• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ile sorunlarım/ Bu kadar baslt mi ya

Kirmizidikenlimavicicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
103
40
98
Şuan gerçekten inanamiyorum bu hale geldiğimize..
Evliligimize iki ay kalmış birbirimize girdik resmen
Nefret ediyorum herşeyden yaa
Hiç bisey istemiyorum
Evlenmekte istemiyorum..
Huzur istiyorum ya huzur..
Kelimeler boğazımda düğümleniyo resmen .
Ortada birşey yok son zamanlarda tartışmalarımiz artmisti şimdi de ufacık bir tartışma çığ gibi büyüdü ve bana BİSEYLERİ TEKRAR DUSUNMEMİZ GEREK GALİBA DEDİ.
buna inanmıyorum ya ben nasıl guvenicem şimdi ona. Bende tekrar düşünmek istiyorsan bitmistir, sevdiğine sahip çıkmayan bir erkeğe ömrümü feda edemem dedim. O da tamam dedi .
Biri şaka olduğunu söylesin.
Çok sinirliyim şuan çok....

dügüne az kala insanlar fazla geriliyor bizim de ufak tefek seyierimiz olmustu ama birbirimizi hoş gorduk cogu zaman. ama bence siz arayı fazla sogutmadan bir daha gorusup konusun . bence ilk adımı kimin attıgı cok da onemli degil .

Benim de 2 ay kaldı düğünüme ve zaman zaman gerginlikler yaşıyoruz :KK17: şöyle söyliyim ben biraz abartan ve daha çabuk sinirlenen tarafım çünkü üzerimde acayip bir stres ve baskı hissediyorum, nişanlım bana göre daha sakin birisidir. Sizde de taraflar değişmiş olabilir. Sorunun nedenini anlamaya çalışın, güzel günlerinizi mahvetmeyin. Belki art niyetle söylenmiş sözler değillerdir

Şuan gerçekten inanamiyorum bu hale geldiğimize..
Evliligimize iki ay kalmış birbirimize girdik resmen
Nefret ediyorum herşeyden yaa
Hiç bisey istemiyorum
Evlenmekte istemiyorum..
Huzur istiyorum ya huzur..
Kelimeler boğazımda düğümleniyo resmen .
Ortada birşey yok son zamanlarda tartışmalarımiz artmisti şimdi de ufacık bir tartışma çığ gibi büyüdü ve bana BİSEYLERİ TEKRAR DUSUNMEMİZ GEREK GALİBA DEDİ.
buna inanmıyorum ya ben nasıl guvenicem şimdi ona. Bende tekrar düşünmek istiyorsan bitmistir, sevdiğine sahip çıkmayan bir erkeğe ömrümü feda edemem dedim. O da tamam dedi .
Biri şaka olduğunu söylesin.
Çok sinirliyim şuan çok....

canim dügün öncesi kavgalariniz normaldir. biz esimle dügünden 1 hafta önce birbirimize girmisdik . birbirimizden nefret ediorduk 1 hafta konusmadik yengemler abimler araya girdi napiorsunuz dügüne bir hafta kaldi diyerekden arayi düzelttik. ve simd kavga ettigimiz seye gülüyoruz..

dügün öncesi insan cok stressli oluyo sacma sapan kavga cikiyo..
güvendiginiz biriyle cözün probleminizi

ve evlilik öncesi ve sonrasi aslaa gurur ve inat yapmayalim , birimiz ates oldugunda digerimiz herzaman su olsun ..

gerekirse hakli olsanda seviyorsan özür dle .. vee kafanizi dinleyin azcik stressden uzak durmaya calisin

dügüne az kala insanlar fazla geriliyor bizim de ufak tefek seyierimiz olmustu ama birbirimizi hoş gorduk cogu zaman. ama bence siz arayı fazla sogutmadan bir daha gorusup konusun . bence ilk adımı kimin attıgı cok da onemli degil .

Aradım ve hallettik canım sağolasin cevabın için. İnan çok mülayim sakin biri ama bu evlilik telaşı yüzünden fazla gerildik sanırım. Bazen taniyamiyorum onu.

Benim de 2 ay kaldı düğünüme ve zaman zaman gerginlikler yaşıyoruz :KK17: şöyle söyliyim ben biraz abartan ve daha çabuk sinirlenen tarafım çünkü üzerimde acayip bir stres ve baskı hissediyorum, nişanlım bana göre daha sakin birisidir. Sizde de taraflar değişmiş olabilir. Sorunun nedenini anlamaya çalışın, güzel günlerinizi mahvetmeyin. Belki art niyetle söylenmiş sözler değillerdir

Aynı şekilde canım. Bizde de ben aceleciyim evhamliyim nişanlım çok sakin anlayışlı biri ama bu stres ikimizi de verdi sanırım. O da bunalıp bağırdı bana ki hiç yapmazdı böyle şeyler neyse ki hallettik. Evlensek hayırlısı ile insallh ya

canim dügün öncesi kavgalariniz normaldir. biz esimle dügünden 1 hafta önce birbirimize girmisdik . birbirimizden nefret ediorduk 1 hafta konusmadik yengemler abimler araya girdi napiorsunuz dügüne bir hafta kaldi diyerekden arayi düzelttik. ve simd kavga ettigimiz seye gülüyoruz..

dügün öncesi insan cok stressli oluyo sacma sapan kavga cikiyo..
güvendiginiz biriyle cözün probleminizi

ve evlilik öncesi ve sonrasi aslaa gurur ve inat yapmayalim , birimiz ates oldugunda digerimiz herzaman su olsun ..

gerekirse hakli olsanda seviyorsan özür dle .. vee kafanizi dinleyin azcik stressden uzak durmaya calisin

Çok haklisin canım. Valla küçücük şeyler kocaman oluyo hiç yapmazdı böyle şeyler bana sesini yükselince baya şaşırdım. Neyse ki hallettik. İnşallah hayırlısı ile evleniriz.

Çok haklisin canım. Valla küçücük şeyler kocaman oluyo hiç yapmazdı böyle şeyler bana sesini yükselince baya şaşırdım. Neyse ki hallettik. İnşallah hayırlısı ile evleniriz.
Halletmenize sevindim canim. InsaAllah.
Ve inan bana evlendikten sonra bu tartismalara gülüyorsun :) ben nisanliylen esim cok kiskancdi bu yüzden cok kavga edioduk evlendikden sonra cok degisdi daha yumusak :)

:KK62: şeytanlara fırsat vermeyin bol bol dua edin. Benimkiside tuturmustu beni sakın zorlama kına gecemizde dans ve oynamam diye, bende bişi söylemedim. Kına gecemizde baktım tıpış tıpış geldi :KK48:

Back