- 4 Haziran 2023
- 633
- 1.155
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce bacısı, sonra diğer kardeşleri gelecek. Hatta o şehirde çalışmaya gelecek amca oğulları da gelebilir.Annesiyle yasamak isteyeni duymustum da kiz kardesini isteyeni ilk kez duyuyorum bu arada ayrilin , ayrilmasaniz bile mesleginizi yapin
Biraz abartılı bir düşünce belki ama aklımdan ensest geçti. 7 kardeşten sadece birini yanına almak istemesi çok hayra alamet değil sanki.
Sadece kız kardeşini mi istiyomuş evleninceabartılı gelmedi bana.
konuyu ilk okuduğumda niye bir o kardeşini almak istiyor aşık mı sapık mı diye düşündüm içimden.
Bu kadarını düşünmedim ama ben ama kız kardeş diğer kardeşlere kapıyı açmak içinde kullanılmak istenmiş olabilir. Bir kardeşle kalmazdı bu mesele.Biraz abartılı bir düşünce belki ama aklımdan ensest geçti. 7 kardeşten sadece birini yanına almak istemesi çok hayra alamet değil sanki.
Daha yolun başı kaç kurtar kendini...Gayet sert tepki verdim dünden beri çok uzak davranıyorum ona o da bunun farkında. Neden böyle yapıyorsun diyor
Çok ağır tepki verdim diyorsunuz ama nişanlınız neye tepki verdiğinizin bile farkında değil baksanıza .
Zorlarsa mı? Bacım deli misin adam aptal değil ya tamam senin dediğin olsun diyecek nikahı bastığı anda önce kız kardeşi sonra diğer kardeşleri hepsi evine doluşacak. Hazır kurulu ev varken kardeşleri başka eve niye boşuna kira versinler. Onlar planı hazırlamışlar sana geçmiş olsunDirek rest çekmedim ama beni zorlarsa kendisinin evliliğe hazır olduğunu düşünmediğimi benim başımı yakmaması gerektiğini söyleyeceğim
Her doğulu koloni halinde yaşamaktan hoşlanıyor değil ya ben de doğuluyum biri bana böyle bir teklifle gelse aileme küfür etmiş gibi hissederim söylediğine pişman ederim. Vakti zamanında Karadenizlinin biri annemle yaşarız bir iki sene demişti o son konuşmamız oldu çocuklaSadece kız kardeşini mi istiyomuş evlenince
7 kardeşler, beraber yaşıyorlar demişti sanki konu sahibi.
Bir de konu sahibi de doğuluymuş, iki aynı kültür de aile baba neden karşı çıkmış acaba, bu daha ilginç geldi bana.
Kardeşi şimdi de yanında kalıyor beş kuruş vermiyor diyorum ya ben evde onlara hizmetçi olacağım temizlik yemek onlar evi otel gibi kullanacak tek fark nişanlım evli olacak tüm kardeşleri başıma toplayacak bana öyle geliyor. Ben buna izin vermem tepkimi ortaya koydum zaten
Çok düşünceli biriymişBen senin iyiliğin için söyledim diyor
Anasının babasının yerini yapıyor şimdiden, görümce dediğin zaten birkaç yıla evlenir. Kardeşini alacak ki ailesini masraftan kurtaracak hem.Nişanlım evlenince kız kardeşim de bizimle yaşasa senin için sorun olur mu dedi. Bende bunun normal bir şey olmadığını bizim yeni evli bir çift olacağımızı aileye 3. bir kişiyi sokmanın normal olmadığını söyledim. Bu arada annesi ve babası sağ. İlk başta sana arkadaş olur ben işteyken gece yalnız kalmazsın dedi bende dedim ben daha önce yalnız yaşadım yine yaşarım. Daha sonra evlenince borçları ödeyemeyeceğini zorlanacağımızı kız kardeşinin çalışıp ona destek olacağını öne sürdü bende benim de bir mesleğim olduğunu benimle bu yola çıkarken henüz atanmamış olduğumu bilerek evet dediğini hatırlattım özele girip çalışabilirim destek olurum sana dedim. Hayır diyor. Böyle bir şeyi bana nasıl teklif edebildiğini aklım almıyor. Ben iki kişilik bir aile hayali kurarken nişanlım 3. bir kişiyi de dahil ediyormuş. Dünden beri çok doluyum sevgiden bu kadar gözümün kör olup da gerçekleri göremediğim için kendime kızıyorum. Ben senin iyiliğin için söyledim diyor bende dedim sen beni tanısaydın benim nasıl bir tepki vereceğimi ne düşüneceğimi bilirdin tanıyamamışsın dedim. Kız benimle yaşıt bu arada o işe gidecek nişanlım işe gidecek ben evde onların hizmetçiliğini yapacağım ama kendimin de mesleği var üstelik güzel bir meslek kendim işe girip çalışıtım derdi paraysa eğer. Dedim hadi ben seni kırmamak için evet deseydim kabul etseydim biz o evlilikten ne hayır görecektik. Bunları hiç mi düşünemedin dedim. Dünden beri moralim çok bozuk ona eskisi gibi davranamıyorum o da bunun farkında sürekli neden benden uzak duruyorsun, neden soğuk davranıyorsun, beni özlemedin mi, merak etmiyor musun diyip duruyor. Bilmiyorum kızlar bana bir akıl verin benim tek isteğim aile olmaktı ben bu adam için babamı bile karşıma aldım aylarca babam bana küs gezdi. Bunu şimdi kendime yediremiyorum.