nişanlım sürekli onunla birlikte olmam konusunda bana baskı yapıyor çıldırmak üzereyim...

Istemdigin bir seyi sakin sirf nisanlik istiyo diye yapma, sonra cok pisman olursun.

Ama ben kendini neden övdügünü anlamadim. Güzel bebek gibi olmanin nisanlinin birlikte olmasiyla ne ilgisi var?
kendimi övmedim ..yani anlatmak istediğim yumuşak yüzlü biriyim ..kimseyi kırmaya calışmam .yumuşak yüzlü aslında kullanmam gereken kelime:KK43:

Istemdigin bir seyi sakin sirf nisanlik istiyo diye yapma, sonra cok pisman olursun.

Ama ben kendini neden övdügünü anlamadim. Güzel bebek gibi olmanin nisanlinin birlikte olmasiyla ne ilgisi var?
Belki nişanlısı o guzellige dayanamayip birlikte olmaya zorluyordur diye kendisinden bahsetmis olabilir. D

şuan çok bunaldım.hatta bunları yazarken aglıyorum ..3 senelik bir ilişkim bitti ve 4 ay gectikten sonra hayatıma birini alıp nişanlandım .kendisinin daha önce hiç bir bayanla birlikteliği olmamış.kendisi 29 yaşında bense 25 yaşındayım .bir süredir nişanlıyız ve sürekli artık dayanamayacagını ve benimle birlikte olmak istediğini söylüyor.hoş bir bayanım güzel giyinoyurum iyi br yüze sahibim bebek gibi ....bense istemiyorum nişanlı olsak da evli değiliz neticede .huzursuzum ve bu durumdan bıktım daha kısa bir süre önce nişan durumum olmuş olsa bile ne yapmalıyım ya da en azından dertleşmek için yazdım :KK43:(
aklın varsa yapmazdın cok duyduk nısanlıyız nasılsa evlenicez deyıp dügün zamanı isine gelirse kızım diyenleri

şuan çok bunaldım.hatta bunları yazarken aglıyorum ..3 senelik bir ilişkim bitti ve 4 ay gectikten sonra hayatıma birini alıp nişanlandım .kendisinin daha önce hiç bir bayanla birlikteliği olmamış.kendisi 29 yaşında bense 25 yaşındayım .bir süredir nişanlıyız ve sürekli artık dayanamayacagını ve benimle birlikte olmak istediğini söylüyor.iyi niyetimi su istimal ediyor yumuşak yüzlü biriyimdir kimseyi kırmak istemem başkası kırılcagına kendim susup sabredeyim derim:KK43:..bense istemiyorum nişanlı olsak da evli değiliz neticede .huzursuzum ve bu durumdan bıktım daha kısa bir süre önce nişan durumum olmuş olsa bile ne yapmalıyım ya da en azından dertleşmek için yazdım :KK43:(

sanırım Çivi çiviyi söker diyerek hayatına aldın bu karaktersizi.çünkü 3 senelik bi ilişkiden çıkıp 3-4 ay sonra başkasıyla nişanlanmaya kalkmak bunu gösteriyor.neyse konu o değil zaten ama işte bu Düşünce yanlış seçim yapmamızı tetikliyor ne yazıkki.bu yaşına kadar kimseyle birlikte olmamış sen girmeseydin hayatına ne yapacaktı acaba?sakın öyle bir hataya düşme,ayrıca sen istemiyorsan nasıl zorluyor ya densize bak :KK62: bende 8 aydır biriyle birlikteyim bırak bu teklifi adam gözlerime uzun süre bakamıyor,elimi tutmuş değil...seven insan böyle bişey teklif etmez

kendimi övmedim ..yani anlatmak istediğim yumuşak yüzlü biriyim ..kimseyi kırmaya calışmam .yumuşak yüzlü aslında kullanmam gereken kelime:KK43:

Tamamen, kendiniz hakkında bir şey için "HAYIR" deyince birini kırıp kırmamanız önemli değil, boşverin orasını. Bunu diyemiyorsanız kimseyi kırmaya çalışmam lafı oluyor size ben her türlü sömürüye açığım.

bişey yapmış değilim suan istemiyorum diyorum ama sürekli baskı olusturuyor üzerimde:KK43:
istemiyorum ben helalın olarak birlikte olmak istiyorm de zorlarsa nisani atarım de anlasın ciddi oldugunu o senin en degerli ceyizin nisanlım bile olsa sakın dügün günü banan o kusagı taktıgında anlın ak sırtın dik olsun erkek milletinede güvence yarın evlenirsin en ufak bi seyde sen ii olsan bana vermezdin nisanlıyken der basını taslara vurursun allah korusun

önceki ilişkinizi biliyorsa son durum ne ona bakmak istiyor sanki , eğer aklından geçenler gerçekleştiyse düğün yapmadan bitirecek olabilirmi ? yoksa benmi çok şüpheciyim ?
bilmiyorum şuan düşünmem gerektiğini ama aglamktan gözlerim şişti...önceki ilişkim nikah masasına ramak kala bitti ..3 yıl her eziyetini seviyorum diye cektim ..şimdide bu basıma geldi :KK43:

ya seni kaybetme korkusundan dolayi tamamwn elde etmek icin istyor. yada kudurmus bi adam boyle birseyin gunahina girmek isteyn bukadar can atan biriyle asla evlenmezdim.....

Erkekler, gezdikleri kizlarla ,hersey yapmak ister,evlencekleri kizi bakire ister
erkeklere birsey olmaz .....degerini düsürme aciktikca karnini dogurur dügünü uzatir

X