nişanlım ve bekleyememek

hahahaha çok seviyorum bu siteyi yemin ederim.

25.12.2011 tarihinde seninle benzer bir konuyu açan arkadaşa yazdığın mesajı aynen kopyalıyorum.

"hamile kadın adet olmaz. Bence hamile değilsin.
Uçkuruna da sahip olmanı öneririm. İffetsizliğin utancını sen çekersin."

benim nişanlımda geldi 30 yasına....

bizde asıgız biz de seviyoruz deli gibi sabretmek beklemek cok cok zor hem de ne zor ama yapacak bişey yok bekliyoruz yani ki sizin yine bu yazmıs biz hepten 2013 ü bekliyoruz o da en iyi ihtimal

o zaman benim nişanlım ölsün yani napsın cocuk eriyor bitiyor ama ancak eridim bittim demekle kalıyor, beklememiz gerektiginin hayallerimizdeki gibi bir dugun olmasını istedigimin farkında

bazen onun da gercekten zor bekledigini farkediyorum, kendisi de söyluyor.. zor ama imkansız degil bunca yıl sıkmıs zaten dişini degil mi? eninde sonunda erecek muradına?

Yerinde olsam böle bi sebepten dugun hayallerimden vazgecip de one cekmezdim tarihi... Özellikle erkek dedigin biraz iradeli olmalı bence

bugünki derdim var konularına bir göz at istersen:34:

sizi tebrik ederimm..Gerçekten bana göre doğru olanı yapmışsınız.Şuana kadar sabretmiş nikaha kadarda sabredebilir.Daha önceden evlenmiş olman nikahsız cinsellik yaşamanı gerektirecek bir durum değil..Bence izin verme nikaha kadar sabretsin.

tatlım eger öne almayı teklif edersen bu durumu kullandını düşünebilir sen guzel şekilde belirtip oda gguzel şekilde olayı sonlandırmış yani sınırlarını çok guzel koymuşsun evlilik için bu tarz heyecanlı bekleyiş olmalı haklısın ama erkeklerde bazen duygularına hakim olamayabiliyo onunda kötu niyeti oldunu düşünmüyorum

sizi tebrik ederimm..Gerçekten bana göre doğru olanı yapmışsınız.Şuana kadar sabretmiş nikaha kadarda sabredebilir.Daha önceden evlenmiş olman nikahsız cinsellik yaşamanı gerektirecek bir durum değil..Bence izin verme nikaha kadar sabretsin.

yanlış anlamış olabilirim ama sanki konu sahibi cesaretlenmek için buradan destek arıyor gibi geldi:34:

Bu adam mâlûm organının boşaltım yapmaktan başka bir işlevi daha olduğunu 32 yaşında fark etmedi herhalde. Şimdiye kadar nasıl veya ne şekilde yaşadıysa, öyle yaşayabilir. Bu yüzden nikâh tarihi mi değişir yahu. Güldüm.

özür dilemesini bilen erkek iyimiş vallahi:):) sen olmasan ne yapıcaktı .Akılları fikirleri genital bölgelerinde bu erkeklerin

yanlış anlamış olabilirim ama sanki konu sahibi cesaretlenmek için buradan destek arıyor gibi geldi:34:

hmm evet bende arkadaşının söylediği şeyi yazdığı msjı ben yorumladıkttan sonra okudum.Ya her insanın kendi bileceği iş Ben karşıyım ha konu sahibine arkadaşı gibi tavsiye verenlerde çıkabilir herkesin kendi görüşü.Fakat eğer konu sahibi bu durumu kendiside istyorsa ve sadece onaylatmak için buraya konu açılıyorsa bu yanlış pişman olmayacağını düşünüyorsa yapsın bizi ilgilendirmez zaten.:31:

Yinede onaylatmak istiyorsunuz demekte istemiyorum.Ama nişanlınıza tepkinizi göstermenizi doğru buldumm açıkçasııı..Hayat sizin dilediğiniz gibi yaşamakta özgürsünüz fakat nikahsız birliktelik aynı zamanda zina :31: Umarım insanlar biraz olsun bunuda düşünerek karar verirler çnkü bugün burada buna benzer çok konu okudum..Allah şaşırtmasınn diyorum kimseyide kınamıyorum..:31:

Ama pslik erkeklerede kanıyorlar ya bayanlar en sinir olduğum tarafta o zaten..Lütfen yapmayın sizi kullanmalarına izin vermeyin size gerçkten aşık olan adam sabreder nikahı bekler..Bu kadar zor mu ya..

Birde konu sahibi arkadaşa şöyle birşey söylemk istiyorum evet şuan nişanlınızla aranız iyi fakat 1 ay sonra belki aranız bozulucak birşey olucak belkide olmayacak mutlu mesut evleniceksiniz ama garantisi yok..Yaptılan davranışların hesap edilerek yapılması taraftarıyım , şuan diyelim ki cinsellik yaşadınız ve 1 ay sonra herhangi bir sebepten ayrıldınız ruh haliniz nasıl olur? Ha olsun sorun değil diyorsanız siz bilirsiniz? Ama hayat garip herşey her zaman beklediğimiz gibi olmuyor.

Son düzenleme:
medyadan okuyorum, forumda okuyorum. öyle, affedersiniz, domuzlar, denyolar var ki hayatı onları sevenlere zehir eden..
birde aşkıma bakıyorum..eğitimli, kazanan, karakteri oturmuş, ahlaklı, kadına saygılı..
evlilik yaşadığım halde düğün teklif etti. Senin bir eksiğin yok, yanlış birşey yapmadın ki; sevmiş evlenmişsin, anlaşamamış boşanmışsın dedi..
Ailesini ikna etti. Bu konuda tek kelime laf işitmedim. Beni onlara iyi anlatmış belli ki. Aramız çok iyi.
hiç evlenmemiş biri olduğu için ben biraz çekimser kaldım ilk zamanlar, onu biraz yordum açıkçası.
Bugün mutlu bir evlilik hayaliyle yazı bekliyorsam bu daha çok onun eseri...
Mutlu anılarla başlamak istiyorum, güzel olsun istiyorum o kadar.
Bencillik mi ediyorum? Dün sıkıntı çektiği belli oldu. Mutluluğumun mimarına sıkıntı çektirmek istemiyorum.
Belkide nikah tarihini geriye çekme önerimi kabul bile etmeyecek.
Ama ya ederse.. işte bu yüzden iyice düşünüp doğru karar vermem, sizlerden gelen yorumlara kulak vermem gerekiyor sanırım.

buyuk ihtimal ilk esinizle de yalniz kaldiginizda size ozel anlariniz olmustur.
ilk esinizin de sIkInti cektigini dusunup nikah tarihini one cekmis miydiniz?

25.12.2011 tarihinde seninle benzer bir konuyu açan arkadaşa yazdığın mesajı aynen kopyalıyorum.

"Yorum" budur :1: :1: :1: :1: :1: :1:

Son düzenleme:
Buyur işte..En yakın arkadaşım geldi az önce..
Bu akşam nişanlı cezalı. Kadın kadına takılalım demiştim.
Onun çözümü bir Türk klasiği..
Ne kasıyon, ver kurtul diyo cadı..:)

benim bazi suphelerim var ama hadi hayirlisi sonunda banlanmiyim ben de!!
hicbir bayan kesinlikleeee ve kesinlikleeee bu cumleyi buraya yazmaz!!!!
bana gore seviyesiz bir ifade!!

bu yorumu bende çok iyi hatırlıyorum...

Ben beyfendinin bi daha böyle bişey yapmıcağını düşünüyorum nedense.:31:
Yaşı itibariyle bu durumda çok fazla ısrarcı olucağını sanmıyorum. Hormonlarının zirvede olduğu ergenlik döneminde değil rahat ol :9:
Nikah tarihinden planlarından da vazgeçme. Hem özür dilemiş bence anlamış. :38:

Back