- 10 Şubat 2017
- 290
- 380
- 53
- Konu Sahibi Queenkingg
Selam hanımlar , nasıl nerden başlasım bilmiyorum ama öneri yorumlarına ihtiyacım var. Nişanlımla Allah izin verirse iki ay sonea evlenicez. Ama bu aralar aramız biraz kötü . Normalde güzel giden bie ilişkimiz ve birlikteliğimiz var , arada ufak tefek sürtüşmeler olsada hepsi güzel şekilde kapanıp gider o an . Ama bu sefer biraz uzadı konu . Olaya şöyle başlayım . Biz nişanlımla aynı yerlerde çalışıyoruz o avukat ben katipliğini yapıyorum. Bir iş hanında büromuz , alt katımızda bir dişçi var orda da kız arkadaşlarımdan birisi çalışıyor . 4 yıldır falan süren bi arkadaşlığımız var fakat aşırı içli dışlı değiliz ama aynı zamanda da samimi sayılırız biraz karışık . Arkadaşımın sevgilisi nişanlımın çocukluk arkadaşı . Üç gün önce kız arkadaşım bize gelmek istediğini soyledi birlikte kalırız gece senin düğününe az kaldı gitmeden vakit geçirelim dedi bende buyur ettim . E gelecem diyene gelme denilmez aynı zamanda arkadaşım nihayetinde . Neyse ertesi gün oldu biz nişanlımla işten çıktık o beni eve bıraktı biraz da bizim bahçede oyalandı o sırada kız arkadaşımı da patronu getirdi , o bizden biraz geç çıkıyor diye ayrı geldi . Nişanlımın bi suratı düştü morali bozuldu , daha sonea o eve gitti bizde arkadaşımla akşam yemeğini yedik biraz sohbet muhabbet yataklarımıza geçtik saat 11 buçuk gibiydi. Biraz sonra arkadasımın sevgilisi aramaya başladı . Bu arada arkadaşım sevgılısine bizde oldugunu soylemedı , akşam çık görüşelim falan der diye , nişanlımla bana bulaşır ucu diye . Gece aradı kızı bağırdı falan nerdesin evde değilmişsin diye , bi kaç kez aradı falan sonra kapattı konuyu , bu arada alkol almış sevgilisi sarhoşdu . 20 dk sonra benim nişamlıl aradı bağırıyoe kızıyor falan ben şaka yapıyor sandım kapattım telefonu yazdım noldu bitanem falan dedim soylemedi ne oldugunu , yarın işe gel konuşucaz bu böyle gitmez falan dedi üstüne gitmedim uyudum cunku olayın şokunu atlatamadım . Sabah işe gittim nişanlım benimle konuşmuyor . Bi kaç kez konusmaya calıstım falan tık yok . Aynı ofiste bulundugumuz diğer avukat bir sorun oldugunu anladı , vu arada bu abi 43 yaşında falan aynı memeleketten çok sevdiğimiz bir insan . Bana sordu sorunu anlattım abi bie bılgım yok kızdı falan sımdı konusmuyoe dedim o nişanlımla konustu bi ara ona soylemıs anlatmıs . Abi arkadası iyi ayak değil gece beni aradı sevgilisi , kalk nişanlınınlara gidelim ( adı merve olsun benimde selma ) selmalarda kalıyormus merve onu alalım falan dşye bir sürü saçmalamış sarhoş tabi bir se ) tabi nişanlımda çıldırmış ondan sonra aramış beni meğer . Anlatmış işte boyle biraz falan . Ben bunları tabi diğer avukat abiden öğrendim . İşte selamanın adı onunla kötü anılır , ben nişanlım kotu anılsın onlarla anılsın ıstemıyorum vs bir sürü şey demiş . Of cok uzattım bılıyorum . Sadete geliyim , o gün bugündür benimle konuşmuyoe bana aşırı derecede sinirli . Ama hanımlar madem görüşmemi istemiyor bunu bana daha once soylemesi gerekmiyor mu ? Konusmuyorki ona desem sitem etsem . Kız geldıkden sonra demesinin bir anlamı yok . Sarhoş birini ciddiye alıp bana boyle davranmasını anlayamıyorum . Ailesi benımle konusmadıgını bılıyoe bana o geve telefonda bagırırlem duymuslae sonea benı aradılar falan , gunlersıe üzülüyorlar konusmaya calısıyorlar onlarlada konusmuyor . Bende bugun babama anlattım ne yapmam gerekiyor diye , o da bi şey diyemedi bi yarın gun içinde konusurum bende sakince dedi . Şimdi benim ne yapmam gerekiyor ? Nasıl davranmam gerekiyor ? Bir de sorunu anlattıgı abiye , selmanın ailesini herkes tanıyor benim oyle ıkımızı oyle burası küçük yer laf söz dedikodusu cok o kızdan ona hayır gelmez ben açıkca dersem bu sefer bir şey biliyorsun hakkında der diye diyemiyorum beni yanlıs anlar abi falan demiş. Kızlar şaştım valla , nasıl davranıyım ne diyim ne ediyim bir şeyler diyin . Çok uzun oldu ama işte insan bi başlayınca bi daha susmuyor hakkınızı helal edin