nişanlım ve bekleyememek

ikiniz icinde hayirlisi buymus demek ki.ne diye bekleyin ki zaten.peygamber efendimizin dedigi gibi "hayirli islerde, acele ediniz. "
seytana uymamissiniz cok guzel..evlilik disi iliski yasamak yerine evlilik tarihini one almanizi takdir ettim.nisanlilik samimiyet arttikca cok vahim yerlere ulasiyor cunku.bu zamani tadinda kesmek en iyisi. nisanliniz cok sevinmistir bu karara..allah mesut etsin sizleri..

her kelimesine katılıyorum. Ne demek ya bu sebeple evlilik tarihini öne almak? Evlenip boşanmışta olsanız cinsellik yaşamamanızı doğru buluyorum ama bu sebeple sırf nişanlınızı düşünüp tarihi erkene almak yanlış bence.

bu bilinen bir gerçek ki ateşle barut yanyana duramıyor bence nişanlınıza kızmayın sonucta evıne gıdıyrosunuz müsait bi ortamınız var bırbırınızıde sevıyorsunuz ıster ıstemez yakınlasma ıstegı doguyor bı zbayan olarak kendımızı frenlemeyı bılskete erkek kötü niyetli olmasada bunu yapamayabiliyor bence evlılık tarıhını one almaktan zıyade kapalı alanda bas bas olacagını anları ksıtlayın daha z sorun cıkacaktır nısanlınızın da sabretmesı klolaylasacaktır

Sevdiğin kişi ise konunun öznesi, nesnesi; yüklemler de değişebiliyor, zaman zarfları da..

En az 6 ay bekleyecek :)

Sevdiğin kişi ise konunun öznesi, nesnesi; yüklemler de değişebiliyor, zaman zarfları da..

katılmıyorum bende seviyorum bende nişanlıyım ve nişanlım 30 yaşında. Bekleyemezse kendi bilir onun zevki için hayallerimden vazgeçemem. Zaten sabretmeyen adamda istemem

İyi bir sonuca ulaşmışsınız;ayrıca bunun için öne çekilir mi ;çekilir;neden olmasın;kendilerinden eminlerse..yazın sonu değil de başı;ortayı bulmuşsunuz işte..mutluluklar..

ay burdada bazı yorumlara şaşırıyorum sanki gerçekten böle konuşmalar olmuyomş yakın arkadaşlar arasında gibi bide ayıplıyosunuz yakın bi arkadaşıysa arkadaşına şaka yollu ver kurtul der bizde kadınız neler konuştumuzu biliyoruz hatta erkeklerden gayet açık konuşuyoruz birbirimizle istisnalar çok az....

Size göre istisnalar çok az olabilir, bana görede sizin gibi düşünenler ve konuşanlar istisna.

Her zaman ve her koşulda adap !

Birşey yazmayayım dedim ama...
"Ver kurtul" lafı, Türk siyasetinde başta Kıbrıs olmak üzere bazı konularda zaman zaman ortaya çıkan muhalif söylem biçimlerinden biridir.
"Ver kurtul politikasına müsaade etmeyeceğiz." diye fırlar bir lider mesela.."Türk klasiği" lafım buradan geliyor.
Arkadaşımın yaptığı, benim paylaştığım "seviyesiz" lafın kaynağı budur.

benden cok cok buyuksunuz ama benim fikrim beklemenizi isterim ertelemeyin hiç birseyinizi istedginiz gibi olsun en fak birsey bile evlendikten sonra insanin içine dert oluyo keşke yapsaydim sunuda diyecegniz birşey kalmasin benim kaldi okadar uzuluyorumki şimdi aptalmisim diyorum kendi kednime bekleseydik daha guzel olurdu hersey en önemliside balayi evlenince mutlaka gidin sonra giderizdeyince gidilmiyo emin olun

Size göre istisnalar çok az olabilir, bana görede sizin gibi düşünenler ve konuşanlar istisna.

Her zaman ve her koşulda adap !

siz başka bi dünyada yaşıyorsanız o ayrı tabi... adabın o tarz konuşmalarda olmadığını çok ii bilirim. kimin adaplı olup olmadığını bilemem keşke konuşmamakla olsaydı.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…