Nişanlım eski sevgilisini özlüyor mu? güncelleme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü hoşuna gidiyor, diğer kıza yapılanlar bu sayede kendi kiymetli olduğunu hissediyor

Burda gelin olacak kizlar tatsizlik cikmasin kimseyi bozmayim modunda oluyor genelde, ama bu sonra hep dönüp onlara patliyor. Bir kadinin baska bir kadinin aldatilmasi hosuna gidebilecegini zannetmiyorum. Insallah öyle degildir yani

Annesi nişanlınızın eski aşkını ballandıra ballandıra anlattığında, siz "Sen hayırdır ya ne diyorsun?" demeyip, beni kabullenemediniz mi diye gözlerinizi doldurdunuz ya, geçmiş olsun. Korkunuzu belli ettiniz, zayıf noktanızı gösterdiniz. Artık herkes biliyor nasıl kaybetmekten, kabul görmemekten korktuğunuzu, hep oraya oynayacaklar. Siz Kemalim yapmaz demiyorsunuz zaten, noolur Kemalim yapmasın diyorsunuz, keşke içinizden etseydiniz duanızı.

Savunmaya geçiyor çünkü içten içe yanlış yaptığını hissediyor. İnadını kırmak için de buraya yazıyor. Baksana iki konusu da destan gibi.
Sırf ilk aşk diye sonunu görmek istiyor

Savunmaya geçiyor çünkü içten içe yanlış yaptığını hissediyor. İnadını kırmak için de buraya yazıyor. Baksana iki konusu da destan gibi.
Sırf ilk aşk diye sonunu görmek istiyor
Eee anam biz inansak nolur inanmasak nolur? Ayyy seninkini çok iyi ya da çok kötü yazsak nolur? Yani bizden ne istiyor ben tam anlayamadım. Diğet yazdığını hiç okumadım ama burda kayınvalidesinin oğlunun eski sevgilisini istediğinden bahsediyor. Biz ne yapacağız gidip kayınvalideyle mi konuşacağız?

Bizden bişey istemiyor, içindeki savaşı durdurmak derdi. Kalbi aklına hesap veriyor, ama böyle böyle olduğundan şöyle, böyle olunca da böyle oldu, işte bundan bundan bu oldu diye bu konuda.

Aslında bu kadar uzun yazmasının nedeni iç dökme. Bize de sorduğu yok yani. Eğer onu destekleyen olursa okey gerisini salla

Bizden bişey istemiyor, içindeki savaşı durdurmak derdi. Kalbi aklına hesap veriyor, ama böyle böyle olduğundan şöyle, böyle olunca da böyle oldu, işte bundan bundan bu oldu diye bu konuda.

Hayir bunlar kayinvalidenin evinden cikmaz, her turlu kaosu yasarlar, nisanli desen tek ayak ustunde uyutur gelip bize kirilip kizarlar ya ayar oluyorum.

Ayrıca sevgili olup story attığı kız da bunun farkındaydı, o da sadece takılıp arabasına binip gezmek için kullandığını sanıyordu. Alan memnun veren memnun misali..

Adamı aklarken; adamın hayatında yer almış kadınlar için kullandığınız ifade çok çirkin ve rahatsız edici. Ne demek "Alan memnun, veren memnun misali.."

Hepsini okumadim bu defa sıkıcı geldi. Evlenmek istiyorsan iyisiyle kotusuyle kabul edip evlen bize ne yahu, burada olumsuz yorum alanlarin tekrar konu acip ama bakin bunu anlamadiniz, bilmiyordunuz diye diye ikna etmeye calismasina hastayim

Hayir bunlar kayinvalidenin evinden cikmaz, her turlu kaosu yasarlar, nisanli desen tek ayak ustunde uyutur gelip bize kirilip kizarlar ya ayar oluyorum.
Annesinin yaptıkları yüzünden nişanlısına kızamazmış. Şu cümleyi kuran kim varsa kocası tarafından anası yüzünden çatır çatır kırıldı ama ya. Yaşamadıkça görmüyorlar. Ayrıl da demiyorum ama sorunun kaynağını gör ona göre davran, korkup kaçtığın her şey ilerde büyüyüp dikilecek başına.

Burda gelin olacak kizlar tatsizlik cikmasin kimseyi bozmayim modunda oluyor genelde, ama bu sonra hep dönüp onlara patliyor. Bir kadinin baska bir kadinin aldatilmasi hosuna gidebilecegini zannetmiyorum. Insallah öyle degildir yani
Bunu bilinçli olarak yapmadı belki ama bazı kadınlar da var ben tercih edildim hissi. Beni istiyorlar , beni seviyorlar sevgili veya sevgili ailesi tarafından kabul görme isteği . Yoksa sevgilisi aldatmış eski nişanlıyi bunları dinlerken tepki göstermemek çok ilginc . Bir de kv nerden biliyor her şeyi ya sanki kadın yaşamış ilişkileri

Bn daha önceki konunuzu görmedim.yorumda yapmadım fkt merakediyorum insanları hem psikolojisi bozuk sorunlu dye itham edip hem tekrar soru açıp yorum bekliyorsunuz..bnce sizin psikolojin iz bu dönem biraz hırpalanmış.gozunuzde nişanlısının mükemmel bir kalıba sokmussunuz. Birde gelin ve ailesine danisilmadan düğün salonu bu ne cüret.bu kadar çantada keklik görüyorlar seni afedersin..bzde kardeşimi ewlendiriyoruz bu dönem bu konuların içindeyiz.bnce sze olan yaklaşımları ve tavırları tamamen anormal bu ailenin.tekrar gözden geçirin.cicim ayları böyleyse gerisini düşünmek bile istemiyorum

Demek ki adam annesine herseyi anlatiyor

Konu güncellemesini açtığınız konuya yorum olarak yazarsanız daha iyi olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…