- 19 Eylül 2014
- 1.109
- 738
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adama yazık gerçekten oyun oynadınız resmen ben o adamın yerınde olsam ayrılırdım sizden.İs ile ilgili küçük bir nakit sıkıntısı olduğunu söylüyordu. Dayanamayıp teklif ettim. Bu teklifi evet denemek için yaptım. Çünkü önceki aylarda bana 1000 tl lik kredi kartımin limitini yükseltmemi istedi defalarca. Nikah zamanı lazım olabilirmiş nikahtan sonra mal alıp satması is çevirmesine destek olurmuş. Gibi cümleler kurmuştu. Büyüzden huylandim. Bana ay sonu yani 20 gün sonra vereceğini söyledi. Parayi vermedim çünkü parayi verecek olan kişinin küçük bir puruzu çıktığını paranın ona gerekli olduğunu söyledim.
İs ile ilgili küçük bir nakit sıkıntısı olduğunu söylüyordu. Dayanamayıp teklif ettim. Bu teklifi evet denemek için yaptım. Çünkü önceki aylarda bana 1000 tl lik kredi kartımin limitini yükseltmemi istedi defalarca. Nikah zamanı lazım olabilirmiş nikahtan sonra mal alıp satması is çevirmesine destek olurmuş. Gibi cümleler kurmuştu. Büyüzden huylandim. Bana ay sonu yani 20 gün sonra vereceğini söyledi. Parayi vermedim çünkü parayi verecek olan kişinin küçük bir puruzu çıktığını paranın ona gerekli olduğunu söyledim.
Yakın zamanda söyle konusuyordu; ailenin ihtiyacı olsa ben veririm benim olsa onlar vermeZmi.. bence aile içinde Yardımlaşma gayet doğal. Ama para meselelerinin bukadar konuşulup sorgulanması tuhafima gidiyor.ben onun ailesinin nesi var nesi yok hiç soruyorum. O herseyi soruyornişanlın aileni para verdirmeye şimdiden alıştırıyor..
Nedense sana yandaş yorumları beğenip cevaplıyorsunYakın zamanda söyle konusuyordu; ailenin ihtiyacı olsa ben veririm benim olsa onlar vermeZmi.. bence aile içinde Yardımlaşma gayet doğal. Ama para meselelerinin bukadar konuşulup sorgulanması tuhafima gidiyor.ben onun ailesinin nesi var nesi yok hiç soruyorum. O herseyi soruyor
Aynen anlattığım gibi dürüstçe söyledim. Ben teklif ettim oda kabul etti dedim. Benim şahsına ait olmayan parayi teklif etmem tuhaf ama onun bana ait olmayan parayi kabul etmesi çok daha tuhaf değilmi. Madem sende yok madem ailemden isteyeceksiniz hiç gerek yok ben birleşekilde hallederim diyebilirsin.Nedense sana yandaş yorumları beğenip cevaplıyorsun
sana eleştirel yorumlara birşey yazamıyorsun.
Acaba ailene nişanlım borç para mı istiyor dedin yoksa anne-baba ben borç veririz dedim mi dedin?
belki de seni kırmamak için kabul etti lütfen ayrıl sen bu adamdanAynen anlattığım gibi dürüstçe söyledim. Ben teklif ettim oda kabul etti dedim. Benim şahsına ait olmayan parayi teklif etmem tuhaf ama onun bana ait olmayan parayi kabul etmesi çok daha tuhaf değilmi. Madem sende yok madem ailemden isteyeceksiniz hiç gerek yok ben birleşekilde hallederim diyebilirsin.
Aile işiyle uğraşıyor. Ticaret yapıyor işi gücü var çok şükür. Bende onu diyorum zaten is güç etrafı insan dolu. Neden benden kabul ediyor