nişanlım sürekli onunla birlikte olmam konusunda bana baskı yapıyor çıldırmak üzereyim...

istemedegn bıseyı yapma pişman olursun hem bırak nısanlıyı kocan bıle olsa senı bu konuda zorlayıp baskı yapamaz ıstersen olur ıstemezsen olmz cınsellık bırlıktelık 2 kısının kararıyla olur ve bı taraf ıstemıyorsa olmaz karsı tarafında zorlamaya hıcbır hakkı yok... ıstemıyorum ve eger bu baskılara devam edersen ayrılıcam de nekadarlık nısanlısın bılmıyorum ama sanırım tanımıyorsun fazla nışanlınıda ıyı dusun tasın butarz seyler evlılıkte bıle zorla olmaz yanı yoksa sıkıntı yaşarsın....

istemedegn bıseyı yapma pişman olursun hem bırak nısanlıyı kocan bıle olsa senı bu konuda zorlayıp baskı yapamaz ıstersen olur ıstemezsen olmz cınsellık bırlıktelık 2 kısının kararıyla olur ve bı taraf ıstemıyorsa olmaz karsı tarafında zorlamaya hıcbır hakkı yok... ıstemıyorum ve eger bu baskılara devam edersen ayrılıcam de nekadarlık nısanlısın bılmıyorum ama sanırım tanımıyorsun fazla nışanlınıda ıyı dusun tasın butarz seyler evlılıkte bıle zorla olmaz yanı yoksa sıkıntı yaşarsın....
anladım tesekkür ederim zaten gözden geciricem bu durumu ..3 senelik bi ilişkim vardı çok büyük bir hayal kırıklıgı ile sonuçlandı daha sonra da bu kişiyi tanıdım yalnızlıktan mıdır kabul ettim ya da boşluktan mı bilmiyorum ama bu drumla karsılastım

Ben böyle ısrar eden bir erkekle evlenmezdim bu kadar açık ve net.Anında ona olan hislerim biter. Beni bir cinsel obje gibi görmesi, istemediğim şeyi bana diretip fikrime, duygularıma, tercihlerime saygısı olmaması onu terk etmem için en büyük neden. Uçkur düşkünü erkeklerden NEFRET ediyorum!!!!

bekareti bırak ben boşanmış bayanım o tip erkeklere göre o sorunum yok ama emin ol yani bu teklifle ben de karşılaştım tekmeyi bastım hemen.bana kimse istemediğim şeyi duygu sömürüsüyle yaptıramaz. bu tip adamlar senin duygularına isteklerine saygı duymayan adamlardır.hedefe kitlenmiş beyimiz.
ya allah aşkına ilişki pazarlıkla olurmu
seni gerçekten istemeyen bir kadını zorlamanın alemi nedir ,erkekliğine nasıl yakıştırıyormuş

Ben böyle ısrar eden bir erkekle evlenmezdim bu kadar açık ve net.Anında ona olan hislerim biter. Beni bir cinsel obje gibi görmesi, istemediğim şeyi bana diretip fikrime, duygularıma, tercihlerime saygısı olmaması onu terk etmem için en büyük neden. Uçkur düşkünü erkeklerden NEFRET ediyorum!!!!

Kınama ve büyük konuşma başına gelir..-miş- :KK14:

anladım tesekkür ederim zaten gözden geciricem bu durumu ..3 senelik bi ilişkim vardı çok büyük bir hayal kırıklıgı ile sonuçlandı daha sonra da bu kişiyi tanıdım yalnızlıktan mıdır kabul ettim ya da boşluktan mı bilmiyorum ama bu drumla karsılastım
acele etmıssın bosluktan dolayı daha yenı zun surelı bı ılıskıden sonra bence bıraz kafa olarak dınlenmen gerekırdı ne dıyım hakkında hayırlısı olsun ınsallah

Böylesiyle çok karşılaştım, hepte kapıyı gösterdim.Elimde değil anında soğuyorum.Bu yaştan sonra sanırım tercihlerime saygı duymayan birine körkütük aşık olup kapılıp gidecek değilim.Elbette büyük konuşmamak olayı başka ama benim için şuan sinirden titreme sebebi, düşün :eek:

Böylesiyle çok karşılaştım, hepte kapıyı gösterdim.Elimde değil anında soğuyorum.Bu yaştan sonra sanırım tercihlerime saygı duymayan birine körkütük aşık olup kapılıp gidecek değilim.Elbette büyük konuşmamak olayı başka ama benim için şuan sinirden titreme sebebi, düşün :eek:

Aynı fikirdeyim..İnanılmaz irrite ediyor bu cinsler beni. Erkeğe şiddete hiç karşı değilim, tekmeleyesim geliyor :KK45:

Sakin sakin yapma.ne demek dayanamicakmis.evli olsan hamile kalsan doktor yasak dese 7-8 ay nasil dayanicak yoksa dayanamayip aldatcakmi.benim bu yüzden iliskim bitti.banada sevgilimle uzun sure ciktiktan sonra boyle bisey söyledi hayir dedim hep.olmuyor aldat benimi diyorsun dedi .ben demiyorum allah katindada günah nikahsiz birliktelik bosunami evleniyor insan dedim.sevdiği için evleniyomus insan sevişmek için evlenmezmis.seven bekler dediğimde seven sevdigiyle olmak ister .ister ama bi garantisimi var nisanlananlar ayrilabiliyo dediğimde evet hicbiseyin garantisi yok ama nolursa olsun sevdigiyle yapan pismanlik duymaz vb vb.bahaneler.huzursuzca bu durumu sen niye yasican evlenince mutlu yasamak varken neyse ben kabul etmedim.ayrildik bu yüzden.2 ay sonra bi baskasiyla sevgili oldu.sakin yapma derim ben hic pişman değilim iyiki yapmamisim dedim ya yapip ayrilsak baskasiyla sevgili olsaydi napardim en özel anim öylesineggeçmiş gitmiş olurdu diye düşündüm özel bisey o sana seni en mutlu hissedecegin evlendiginde olması gereken bisey bana gore.

şu "dayanamıyorum " da nasıl basit bir yalandır ! iğreniyorum karşısındakini böyle aptal yerine koyanlardan !

hem cinsellik teklif et hem salak yerine koy.. oldu canım başka ne alırdınız !? (!)

tavsiyem AYRILIN :KK51:

X