- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.157
Eger yapıpta bırakırsa daha çok bunalırsın. Seni terk ederse simdi sadece 1 adam kaybedersin ama yapıpta bırakırsa onlarca adam kaybedersin. Kendine boyle teselli ver.çok bunaldım arkadaşlar sürekli bu konudan bahsetmesinden bana baskı yapmasından ..
zorlaması ne kadar iğrenç:::
tabiki kabul etme ve bu adamla iliskini gozden gecir.. ne demek zorlamak?!şuan çok bunaldım.hatta bunları yazarken aglıyorum ..3 senelik bir ilişkim bitti ve 4 ay gectikten sonra hayatıma birini alıp nişanlandım .kendisinin daha önce hiç bir bayanla birlikteliği olmamış.kendisi 29 yaşında bense 25 yaşındayım .bir süredir nişanlıyız ve sürekli artık dayanamayacagını ve benimle birlikte olmak istediğini söylüyor....bense istemiyorum nişanlı olsak da evli değiliz neticede .huzursuzum ve bu durumdan bıktım daha kısa bir süre önce nişan durumum olmuş olsa bile ne yapmalıyım ya da en azından dertleşmek için yazdım(
Martta yaklaştı,bazı hayvanların azgınlaştığı dönem..bence hazır Şubat'tayken ayrıl,ay empati yapayım dedimde bunun empatisi bile iğrenç
Allah ağlatmasın tatlımSesli güldüm
Gece gece ya..
Ne derler çabuk söyle29 yıl beklemiş de bir yıl mı bekleyememiş. Buna argoda bişi derler ama yazmim.