Merhaba ,nişanlım ile tanışalı 5 yıl oldu 1 yıldır da nişanlıyız, ben hayatım boyunca hep zayıf bir insan oldum 1,70 boy 50 kiloyum fakat yapısal olarak çok daha zayıf gösteriyorum 45 gibi.Haytım boyunca hep biraz daha dolgun hatları olan kadınları çok beğenmiş onlra çok özenmişimdir, bunu da sohbet arasın da nişanlımla paylaştığım zamanlar oldu.Olay bundan üç ay önce yaşandı bir sayfaya bakmak için sevgilim bana telfonunu uzattı o sayfya instgramdan bakıcağımı düşündü fakat ben facebook aramalarına girince biraz panik oldu, daha sonra paniğinin sebebi belli oldu, kendisi yarı çıplak ve dolgun hatlı bir sürü kadının profiline girmiş, o anda çok üzüldüm çünkü bir değil iki değil en az 10 arama vardı.Ayrılmak istedim ama aileler araya girdi büyütüyorsun bunda ne var diyerek beni ikna ettiler,daha önce abim boşandı annem bu konuya çok üzülünce ona kıyamadım desem daha doğru olur ,fakat bu konuyu unutamdım nişanlımdan soğudm çünkü bu olay benim bir hastalık sebebiyle daha da kilo verip diyetsiyen desteği aldığım psikolojik olarak kendimi asla beğenmedğim bir döneme denk geldi üstelik ilişkinin başında bu tarz aramlar yapmayalım diyen kendisi idi ,şifrelerni bilmem ama bazı sosyal medya hesaplarına yanımda olduğu zamanlar da girip bakarım ,kontrol amaçlı değil bende ekli olmayan kişiler ne paylaşmış görmek için bunu bildiği için hiç girmediğim facebooku kullanıp beni salak yerine koymaya çalıştığı için çok kırıldım aynı zamanda bir yalanını yakaladım olaylar üst üste geldi,aynaya her baktığımda üzülüyorum kendimi o kadınlarla kıyas bile edemem zira fiziksel olarak yanlarından bile geçemem bilmiyorum benmi büyütüyorum şu ara kendimi beğenmediğim için böyle hissediyor olabilirmiyim i fikirleriniz için çok teşekkür ederim( yazım yanlışlarım olduysa kusura bakmayın Türküm ama Türkiye de yaşamıyorum orada doğmadım)