- 19 Mayıs 2020
- 46.780
- 209.587
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hepsini yavas yavas tasiyacak eve, plan o.abartılı gelmedi bana.
konuyu ilk okuduğumda niye bir o kardeşini almak istiyor aşık mı sapık mı diye düşündüm içimden.
Ben sizin yerinizde olsaydım gidip babamın elini öpüp sarılırdım. Baba haklıymışsın anladım seni der babamla güzelce barışır sonra da yüzüğü nişanlıma verir ve artık kardeşiyle rahatça yaşayabileceğini söylerdim.ben bu adam için babamı bile karşıma aldım aylarca babam bana küs gezdi. Bunu şimdi kendime yediremiyorum.
Sizin aranmadan evlenmeniz zaten başlı başına bir sorun bence , çalışmayan kadına evde iş yaptırırız kendimize baktırırız kafasındalar malesef , ailesinde çalışmayan kadın görmeyen erkekle evlenmek çok zor , atanın daha vizyonu geniş dar kalıplarda yaşamayan insanlarla mutlaka karşılaşcaksınızNişanlım evlenince kız kardeşim de bizimle yaşasa senin için sorun olur mu dedi. Bende bunun normal bir şey olmadığını bizim yeni evli bir çift olacağımızı aileye 3. bir kişiyi sokmanın normal olmadığını söyledim. Bu arada annesi ve babası sağ. İlk başta sana arkadaş olur ben işteyken gece yalnız kalmazsın dedi bende dedim ben daha önce yalnız yaşadım yine yaşarım. Daha sonra evlenince borçları ödeyemeyeceğini zorlanacağımızı kız kardeşinin çalışıp ona destek olacağını öne sürdü bende benim de bir mesleğim olduğunu benimle bu yola çıkarken henüz atanmamış olduğumu bilerek evet dediğini hatırlattım özele girip çalışabilirim destek olurum sana dedim. Hayır diyor. Böyle bir şeyi bana nasıl teklif edebildiğini aklım almıyor. Ben iki kişilik bir aile hayali kurarken nişanlım 3. bir kişiyi de dahil ediyormuş. Dünden beri çok doluyum sevgiden bu kadar gözümün kör olup da gerçekleri göremediğim için kendime kızıyorum. Ben senin iyiliğin için söyledim diyor bende dedim sen beni tanısaydın benim nasıl bir tepki vereceğimi ne düşüneceğimi bilirdin tanıyamamışsın dedim. Kız benimle yaşıt bu arada o işe gidecek nişanlım işe gidecek ben evde onların hizmetçiliğini yapacağım ama kendimin de mesleği var üstelik güzel bir meslek kendim işe girip çalışıtım derdi paraysa eğer. Dedim hadi ben seni kırmamak için evet deseydim kabul etseydim biz o evlilikten ne hayır görecektik. Bunları hiç mi düşünemedin dedim. Dünden beri moralim çok bozuk ona eskisi gibi davranamıyorum o da bunun farkında sürekli neden benden uzak duruyorsun, neden soğuk davranıyorsun, beni özlemedin mi, merak etmiyor musun diyip duruyor. Bilmiyorum kızlar bana bir akıl verin benim tek isteğim aile olmaktı ben bu adam için babamı bile karşıma aldım aylarca babam bana küs gezdi. Bunu şimdi kendime yediremiyorum.
Nişanlım evlenince kız kardeşim de bizimle yaşasa senin için sorun olur mu dedi. Bende bunun normal bir şey olmadığını bizim yeni evli bir çift olacağımızı aileye 3. bir kişiyi sokmanın normal olmadığını söyledim. Bu arada annesi ve babası sağ. İlk başta sana arkadaş olur ben işteyken gece yalnız kalmazsın dedi bende dedim ben daha önce yalnız yaşadım yine yaşarım. Daha sonra evlenince borçları ödeyemeyeceğini zorlanacağımızı kız kardeşinin çalışıp ona destek olacağını öne sürdü bende benim de bir mesleğim olduğunu benimle bu yola çıkarken henüz atanmamış olduğumu bilerek evet dediğini hatırlattım özele girip çalışabilirim destek olurum sana dedim. Hayır diyor. Böyle bir şeyi bana nasıl teklif edebildiğini aklım almıyor. Ben iki kişilik bir aile hayali kurarken nişanlım 3. bir kişiyi de dahil ediyormuş. Dünden beri çok doluyum sevgiden bu kadar gözümün kör olup da gerçekleri göremediğim için kendime kızıyorum. Ben senin iyiliğin için söyledim diyor bende dedim sen beni tanısaydın benim nasıl bir tepki vereceğimi ne düşüneceğimi bilirdin tanıyamamışsın dedim. Kız benimle yaşıt bu arada o işe gidecek nişanlım işe gidecek ben evde onların hizmetçiliğini yapacağım ama kendimin de mesleği var üstelik güzel bir meslek kendim işe girip çalışıtım derdi paraysa eğer. Dedim hadi ben seni kırmamak için evet deseydim kabul etseydim biz o evlilikten ne hayır görecektik. Bunları hiç mi düşünemedin dedim. Dünden beri moralim çok bozuk ona eskisi gibi davranamıyorum o da bunun farkında sürekli neden benden uzak duruyorsun, neden soğuk davranıyorsun, beni özlemedin mi, merak etmiyor musun diyip duruyor. Bilmiyorum kızlar bana bir akıl verin benim tek isteğim aile olmaktı ben bu adam için babamı bile karşıma aldım aylarca babam bana küs gezdi. Bunu şimdi kendime yediremiyorum.
Seni kardeşlerine hizmetçi etme niyetinde kaç kurtar kendini bu bağımlı erkekler değişmez bacımKardeşi şimdi de yanında kalıyor beş kuruş vermiyor diyorum ya ben evde onlara hizmetçi olacağım temizlik yemek onlar evi otel gibi kullanacak tek fark nişanlım evli olacak tüm kardeşleri başıma toplayacak bana öyle geliyor. Ben buna izin vermem tepkimi ortaya koydum zaten
Arkadaşın konu açsa da bi güzel tokatlasak kendine getirsek. Bu ne yahuSakın ha seviyorum falan diye göz yumma. Benim arkadaşım ilk sene kalacak diye kabul etti şuan 10 yıl oldu beraberler. Kız rahatı yerinde evlenmiyor. Borca girdiler kıt kanaat geçiniyorlar bir kuruş bile vermiyor. Maaşını vadeye yatırıyor. Akşam yemeği önüne istiyor. Arkadaşım da çalışıyor akşam eve gelip çocuklara yemek hazırlıyor görümce yemeği beğenmeyip neden benim sevdiğim yemeği yapmadın diyor. Kafayı yersin. Benim gidip o kızı evden kovasım geliyor. Arkadaşım pısmış iyice baştan kabul etti sesini çıkaramıyor.
Bunun arkasından neler geleceğini tahmin etmen lazım.Nişanlım evlenince kız kardeşim de bizimle yaşasa senin için sorun olur mu dedi. Bende bunun normal bir şey olmadığını bizim yeni evli bir çift olacağımızı aileye 3. bir kişiyi sokmanın normal olmadığını söyledim. Bu arada annesi ve babası sağ. İlk başta sana arkadaş olur ben işteyken gece yalnız kalmazsın dedi bende dedim ben daha önce yalnız yaşadım yine yaşarım. Daha sonra evlenince borçları ödeyemeyeceğini zorlanacağımızı kız kardeşinin çalışıp ona destek olacağını öne sürdü bende benim de bir mesleğim olduğunu benimle bu yola çıkarken henüz atanmamış olduğumu bilerek evet dediğini hatırlattım özele girip çalışabilirim destek olurum sana dedim. Hayır diyor. Böyle bir şeyi bana nasıl teklif edebildiğini aklım almıyor. Ben iki kişilik bir aile hayali kurarken nişanlım 3. bir kişiyi de dahil ediyormuş. Dünden beri çok doluyum sevgiden bu kadar gözümün kör olup da gerçekleri göremediğim için kendime kızıyorum. Ben senin iyiliğin için söyledim diyor bende dedim sen beni tanısaydın benim nasıl bir tepki vereceğimi ne düşüneceğimi bilirdin tanıyamamışsın dedim. Kız benimle yaşıt bu arada o işe gidecek nişanlım işe gidecek ben evde onların hizmetçiliğini yapacağım ama kendimin de mesleği var üstelik güzel bir meslek kendim işe girip çalışıtım derdi paraysa eğer. Dedim hadi ben seni kırmamak için evet deseydim kabul etseydim biz o evlilikten ne hayır görecektik. Bunları hiç mi düşünemedin dedim. Dünden beri moralim çok bozuk ona eskisi gibi davranamıyorum o da bunun farkında sürekli neden benden uzak duruyorsun, neden soğuk davranıyorsun, beni özlemedin mi, merak etmiyor musun diyip duruyor. Bilmiyorum kızlar bana bir akıl verin benim tek isteğim aile olmaktı ben bu adam için babamı bile karşıma aldım aylarca babam bana küs gezdi. Bunu şimdi kendime yediremiyorum.
Konuyla ilgisi yok belki ama şunu söylemek zorundayım; anne baba rızası olmadan yapılan hiçbir işten hayır gelmiyor. Hakkınızda hayırlısı olsunben bu adam için babamı bile karşıma aldım aylarca babam bana küs gezdi.
3 kuruşluk adamlar için bir daha aileni karşına alma inşallah akıllanmışsındır. Bu adamdan koca olmaz. Ayrıca asla ama asla bir erkeğin lafıyla evde kös kös oturma, mutlaka bir işin olsa gir işe çalış atanmak şart değilNişanlım evlenince kız kardeşim de bizimle yaşasa senin için sorun olur mu dedi. Bende bunun normal bir şey olmadığını bizim yeni evli bir çift olacağımızı aileye 3. bir kişiyi sokmanın normal olmadığını söyledim. Bu arada annesi ve babası sağ. İlk başta sana arkadaş olur ben işteyken gece yalnız kalmazsın dedi bende dedim ben daha önce yalnız yaşadım yine yaşarım. Daha sonra evlenince borçları ödeyemeyeceğini zorlanacağımızı kız kardeşinin çalışıp ona destek olacağını öne sürdü bende benim de bir mesleğim olduğunu benimle bu yola çıkarken henüz atanmamış olduğumu bilerek evet dediğini hatırlattım özele girip çalışabilirim destek olurum sana dedim. Hayır diyor. Böyle bir şeyi bana nasıl teklif edebildiğini aklım almıyor. Ben iki kişilik bir aile hayali kurarken nişanlım 3. bir kişiyi de dahil ediyormuş. Dünden beri çok doluyum sevgiden bu kadar gözümün kör olup da gerçekleri göremediğim için kendime kızıyorum. Ben senin iyiliğin için söyledim diyor bende dedim sen beni tanısaydın benim nasıl bir tepki vereceğimi ne düşüneceğimi bilirdin tanıyamamışsın dedim. Kız benimle yaşıt bu arada o işe gidecek nişanlım işe gidecek ben evde onların hizmetçiliğini yapacağım ama kendimin de mesleği var üstelik güzel bir meslek kendim işe girip çalışıtım derdi paraysa eğer. Dedim hadi ben seni kırmamak için evet deseydim kabul etseydim biz o evlilikten ne hayır görecektik. Bunları hiç mi düşünemedin dedim. Dünden beri moralim çok bozuk ona eskisi gibi davranamıyorum o da bunun farkında sürekli neden benden uzak duruyorsun, neden soğuk davranıyorsun, beni özlemedin mi, merak etmiyor musun diyip duruyor. Bilmiyorum kızlar bana bir akıl verin benim tek isteğim aile olmaktı ben bu adam için babamı bile karşıma aldım aylarca babam bana küs gezdi. Bunu şimdi kendime yediremiyorum.
Evlendikten sonra kız kardeşini eve getirmek isteyecek. Çok sorun yaşayacaksın. Bunu anlamaman imkansız, şuan kabul edemiyorsun. Onlar kendi aralarında 3’ünüzün beraber kalacağına karar vermişler.Kardeşi şimdi de yanında kalıyor beş kuruş vermiyor diyorum ya ben evde onlara hizmetçi olacağım temizlik yemek onlar evi otel gibi kullanacak tek fark nişanlım evli olacak tüm kardeşleri başıma toplayacak bana öyle geliyor. Ben buna izin vermem tepkimi ortaya koydum zaten
Muhtemelen en kısa sürede evlenmeyi.Çok ağır tepki verdim diyorsunuz ama nişanlınız neye tepki verdiğinizin bile farkında değil baksanıza .
Eeee peki bu saatten sonra siz ne yapmayı planlıyorsunuz?
Kesinlikle nişanı atardım, aklına bir kere koymuş şimdi Kız kardeşim gelmeyecek dese bile inanma , bir erkek böyle mantıksız birşeye olumlu bakıyorsa bariz sorunludur, evlensen dahi asla mutlu olamayacaksın, aklın varsa uzak dur ...Nişanlım evlenince kız kardeşim de bizimle yaşasa senin için sorun olur mu dedi. Bende bunun normal bir şey olmadığını bizim yeni evli bir çift olacağımızı aileye 3. bir kişiyi sokmanın normal olmadığını söyledim. Bu arada annesi ve babası sağ. İlk başta sana arkadaş olur ben işteyken gece yalnız kalmazsın dedi bende dedim ben daha önce yalnız yaşadım yine yaşarım. Daha sonra evlenince borçları ödeyemeyeceğini zorlanacağımızı kız kardeşinin çalışıp ona destek olacağını öne sürdü bende benim de bir mesleğim olduğunu benimle bu yola çıkarken henüz atanmamış olduğumu bilerek evet dediğini hatırlattım özele girip çalışabilirim destek olurum sana dedim. Hayır diyor. Böyle bir şeyi bana nasıl teklif edebildiğini aklım almıyor. Ben iki kişilik bir aile hayali kurarken nişanlım 3. bir kişiyi de dahil ediyormuş. Dünden beri çok doluyum sevgiden bu kadar gözümün kör olup da gerçekleri göremediğim için kendime kızıyorum. Ben senin iyiliğin için söyledim diyor bende dedim sen beni tanısaydın benim nasıl bir tepki vereceğimi ne düşüneceğimi bilirdin tanıyamamışsın dedim. Kız benimle yaşıt bu arada o işe gidecek nişanlım işe gidecek ben evde onların hizmetçiliğini yapacağım ama kendimin de mesleği var üstelik güzel bir meslek kendim işe girip çalışıtım derdi paraysa eğer. Dedim hadi ben seni kırmamak için evet deseydim kabul etseydim biz o evlilikten ne hayır görecektik. Bunları hiç mi düşünemedin dedim. Dünden beri moralim çok bozuk ona eskisi gibi davranamıyorum o da bunun farkında sürekli neden benden uzak duruyorsun, neden soğuk davranıyorsun, beni özlemedin mi, merak etmiyor musun diyip duruyor. Bilmiyorum kızlar bana bir akıl verin benim tek isteğim aile olmaktı ben bu adam için babamı bile karşıma aldım aylarca babam bana küs gezdi. Bunu şimdi kendime yediremiyorum.
Hah 7 kardeşler ve senin evleneceğin adam da onların babası rolüne bürünmüş, bu evlilikten hayır gelmez , asla çekirdek aile olamazsın, bilmediğin şeyler var zannımca, aç gözünü...7 kardeşler şuan nişanlım kardeşlerini başına toplamış İstanbul'da ev tutmuş yaşıyor bu arada kendisi memur. Evlilik iki kişiliktir ben bunun bilincinde olduğunu düşünüyordum ama o bana kız kardeşim ile yaşar mısın dedi bugün kız kardeşi yarın erkek kardeşi diğer gün ablası bütün kardeşlerini başıma toplayacak. Benim zoruma giden bana nasıl böyle bir teklifte bulunabilir benim buna evet diyeceğimi mi düşündü. Bak annesi babası olmaz derim kalsın ki o zaman bile normal değil bu kızın bir mesleği var ayrı ev tutabilir ayrıca evlilik yaşı gelmiş evlenir vs ama böyle bir şeyi bana nasıl teklif edebiliyor ya. Ya ben aylardır evimizde baş başa olma hayali kuruyorum hiç mi değerim yok hiç mi hayallerimin bir karşılığı yok![]()
Sızlanmayı seviyor başka açıklama bulamıyorum ben. Mazoşist bi kişiliği var. Kıcası sorunlu boşamıyor. Görümce ayrı dert. Kaynana kayınpeder ayrı sıkıntılı. Sürekli dertlerini anlatıp tavsiye dinlemeyen tiplerden anlayacağın.Arkadaşın konu açsa da bi güzel tokatlasak kendine getirsek. Bu ne yahu