksa o kadar zorlukları çekmezdi ama bu durumda rahatsız ediyor ne yapmalıyımm :KK43:
ne kadar ayıp bir düşünce. ne kadar büyük bir ego sorununuz var.
ve böyle durumlara ne kadar sinir olduğumu anlatamam. sizin gibi kadınlar yüzünden bekar kadınlar sırf arkadaşları mutlu olsun, dırdırcı sevgilileri başlarının etini yemesin diye arkadaşlarıyla aralarına mesafe koyuyorlar ha ben koymam, kıskanç kadını zerre sallamam, her fırsatta da arkadaşımla dalga geçerim "bak seninki yanlış anlayıp tribal enfeksiyona girmesin şimdi" diye. evet bu yöntemle ayırdığım arkadaşım vardır çünkü kız son zamanlarda selam vermemeye, arkadaşımızın bizim yanımızda oturmasına karışmaya başlıyordu. pişman değilim öyle bir kadınla birlikte olsa yine yaparım.
çünkü yapılan çok büyük bir hakaret, kimse sizin sevgilinize kalmadı. o kız sevgilinizin hayatında sizden önce de vardı, sevgilinizi isteseydi ya da sevgiliniz onu isteseydi zaten siz olmazdınız. kendinize hakim olun.

Birbirinizin sosyal hayatina mudahale etmeyin ettirmeyin bence daha mutlu olursunuz
Benim esimin de en samimi arkadasi birkadin,benim de en samimi arkadasim bir erkek ne var bunda?universite mezunu calisan insanlariz napalim sadece kendi cinsimizden olanlarla mi goruselim biraz medeniyet yahu

X