nişanlım ve bekleyememek

canım bence her şeyi olması gerektiği zamanda yaşamalısınız ve evliliği sen neden öne çekmeyi teklif ediyorsunki bence sakın böyle birşeyi teklif etme ona.ve bence kurduğunuz tüm düğün hayallerinizi gerçekleştirin......

benim bazi suphelerim var ama hadi hayirlisi sonunda banlanmiyim ben de!!
hicbir bayan kesinlikleeee ve kesinlikleeee bu cumleyi buraya yazmaz!!!!
bana gore seviyesiz bir ifade!!

şüphelenecek bişi yok canım. iki arkadaş arasındaki samimi sohbetten bir kesiti buraya aktardım o kadar.
O da şaka yaptı zaten. başka konuştuklarımızı bilsen dudağın uçuklar :))

Bu bir Türk klasiği mi! Sanki daha çok Amerikan filmlerinde görülen bir sahne.

evet ya türk kızları iffetlerine düşkündür ,
gerçi son dönemlerde göster ama elletme durumları çok
ama genede iffetinden ödün vermeyen türk kızlarıda çooook

nışanlıyken cinsellik yaşamak islama görede çok yanlış, nışanlılık çiftlerin birbirini tanıma dönemidir
sonradan pişman olacağın bir şey yapmamalısın

6 ay daha bekleyebilir 32 yasına kadar beklediğine göre
hem böyle yaparak nişanlınızın gözünde değeriniz dahada artar
eğer verip kurtulsaydınız onunda ne beklentisi nede bir heyecanı kalırdı

bu kadar beklemişsiniz yaza kadar mı bekleyemiyormuş sevgili nişanlın
ay çok sinir olurum bana nişanlım böyle şeyler söylese yaa nasıl bekleyemiyomuşş hopp derim noluyoruzz kendine gell
hem senin beni istemediğini düşünüyorum , beni sevmediğini düşünüyorum yoksa reddetmezdin gibi kelimeler erkeklerinn akılları sıra yaptıkları naz vari bir rest şekli diyelim halbukii ne alaka yani
aşk sevgi bununla ölçülmezz ölçülmemeli herşey cinsellik demek değiil

"Ver kurtul" ne kötü bir ifadeymiş gerçekten de.
Kabul edilebilir cinsten değil.

aynen yaa vermek ne demek ne demek iğrençç ya sinir oluyorum böyle diyenlere bir kadın bir mal ya da eşya değil erkeğe onu versin ne veriyosunuz ayrıcaa böğğ yani kusucamm
birbirimizin olmak bence en idaelii ya da onun oldum vs.

Benim değer yargılarıma göre sizin tutumunuzda bir sorun yok, bence çok güzel cevap vermişsiniz bu isteğe.
Erkek arkadaşınızın isteğini de anormal karşılamadım,sizin gibi düşünse bile zaman zaman şeytan insanın aklını karıştırabilir, nefsine hakim olmakta güçlük çekebilir.Ki bence size saygı duyduğu sürece bu konuda paralel düşünmenize de çok gerek yok.
Ama düğünü erkene çekmenizin de bir gereğini göremedim, bırakın biraz aha özlesin sizi emin olun ölmez bir kaç ayda, ya da bir kaç ay için kalkıp da saçma bir şey yapmaz.Size söyledikleri de bir anlık şehvetle yapılmış bir serzeniştir.

Onun teklıfıne evet demedıgınız ıcın bence degerınız daha da artar.evet demıs olsaydınız bu sefer aklına baska seylerde getırebılırdı sızın ıffetınızle ılgılı..

Birkaç ay sonra evlenilecekse,bu kadar kasmanın çok anlamlı olduğunu düşünmüyorum..
Eminseniz nişanlınızdan ve evleneceğinizden yani..

Son düzenleme:
Birkaç ay sonra evlenilecekse,bu kadar kasmanın çok anlamlı olduğunu düşünmüyorum..
Eminseniz nişanlınızdan ve evleneceğinizden yani..

Söylediğiniz kasıp/kasmama meselesi değil. Kendini nasıl biri gibi gördüğünle, kendine neyi layık gördüğünle alakalı.
Sonuçta evlilik dışı nişanlınla da olsa evlilik dışı. Böyle bir tercihi kendime yakıştırmıyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Merakta bırakmamak için yazıyorum. Bugün nişanlım ile görüştük.
Biraz burnunu sürttüm. Çünkü yaptığı masum düzeyde de kalsa bence yanlıştı.
Sonra konuyu açtım. Açmam lazımdı çünkü bu sevdiğim kişinin mutluluğuyla alakalı bir şey.(Ona kalsa açmazdı)
Ben nasıl kendi sıkıntılarımın onun tarafında görülmesini ve mümkünse halledilmesini bekliyorsam o da aynı beklenti içinde olmalı.
neyse.
Açık açık söyledim. Mutlu olmasının benim için önemli olduğunu, eğer nikah tarihiyle oynamak isterse - herşeyi planlandığı gibi yapmak koşuluyla -
bunu anlayacağımı söyledim. Hayatta herşey zor, aşkı bari kolay eyleyelim dedim...
Çok sevindi..:) Onu düşünerek hareket etmeme ve beraber mutluluk için çözüm üretmek istememe çok sevindiğini söyledi.:)
Sonrada ekledi; herşey planladığımız gibi olsun. :) yazın sonu değilde başı olsun..:)
Nikah tarihinin belirlenmesi, gelinlik, ev eşyalarının tamamlanması ....işlerine hız veriyoruz...

Tüm yorumcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yorumların tamamının genel ahlak çerçevesinde kalması ayrıca sevindirici bence..

Beraberlik yaşasaydınız sözünüzü dinletemezdiniz, iyi yapmışsınız diyesim geldi bilmem doğru mudur:)))

sizin adınıza çok sevindim sorunlarınızı bu şekilde karşılıklı konuşarak aşmanız çok hoş. hayallerinizi gerçekleştirecek olmanız da ayrıca güzel... mutluluklar dilerim :)

o değil de ben en cok'' nişanlımın sıkıntı çekmesini istemiyorum ve ya nişanlımın hayalleri ne olacak '' sozune takıldım..Nişanlınızn hayali sizinle yakınlaşmak ve siz karşı geldiğiniz için sıkıntı çekiyor size göre öyle mi..İlginçmiş...bunun için falan nikah tarihi öne çekilirmiymiş..bu kadar beklyen adam 2 hafta -1 ay daha bekleyip zamanınıda muradına erebilir​

herkes açısından olumlu bir sonuç olmuş. nişanlınla ne kadar uyumlu olduğunu da bir kez daha görmüşsün. senin adına sevindim doğrusu. 2. evlilikler daha mı sağlam temeller üzerine kuruluyor ne?

bence olması gereken tepkiyi vermişsiniz, gerçekten çok hoşuma gitti
şu "neden bekleyelim ki?" mantığını alıp yedirmek lazım bunlara
siz kararınızdan dönmeyin bence bekleyecek başka yolu yok
sanki lüm döşeğinde allah korusun bu da son arsuzu
hiç oralı olmayın derim ben

Beni yanıtladığınız için yazıyorum;

Ben kendi düşüncemi söyledim çok doğaldır ki..
Yani nikahlanacak olduğunuz insanla,nikahtan hemen önce yakınlaşmakta bir sıkıntı yok diye düşünüyorum..
Ve bu şekilde düşündüğüm için de,size göre ben kendime neyi yakıştırmış oluyorum çok da anlamak istemedim açıkçası..

Size mutluluklar diliyorum içtenlikle..

Son düzenleme:
Bu şekilde bakmamak lazım bence. alternatif durumların içinde "sevgi" yok. yani kapsam dışı.

Arkadaş gayet mantıklı bir soru sormuş siz olmasanız nasıl ihtiyacını karşılayacaktı diye....Verilen cevaba bakın: Bu şekilde bakmamak lazım bence. alternatif durumların içinde "sevgi" yok. yani kapsam dışı :)))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…