- 24 Ocak 2021
- 12.047
- 27.555
- 548
Sadece kız kardeşini değil ailesini de getirecek şuanda yumuşatarak söylemiş, nabız yoklamış, adamın niyeti iyi değil, konu sahibi bu evlilikte sadece piyon olur ...Evlendikten sonra kız kardeşini eve getirmek isteyecek. Çok sorun yaşayacaksın. Bunu anlamaman imkansız, şuan kabul edemiyorsun. Onlar kendi aralarında 3’ünüzün beraber kalacağına karar vermişler.
Siz evlendikten sonra kız ailesinin yanına mı dönecek? Ailesi tek başına eve çıkmasına izin verecek mi? Tabi ki hayır. Balık baştan kokmuş, aklını kullan, boşanmayla uğraşırsın sonra. Baştan belliydi neden evlendim diye kafanı duvarlara vurursun.
Şaka gibi hala evlenmek derdindesinDedim zaten normal değil bu dediğin dedim. Hatta dedim evi geçindiremem diyorsan ben atanana kadar 2-3 sene bekle dedim hayır diyor
Evlenirsen başın ototikmen yanacak , adamın zihniyeti bu değişmez, bile bile lades ...Direk rest çekmedim ama beni zorlarsa kendisinin evliliğe hazır olduğunu düşünmediğimi benim başımı yakmaması gerektiğini söyleyeceğim
Bak böyle birisi benim de karşıma çıkmıştı bekarken , önce evim var arabam var ayrı oturcaz dedi ( memurdu) , sonra ailem o evde otursun yazık dedi , sonra kız kardeşim hasta çok üzülür yakınına taşınalım dedi , sonra da aynı apartmanda karşılıklı dairelerde oturalım dedi , ve bunları nişanlanmamıza bir hafa kalmışken itiraf etti , aklınca beni hazırlamaya çalıştı olacaklara, yemin ederim hiç düşünmeden anında bitirdim. Ben yapamam deyip işin içinden çıktım, sonra defalarca aradı beni ,özürler diledi herşey istediğin gibi olsun dedi lakin dönmedim çünkü bana asıl niyetini ve yüzünü nişana 1 hafta kalmışken gösterdi çünkü ona aşık olduğuma emin oldu öncesinde, beni kendine bağlayana kadar da sustu , sonrasında çok ağlasam da kabul etmedim , tam 1 yıl boyunca köpekler gibi yalvardı (mecazen) dönmedim sonra da eşimle tanışıp evlendim zaten , uyanık olmak lazım, böyle adamların niyeti bellidir evlenince de daha beter olurlar ...Bende doğuluyum ama bizde böyle bir şey yok nişanlıma kötü biri diyemem ama bu söylediği beni çok düşündürdü ondan beklemezdim
Babana güven , yakma başını...Bende kürdüm ama bizde böyle bir şey yok. Babam kalabalık aile başına toplar hepsini dedi dediği de çıktı
Uğraşma boşuna. Evlenecek kararlı.Babana güven , yakma başını...
Sanıyorlar ki evlenince bir sihirli değnek değecek adama , bu arada adamın cinsel performansı da sorunlu bence, eşim nisanlıyken de yeni evlendiğimizde de sürekli yalnız kalma peşindeydi, anası olsa tanımıyordu ilk aylarUğraşma boşuna. Evlenecek kararlı.
Yok böyle koloni halinde yaşayan ailelerde büyüyenler için birbirlerinin, anne babalarının vs cinsel hayatına tanık olmak normal karşılanıyor.Sanıyorlar ki evlenince bir sihirli değnek değecek adama , bu arada adamın cinsel performansı da sorunlu bence, eşim nisanlıyken de yeni evlendiğimizde de sürekli yalnız kalma peşindeydi, anası olsa tanımıyordu ilk aylaryani bana çok tuhaf geldi , bu adam hiç mi arzulamıyor konu sahibini , hiç mi yalnız kalmak istemiyor çok tuhaf gerçekten, kesin adam her anlamda sorunlu birisi , ilginç yani ...
Bir zahmet ayrıp. Bu kadar ısrar ettiğine göre evlenince getirecek kardeşini. Ya Allah affetsin ensest falan geldi aklıma yoksa niye insan anne baba sağ yasıtı kızardeşi ile eşiyle beraber yaşamak istesin. Evlenince yine getirir bu osrara göre. Evlenme yani. Bunu diyen zaten seni saklamaz hiçbir konuda. Dehşete kapıldım ısrar konusunda esasen.Nişanlım evlenince kız kardeşim de bizimle yaşasa senin için sorun olur mu dedi. Bende bunun normal bir şey olmadığını bizim yeni evli bir çift olacağımızı aileye 3. bir kişiyi sokmanın normal olmadığını söyledim. Bu arada annesi ve babası sağ. İlk başta sana arkadaş olur ben işteyken gece yalnız kalmazsın dedi bende dedim ben daha önce yalnız yaşadım yine yaşarım. Daha sonra evlenince borçları ödeyemeyeceğini zorlanacağımızı kız kardeşinin çalışıp ona destek olacağını öne sürdü bende benim de bir mesleğim olduğunu benimle bu yola çıkarken henüz atanmamış olduğumu bilerek evet dediğini hatırlattım özele girip çalışabilirim destek olurum sana dedim. Hayır diyor. Böyle bir şeyi bana nasıl teklif edebildiğini aklım almıyor. Ben iki kişilik bir aile hayali kurarken nişanlım 3. bir kişiyi de dahil ediyormuş. Dünden beri çok doluyum sevgiden bu kadar gözümün kör olup da gerçekleri göremediğim için kendime kızıyorum. Ben senin iyiliğin için söyledim diyor bende dedim sen beni tanısaydın benim nasıl bir tepki vereceğimi ne düşüneceğimi bilirdin tanıyamamışsın dedim. Kız benimle yaşıt bu arada o işe gidecek nişanlım işe gidecek ben evde onların hizmetçiliğini yapacağım ama kendimin de mesleği var üstelik güzel bir meslek kendim işe girip çalışıtım derdi paraysa eğer. Dedim hadi ben seni kırmamak için evet deseydim kabul etseydim biz o evlilikten ne hayır görecektik. Bunları hiç mi düşünemedin dedim. Dünden beri moralim çok bozuk ona eskisi gibi davranamıyorum o da bunun farkında sürekli neden benden uzak duruyorsun, neden soğuk davranıyorsun, beni özlemedin mi, merak etmiyor musun diyip duruyor. Bilmiyorum kızlar bana bir akıl verin benim tek isteğim aile olmaktı ben bu adam için babamı bile karşıma aldım aylarca babam bana küs gezdi. Bunu şimdi kendime yediremiyorum.
Teşbih de hata olmaz kusura bakamayan ama bundan sonra nişanlınızın yapacağı şey köprüyü geçene kadar sizin suyunuza gitmek. Sizin gibi bazı şanslı kullara Allah olacağı böyle gösteriyor ama ne fayda. Nişanlınız yanılıp şaşırıp gerçeği itiraf etmiş, ancak siz ne yapacağınız belliyken nişanlınız sizi kandırsın diye bekliyorsunuz. Adamın ve ailesinin düzeni böyle belli. Şu an zaten öyle yaşıyorlar.Direk rest çekmedim ama beni zorlarsa kendisinin evliliğe hazır olduğunu düşünmediğimi benim başımı yakmaması gerektiğini söyleyeceğim
Ama neden işte ? Nerde görülmüş kız kardeşin abisinin borcunu ödemek için onla yaşadığı ? Sanki buzdağının görünen kısmı görümce gibi geldi bana.Böyle bir şey söylemedi kız kardeşim de 1-2 yıl yaşar diyor
Ayni sey ayni olay benim kuzenimin basina geldi birebir. Kuzenim kendi istegiyle en basindan çalışmayagini evde oturacagini soyledi nisanlisina. Merkezi yerde evleri vardi. Ama cocugun ailesi köyde yasiyorlardi onlarinda bu arada maddi durumu iyiydi. Sadece kizkardesi meslek edinmek icin 2 sene onlarla yasamak istedi. İstemede dayima yengeme soylediler. Yengem kabul etti nasilsa durumlari iyi evkensinde bisey olmaz gibisine.kuzenimde kabul etti. 6 ay ucu ayni evde yapamadilar. Kuzenim kizi kapi disari etti. Oysa basta kabul etmislerdi.yok saclari cok dookuluyor yok kopegi var evde istemiyorum yok cok alisveris yapiyor kizin herseyi batti. Suan o kiz ne kuzenimle ne abisiyle gorusuyor seneler gecti.meslegini eline aldi hayatini kurtardi. Yani kizda uyumluydu bu arada benim kuzenim sikintiliydi ama. Oyle kiza ragmen olmadi. Bizimki cevval hakkindan geldi evden gonderdi kizi ama siz sansli olmayabilirsiniz evliliginiz zarar gorebilir. Kabul etmeyinNişanlım evlenince kız kardeşim de bizimle yaşasa senin için sorun olur mu dedi. Bende bunun normal bir şey olmadığını bizim yeni evli bir çift olacağımızı aileye 3. bir kişiyi sokmanın normal olmadığını söyledim. Bu arada annesi ve babası sağ. İlk başta sana arkadaş olur ben işteyken gece yalnız kalmazsın dedi bende dedim ben daha önce yalnız yaşadım yine yaşarım. Daha sonra evlenince borçları ödeyemeyeceğini zorlanacağımızı kız kardeşinin çalışıp ona destek olacağını öne sürdü bende benim de bir mesleğim olduğunu benimle bu yola çıkarken henüz atanmamış olduğumu bilerek evet dediğini hatırlattım özele girip çalışabilirim destek olurum sana dedim. Hayır diyor. Böyle bir şeyi bana nasıl teklif edebildiğini aklım almıyor. Ben iki kişilik bir aile hayali kurarken nişanlım 3. bir kişiyi de dahil ediyormuş. Dünden beri çok doluyum sevgiden bu kadar gözümün kör olup da gerçekleri göremediğim için kendime kızıyorum. Ben senin iyiliğin için söyledim diyor bende dedim sen beni tanısaydın benim nasıl bir tepki vereceğimi ne düşüneceğimi bilirdin tanıyamamışsın dedim. Kız benimle yaşıt bu arada o işe gidecek nişanlım işe gidecek ben evde onların hizmetçiliğini yapacağım ama kendimin de mesleği var üstelik güzel bir meslek kendim işe girip çalışıtım derdi paraysa eğer. Dedim hadi ben seni kırmamak için evet deseydim kabul etseydim biz o evlilikten ne hayır görecektik. Bunları hiç mi düşünemedin dedim. Dünden beri moralim çok bozuk ona eskisi gibi davranamıyorum o da bunun farkında sürekli neden benden uzak duruyorsun, neden soğuk davranıyorsun, beni özlemedin mi, merak etmiyor musun diyip duruyor. Bilmiyorum kızlar bana bir akıl verin benim tek isteğim aile olmaktı ben bu adam için babamı bile karşıma aldım aylarca babam bana küs gezdi. Bunu şimdi kendime yediremiyorum.
Bunu senin şimdiki eşinin annesi istememiş miydikarşılıklı dairelerde oturalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?