- Konu Sahibi tuzluçerez
-
Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim kızlar. 2. günü doldurmak üzereyim. hala ses yok beyfendidenBi arasın nasıl vicdan azabi çektiricem, öyle bi acıtasyon yapıcam ki feleğini şaşırtcam. nası oluyomuş unutmak anlasın :hooray:
ben yurt disindayim sevgilim türkiyede,yazin dogum günümde birlikteydik yni birgün öncesinden..o zaman kutladik pasta filan yedik ertesi gün bulusamadik ariyor,mesaj atiyor ama hic dogum günümle alakali birsy yok..bende sagol ya unuttun bugün neydi sence diye bir mesaj yazdim
askim ya unuturmuyum hic dün kutladik ya o yüzden birsey demedim dedi..
erkekler bazen gercekten odun oluyor...
yani belki islerden dolayi unutmustur canim
biz de eğer öyle bir şey yapmış olsaydık, büyük ihtimalle o da kutlamazdı. E kutladık ya derdi.
Ben şu yakın tarihteki akıllanma süremizden önceki ben olsaydım öyle bir durumda, ağlar, üzülür, vırvır-dırdır kendimi yer bitirir, ona da belli eder, soğuk davranırdım.Çok üzgünüm çoook
Ama artık akıllandım. Öyle bir durumda onun erkek olduğunu hatırlar, :1rolleyes: benim ve kız arkadaşlarım gibi duygusal ol(a)madığını bir kez daha kendime hatırlatır, bir art niyet olmadığını ve aynı şey ben yapsam onun da lafını bile etmeyeceğini düşünürüm.
önceki sen, şu an benim galiba canım CADIARZU
of off arasa öğrenicez derdini bakalım canım ama hala bekliyorum. Acaba unutuğunu kendi hatırlıycak mı? Onuda merak ediyorum. 2. gün bitti. Ben bu gidişle çok beklerim galibaYine ben arıycam sanırım
:1no2:beni 2gün aramayan veya bi mesaj atmayan nişanlının canı cehenneme:1shok:ne bu be seni kaç günde bir arıyor napıyorsun hiç merak etmiyormu msn de görüşün bari sen nedne sesini cıkarmıyıorsun zaten uazaksınız bari arasın.ayrıca artık evlen durum kötüye gidiyor 2yıl nişanlı kalma iki çul da olsa al otur evine:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?