- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
- 448
- Konu Sahibi guzelmatmazel
-
Peki ya onun hayalleri..off off..
Bi de tersledim bugün..
Yazık, kızgınlığım geçsin diye bekliyordur canışım.
Buyur işte..En yakın arkadaşım geldi az önce..
Bu akşam nişanlı cezalı. Kadın kadına takılalım demiştim.
Onun çözümü bir Türk klasiği..
Ne kasıyon, ver kurtul diyo cadı..:)
bugünki derdim var konularına bir göz at istersen
Doğru diyorsun. Ah şu erkekler kısmına açmak lazımdı.
sizi tebrik ederimm..Gerçekten bana göre doğru olanı yapmışsınız.Şuana kadar sabretmiş nikaha kadarda sabredebilir.Daha önceden evlenmiş olman nikahsız cinsellik yaşamanı gerektirecek bir durum değil..Bence izin verme nikaha kadar sabretsin.
yanlış anlamış olabilirim ama sanki konu sahibi cesaretlenmek için buradan destek arıyor gibi geldi
medyadan okuyorum, forumda okuyorum. öyle, affedersiniz, domuzlar, denyolar var ki hayatı onları sevenlere zehir eden..
birde aşkıma bakıyorum..eğitimli, kazanan, karakteri oturmuş, ahlaklı, kadına saygılı..
evlilik yaşadığım halde düğün teklif etti. Senin bir eksiğin yok, yanlış birşey yapmadın ki; sevmiş evlenmişsin, anlaşamamış boşanmışsın dedi..
Ailesini ikna etti. Bu konuda tek kelime laf işitmedim. Beni onlara iyi anlatmış belli ki. Aramız çok iyi.
hiç evlenmemiş biri olduğu için ben biraz çekimser kaldım ilk zamanlar, onu biraz yordum açıkçası.
Bugün mutlu bir evlilik hayaliyle yazı bekliyorsam bu daha çok onun eseri...
Mutlu anılarla başlamak istiyorum, güzel olsun istiyorum o kadar.
Bencillik mi ediyorum? Dün sıkıntı çektiği belli oldu. Mutluluğumun mimarına sıkıntı çektirmek istemiyorum.
Belkide nikah tarihini geriye çekme önerimi kabul bile etmeyecek.
Ama ya ederse.. işte bu yüzden iyice düşünüp doğru karar vermem, sizlerden gelen yorumlara kulak vermem gerekiyor sanırım.
hahahaha çok seviyorum bu siteyi yemin ederim.
25.12.2011 tarihinde seninle benzer bir konuyu açan arkadaşa yazdığın mesajı aynen kopyalıyorum.
"hamile kadın adet olmaz. Bence hamile değilsin.
Uçkuruna da sahip olmanı öneririm. İffetsizliğin utancını sen çekersin."
özür dilemesini bilen erkek iyimiş vallahi:):) sen olmasan ne yapıcaktı .Akılları fikirleri genital bölgelerinde bu erkeklerin
Buyur işte..En yakın arkadaşım geldi az önce..
Bu akşam nişanlı cezalı. Kadın kadına takılalım demiştim.
Onun çözümü bir Türk klasiği..
Ne kasıyon, ver kurtul diyo cadı..:)
hahahaha çok seviyorum bu siteyi yemin ederim.
25.12.2011 tarihinde seninle benzer bir konuyu açan arkadaşa yazdığın mesajı aynen kopyalıyorum.
"hamile kadın adet olmaz. Bence hamile değilsin.
Uçkuruna da sahip olmanı öneririm. İffetsizliğin utancını sen çekersin."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?