• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım çok fazla yakınlaşmaya çalışıyor

Yakamozlugece

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2022
1
2
1
34
Düğünümüze az bi zaman kaldı nişanlım yanlız kaldığımız zamanlarda beni tensel olarak daha fazla dokunarak sevmeye çalışıyor ama ben o anlarda tam olarak gerginlik değil biri gelicek hissiyle rahat olamıyorum ve bana iyi hissetmiyormusun diye diye soruyor böyle nötür hissediyorum bide biri gelicek telaşı normal mi ama sarılıp çok öpmesi de çok hoşuma gidiyor sizce bu nötür halim normal mi

Düğünümüze az bi zaman kaldı nişanlım yanlız kaldığımız zamanlarda beni tensel olarak daha fazla dokunarak sevmeye çalışıyor ama ben o anlarda tam olarak gerginlik değil biri gelicek hissiyle rahat olamıyorum ve bana iyi hissetmiyormusun diye diye soruyor böyle nötür hissediyorum bide biri gelicek telaşı normal mi ama sarılıp çok öpmesi de çok hoşuma gidiyor sizce bu nötür halim normal mi
Forum evlilikten sonra elini sürmeyen koca kişisi konularıyla dolu. Maşallah deyin de evlenince nazar değmesin, herkese de anlatmayın göze gelmesin . 😀

Nisanlinizin yaklasmak istemesi kadar normal bi durum yok ama sizinde kendinizce dogrulariniz var ikinizde birbirinizin kararina saygi duydugunuz surece sorun sikinti yok

Nişanlımla da yakınlaşmayacaksam kimle yakınlaşacağım yav? :KK53: Adam haklı yani, en tatlı zamanlarınız yani.
Ama tabi uygun bir mekan bulmanız lazım, gidip otel odasıdır bir şeydir bulun bari. Böylelikle kimse gelmez. :deli:
Ama sırf bu nedenden değil de genel olarak adama karşı yükselmiyorsanız, o zaman problem var demektir.

Dün saat gece 10 gibi eşimle disarda oturuyorduk pek kimsecikler yoktu azicik öptüm (yanaktan)
Disarda yapma diyor. 😂😂
Sarilip opuyorsa ve biri gorse nolur ki? Disarda opusmek mi istiyor yoksa anlamadim?

Dugun yakinsa eviniz vardir, neden gitmiyorsunuz? 😬

Yakalanma korkusu aksine bana heyecan veriyor🤓 Benim nişanlımda siz gibi biri görür korkusu yaşıyor bazen üstüne üstüne gitmek çok eğlenceli geliyor bana🤣

Uygun ortamda biraz biseyleri deneyebilirsiniz bence belki karşılıklı istenirse daha fazlası. Araba bile alırken bir test sürüşü yapılıyor 😁 böyle hiç yakınlaşmadan bence evlenmek olmamalı. Kaldı ki geçen bir yerde gördüm fikir verme maksatlı görülebilir 😁 yazıyordu o boyut açısından da uygunmuş sanırım.

Nişanlınızın tavrı gayet normal herkes nişanlısına yaklaşmak ister biz de yaşadık biri gelecek yakalanacaksın korkusu duygusu bile zevkliydi :halay:şimdi adam dışarda öpünce utanıyor :KK15: olayı akışına bırak sizi istemesi gayet doğal

Back