Arzu,
ablacım siz birbirinizi sevmişsiniz, hayatlarınızı birleştirmek için evlilik yolunda bir adım atmışsınız, Allah utandırmasın inşaallah.
Ama gülüm, maalesef bende yorum yapan arkadaşlara ve ablalarına katılmak zorundayım, canım benim seviyorsun buna diyebileceğim hiçbirşey olamaz fakat nişanlın evlenince şimdi ya sabır çekip yuttuğu, dilediği özürleri bile bir kenara yazıyor haberin olsun, geçmişte ablan eniştenle olan sorunlar bir yana, ortada bariz bir durum var ki fark edemiyorsun veya seni sevdiği için aynı şimdi olduğu gibi evlenince de senin isteklerini kabullenecek sanıyorsun, yanılıyorsun.
Evlenince bırak ablanı, annende kalmak istediğin zaman bile kalamayacaksın, annene oturmaya gitmen için izin verirse ne mutlu, ablanlara gidip gelmeyi unut zaten, evlenince özellikle küs olduğu ablanla görüşmeni yasaklayacak, ki ablan telefonu alıp saydırmakta haklı, kusura bakma ama bende ablan gibi tepki verirdim, benim eşim adam mı yiyor, ne demek kız kıza olursa kalabilirsin, o senin ne olursa olsun enişten, diğeri de ablan, enişten evdeyse kalamazsın demek ne büyük bir hakaret farkında mısın?
Belki nişanlın hakkında böyle şeyler yazmamız seni üzüyor fakat inan ki biraz evlilik ve hayat tecrübesi olan kadınların görebileceği sorunlar var ortada, en az ablanlar kadar bizde istemeyiz ilerde üzülüp incinmeni.
İnşaallah biz yanılırız, inşaallah hayalindeki gibi bir evliliğin olur Arzu.