ben öyle bi konu açmadımSonra da eşimle o işi yapamıyoruz diye konu açar çözüm ararsın :)
o zaman ayrıl gitsin,laf anlamıyor diye birliktemi olacaksın,ne saçma.anlatamıyorum..düzgünce söylüyorum ama inat edip duryor konuyu kapatıyorum yeniden deflarca acıyor ...SÜREKLİ ALLAHIM HAYIRLISI İSE OLSUN DİYORUM ÇOK BUNALDIM
Sonra da eşimle o işi yapamıyoruz diye konu açar çözüm ararsın :)
Ay dayanamıyorum patlıcam edalarıyla karşımda salya akıtan bi tipitipin eşim olacağını hiç zannetmiyorum
anladım tesekkür ederim zaten gözden geciricem bu durumu ..3 senelik bi ilişkim vardı çok büyük bir hayal kırıklıgı ile sonuçlandı daha sonra da bu kişiyi tanıdım yalnızlıktan mıdır kabul ettim ya da boşluktan mı bilmiyorum ama bu drumla karsılastımistemedegn bıseyı yapma pişman olursun hem bırak nısanlıyı kocan bıle olsa senı bu konuda zorlayıp baskı yapamaz ıstersen olur ıstemezsen olmz cınsellık bırlıktelık 2 kısının kararıyla olur ve bı taraf ıstemıyorsa olmaz karsı tarafında zorlamaya hıcbır hakkı yok... ıstemıyorum ve eger bu baskılara devam edersen ayrılıcam de nekadarlık nısanlısın bılmıyorum ama sanırım tanımıyorsun fazla nışanlınıda ıyı dusun tasın butarz seyler evlılıkte bıle zorla olmaz yanı yoksa sıkıntı yaşarsın....
Ben böyle ısrar eden bir erkekle evlenmezdim bu kadar açık ve net.Anında ona olan hislerim biter. Beni bir cinsel obje gibi görmesi, istemediğim şeyi bana diretip fikrime, duygularıma, tercihlerime saygısı olmaması onu terk etmem için en büyük neden. Uçkur düşkünü erkeklerden NEFRET ediyorum!!!!
acele etmıssın bosluktan dolayı daha yenı zun surelı bı ılıskıden sonra bence bıraz kafa olarak dınlenmen gerekırdı ne dıyım hakkında hayırlısı olsun ınsallahanladım tesekkür ederim zaten gözden geciricem bu durumu ..3 senelik bi ilişkim vardı çok büyük bir hayal kırıklıgı ile sonuçlandı daha sonra da bu kişiyi tanıdım yalnızlıktan mıdır kabul ettim ya da boşluktan mı bilmiyorum ama bu drumla karsılastım
Böylesiyle çok karşılaştım, hepte kapıyı gösterdim.Elimde değil anında soğuyorum.Bu yaştan sonra sanırım tercihlerime saygı duymayan birine körkütük aşık olup kapılıp gidecek değilim.Elbette büyük konuşmamak olayı başka ama benim için şuan sinirden titreme sebebi, düşün
Aynı fikirdeyim..İnanılmaz irrite ediyor bu cinsler beni. Erkeğe şiddete hiç karşı değilim, tekmeleyesim geliyor