Öncellikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Vücudum konusundaki özgüvensizliğimden ona bahsettim ve o hep hayır sen böyle çok güzelsin hiç bir şeye ihtiyacın yok derdi fakat bana bunları söylüyorken arka planda kıvrımlı kadınlara bakmış olmasını gururuma yediremiyorum eğer zayıf kadınlara bakmış olsa ben de öyleyim der yine kızardım,fakat içimde bunu hazmedbilirdim( yanlış bir düşünce olabilir) fakat şuan sürekli kendimi kıyas halindeyim tartıya her çıkıp kilomun düştüğünü gördüğümde üzülüyorumEminim çok çok güzel bir kadınsın. Zayıf ince uzun manken gibisin ohh. Kesinlikle kendine haksızlık etme . Kilolu Zayıf esmer sarışın ne olursak olalım hepimiz çok güzeliz. Simdi kabul edelim erkekler her zaman başka kadınlara bakabilir çünkü malesef dikkatlerini çekiyor bunu sineye çek demiyorum ama Zayıf kadınlara baksa yine ayni şekilde rahatsız olur muydun öyle düşün. Çünkü sen sirf dolgun kadınlara baktığı için sinirlenmiş gibisin . Kimsenin baskısı ile annen üzülmesin diye devam etme bu ilişkiye eğer istiyorsan et çünkü bu hayatı yaşayacak olan sensin sadece sensin.